- 30 Eylül 2014
- 342
- 418
- 103
- Konu Sahibi sonbaharss
-
- #2.121
Son haftalarda başlanması faydalı diye biliyorum, arkadaşım doğumdan 3 4 hafta öncesinde ara ara kullanıyordu hiç yara vs olmadı. Bende başladım.Selamlar sizlere birleyen danışmak istiyorum. Göğüs ucu kremine nezAman başlıyorsunuz? Hamilelik döneminde kullanılmasının bir zararı varmı?
son haftalara yakın baslanması lazım ancak çok fazla uyarılmasını önermiyorlar, oksitosin salgılanıp doğumu başlatabilir düşüncesi olduğu için. çok uyarmadan hafifçe sürülmesi öneriliyor.Selamlar sizlere birleyen danışmak istiyorum. Göğüs ucu kremine nezAman başlıyorsunuz? Hamilelik döneminde kullanılmasının bir zararı varmı?
Maxi cosi dana for 2 aldimYanyana olanlar için şey diolar çok yer kaplıyo kaldırumlar için uygun değil diolar
Bide markalarınıda yazabilir misiniz mesala sunu demek istedimm hafif kullanışlı olanlar su marka iyi gibi yardımcı olalım birbirimize
Kullanışlı mı pekiMaxi cosi dana for 2 aldim
Henuz kullanmadim ama yanyana alinacaksa en kalitelisi benceKullanışlı mı peki
Bende aynı markadan aldım Yanyana olanlardan en hafifiKullanışlı mı peki
Maxi cosi dana for önlü arkalılar pekii nasılBende aynı markadan aldım Yanyana olanlardan en hafifi
Ona bakmamıştımMaxi cosi dana for önlü arkalılar pekii nasıl
Kullanışlı değil mi ki tek tek alıp apratla birleştirende var
Kafam çok karıştı
Kızlar size sorum olacak ikizlere hamile olan bayanlarrahim ağzı uzunluğunuz ne çıkıyor muayenelerde
28. Haftada yani28.günümde 3.5 cm çıkmıştı canım
Şuan 29 mm canım benimKızlar size sorum olacak ikizlere hamile olan bayanlarrahim ağzı uzunluğunuz ne çıkıyor muayenelerde
Çok iyi canım bende 25.haftadayım 32 mmŞuan 29 mm canım benim
Doktorumun dediğine göre hafta geçtikçe düşmesi normalmiş. Benim 41mm di sonra kasılmalar Sancılar oldukça düştüÇok iyi canım bende 25.haftadayım 32 mm
Sanci nasil bse olsa anlar miyiz canim? Vajina kemigimime ust tarafina kramp giriyor arada normal miDoktorumun dediğine göre hafta geçtikçe düşmesi normalmiş. Benim 41mm di sonra kasılmalar Sancılar oldukça düştü
Kasılma şeklinde oluyor canım yani bebekler bi tarafa toplanıyor gibi bir yerini dayıyor gibi hissediyorsun sen aslında o kasılma. Mesela ben başta bilmiyordum annemlerle konuşuyoruz falan top gibi olmuştur o poposunu dayamıştır diyorduk meğer kasılmaymış yaşadığım şey.Sanci nasil bse olsa anlar miyiz canim? Vajina kemigimime ust tarafina kramp giriyor arada normal mi
Disardan bakinca anlasiliyor yani. Benim dedigim gibi kemik sızlıyor. Doktorda dinlenince geciyorsa normal dedi. Ben zaten surekli dinleniyormKasılma şeklinde oluyor canım yani bebekler bi tarafa toplanıyor gibi bir yerini dayıyor gibi hissediyorsun sen aslında o kasılma. Mesela ben başta bilmiyordum annemlerle konuşuyoruz falan top gibi olmuştur o poposunu dayamıştır diyorduk meğer kasılmaymış yaşadığım şey.
Belki devamlı yatmaktan oluşan ağrıdır benimde bAzen sırtım Veya kuyruk sokumum çok Ağrıyor hareketsizlikten Dediğim şey dışardan bakınca dan ziyade hissediyorsun canım karnın semsert taş gibi oluyor dokununca anlarsın böyle yumuşak değil bildiğin taş gibi oluyor o kasılma olmuş oluyor işte ama senin haftan erken daha olmaz 26-27 den sonra başladı benim sonra nst girmeye başladım zaten kasılma oluncaDisardan bakinca anlasiliyor yani. Benim dedigim gibi kemik sızlıyor. Doktorda dinlenince geciyorsa normal dedi. Ben zaten surekli dinleniyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?