Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi bir sıkıntı yaşadım mı kullanincaBende klomen kullandım yarın kontrolüm var bakalım ne olcak![]()
canım ben ekimde 1 kutu kullanmıştım kasıklarım acayip ağrıyordu sol ayağıma vuruyordu ağrısı ve akıntı vardı göğüslerim acıyordu . Doktor hiç çağırmadı kontrole bende gitmedim ve doktor değiştirdim . Bu aralık ayında başka doktor klomen verdi kullandım ve hiç belirti yaşamadımHerhangi bir sıkıntı yaşadım mı kullaninca
canım bende tüp bebeğe gittim bütün tetkikleri yaptırdım ,eşimde test verdi . Bize sordu aşılama yapalım diye ama ben istemedim . Sonuçlarımız normaldi ,eşimin sperm sayısı ve hareketi düşüktü. Ben ilaç kullancam eğer ki çocuk olmazsa aşılama düşünürüm dedim . Doktor bize ilaç takviyesi yaptı kullandık bakalım olur inşallahmerhaba, bizde bebek istiyoruz lakin kendiliğinde olmadı buna istinaden doktora gittim ve beni infertebiliteye yönlendirdi biraz garipsedim hiç ilaç vs kullandırmadan tüp bebek aşılama dediler :S yeniden gidicem başka bir doktora acaba bu tedavinin maliyeti nedir bilen var mı?
Ay hadi İnşallah rabbim hayırlı haberlerle sevindirsincanım ben ekimde 1 kutu kullanmıştım kasıklarım acayip ağrıyordu sol ayağıma vuruyordu ağrısı ve akıntı vardı göğüslerim acıyordu . Doktor hiç çağırmadı kontrole bende gitmedim ve doktor değiştirdim . Bu aralık ayında başka doktor klomen verdi kullandım ve hiç belirti yaşamadım
inşallah canım Allah hepimizin kucağını doldursunAy hadi İnşallah rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin
yaşın kaç ve kaç yıllık evlisinizKızlar ben de 4 aydır korunmuyorum yumurtlama takibi yapıyorum ama olmadı bu ay da doktorlar bir sıkıntı yok diyorlar ben acele mi ediyorum acaba 4 ay kısa bir süre mi
25 yaşındayım 9 aylık evliyiz ama 4 aydır korunmuyoruz öncesinde korunuyordukyaşın kaç ve kaç yıllık evlisiniz
şimdi doktorun sıkıntı yok diyebilmesi için senin rahim filmindi ,amh testindi ,hormon tahlilindi ve eşinin sperm testini görüp ona göre değerlendirmesi lazım . Bunların hepsini yaptırdınmı canım25 yaşındayım 9 aylık evliyiz ama 4 aydır korunmuyoruz öncesinde korunuyorduk
Ultrasonla bakıyorlar sadece yeni evlisin tüpler tıkalı olamaz dedi rahşmde bir sıkıntı yok büyük ihtimalle gebe kalacaksın dedi eşim de bu ay test yaptıracak ama hormonlara falan bakılmadışimdi doktorun sıkıntı yok diyebilmesi için senin rahim filmindi ,amh testindi ,hormon tahlilindi ve eşinin sperm testini görüp ona değerlendirmesi lazım . Bunların hepsini yaptırdınmı canım
Öyle ultrasondan biliniyorsa tüpler madem ben niye rahim filminin acısını çektimUltrasonla bakıyorlar sadece yeni evlisin tüpler tıkalı olamaz dedi rahşmde bir sıkıntı yok büyük ihtimalle gebe kalacaksın dedi eşim de bu ay test yaptıracak ama hormonlara falan bakılmadı
Yok ordan bilmedi zaten yeni diye takmıyorlar beni bir sene olsun diyorlR hepÖyle ultrasondan biliniyorsa tüpler madem ben niye rahim filminin acısını çektimçok saçma bence ultrasondan bilinmesi