Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2020 YILINDA TÜP BEBEK YAPTRACAKLAR
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Elbette yaşaması önemli. Ben onu sormuyorum ilk seferde gebe kalanlar nasıl bi yol izlediler neler yiyip içtiler neler yaptılar onu merak ediyorum.Gebe kalmak değil yaşaması önemli
Canım zaten senin ihtiyacın olan bütün vitaminler ve hormonlar sana veriliyor daha yolun çok başındasın yeme içmeye gelene kadar çok zorlu bi süreç var bu dönemde sakin ve sitressiz olmak beslenmeden kat kat önemli tutması değil bebeğin kimyasala dönüşmemesi ve vakti gelince kalbinin atması önemli ilk sefere kendini kodlama en kötüsüne hazırlan en iyisini düşün tüp bebekte kayıp şansı çok büyük senin takıldığın konu beslenme bence bu zorlu süreci kafayı yemeden nası atlatırım die endişelenmelisin tekrar diyorum gebe kalmak değil yaşaması önemli
- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Teşekkür ederim . İnşallah olur. Allah isteyen herkese nasip etsinCanım zaten senin ihtiyacın olan bütün vitaminler ve hormonlar sana veriliyor daha yolun çok başındasın yeme içmeye gelene kadar çok zorlu bi süreç var bu dönemde sakin ve sitressiz olmak beslenmeden kat kat önemli tutması değil bebeğin kimyasala dönüşmemesi ve vakti gelince kalbinin atması önemli ilk sefere kendini kodlama en kötüsüne hazırlan en iyisini düşün tüp bebekte kayıp şansı çok büyük senin takıldığın konu beslenme bence bu zorlu süreci kafayı yemeden nası atlatırım die endişelenmelisin tekrar diyorum gebe kalmak değil yaşaması önemli
- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
Biz de başlıyoruz ve aşırı stresliyim aslında olacağına çok inanıyordum çok rahattım ve mutluydum ama burda okudukça modum çok düştü suan sürekli kafamda deli sorular Sizin sorun neydi?Kızlar merhaba aranızda tüp bebek yaptırıp ilk seferde gebe kalan var mı ve neler yaptınız acaba. Bilgi verebilir misiniz. Gelecek ay tüp bebek tedavisine gecicez
- 6 Ağustos 2019
- 226
- 127
- 18
- 38
Wala ben de okudukca umudum tukenio kuzum.Sizde sorun ne?Biz de başlıyoruz ve aşırı stresliyim aslında olacağına çok inanıyordum çok rahattım ve mutluydum ama burda okudukça modum çok düştü suan sürekli kafamda deli sorular Sizin sorun neydi?
- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
Bizim erkek faktörü canım oligospeermi var eşimde doğal yolla olması icin yeterli değil .. sizin nedir sorun?Wala ben de okudukca umudum tukenio kuzum.Sizde sorun ne?
Tüp bebekte gerçekten ilk etapta pozitif sonuç almak ilk süreç oluyor. Ama daha sonrası daha önemli özellikle 16. Haftaya kadar kalp durmasi sonucu bebek ölümleri gerçekleşiyor malesef. Benim başıma geldi kan pıhtılaşmasi yüzünde bebeğimin kalbi durdu. Sizlere bir öneri doktorunuza mutlaka tedaviye başlamadan önce söyleyin kan pıhtılaşmasi testleri yaptırsın. Yapilmayinca çok büyük hayal kırıklığı yaşanıyor ben bizzat yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın..
- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Sebepsiz infertilite . Bende çok garip hissediyorum bi saat iyi bi saat dünya başıma yıkılmış hissi. Anlayamıyorum kendimi. İlk seferde gebe kalanda çok ama kalmayanlari gördükçe canım çok sıkılıyo. Sizin de mi ilk olacak. Ne zaman yapacaksınız.Biz de başlıyoruz ve aşırı stresliyim aslında olacağına çok inanıyordum çok rahattım ve mutluydum ama burda okudukça modum çok düştü suan sürekli kafamda deli sorular Sizin sorun neydi?
Canım biz genetik test yaptırırken pıhtılaşmaya bakıldı acaba tekrardan farklı bir test daha yapıyorlar mi?Tüp bebekte gerçekten ilk etapta pozitif sonuç almak ilk süreç oluyor. Ama daha sonrası daha önemli özellikle 16. Haftaya kadar kalp durmasi sonucu bebek ölümleri gerçekleşiyor malesef. Benim başıma geldi kan pıhtılaşmasi yüzünde bebeğimin kalbi durdu. Sizlere bir öneri doktorunuza mutlaka tedaviye başlamadan önce söyleyin kan pıhtılaşmasi testleri yaptırsın. Yapilmayinca çok büyük hayal kırıklığı yaşanıyor ben bizzat yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın..
Canım bnde salı doktora gidip bir sonraki ay 3. Denememi yaptıracağım inşallah hayırlı bir şekilde sonuclanirKızlar merhaba aranızda tüp bebek yaptırıp ilk seferde gebe kalan var mı ve neler yaptınız acaba. Bilgi verebilir misiniz. Gelecek ay tüp bebek tedavisine gecicez
- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Benim yarın kontrolüm var başlamadan önce gel bakalım demişti doktorum. Ben de onu soracaktım doktora . Benden kan tahlilleri istedi ama içinde pıhtılaşmayla ilgili olan bişey var mı bilmiyorum. İkinciyi denemeyi düşünüyo musunuz sizTüp bebekte gerçekten ilk etapta pozitif sonuç almak ilk süreç oluyor. Ama daha sonrası daha önemli özellikle 16. Haftaya kadar kalp durmasi sonucu bebek ölümleri gerçekleşiyor malesef. Benim başıma geldi kan pıhtılaşmasi yüzünde bebeğimin kalbi durdu. Sizlere bir öneri doktorunuza mutlaka tedaviye başlamadan önce söyleyin kan pıhtılaşmasi testleri yaptırsın. Yapilmayinca çok büyük hayal kırıklığı yaşanıyor ben bizzat yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın..
- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Amin inşallah allah dağa fazla bekletmesin. Valla hepimiz için o kadar çok dua ediyorum ki isteyen herkese nasip etsin.Canım bnde salı doktora gidip bir sonraki ay 3. Denememi yaptıracağım inşallah hayırlı bir şekilde sonuclanir
Bn pıhtılaşmayı genetik test yaptırırken yatırmıştık canım.ama eğer ilk denemenizse tüm tahlilleri yaptırın canimBenim yarın kontrolüm var başlamadan önce gel bakalım demişti doktorum. Ben de onu soracaktım doktora . Benden kan tahlilleri istedi ama içinde pıhtılaşmayla ilgili olan bişey var mı bilmiyorum. İkinciyi denemeyi düşünüyo musunuz siz
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldururAmin inşallah allah dağa fazla bekletmesin. Valla hepimiz için o kadar çok dua ediyorum ki isteyen herkese nasip etsin.
- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Benden 6 7 tane tahlil istedi içinde tsh hcv falan vardı da pıhtılaşma ayrı oluyor sanırım. Başka ne istemeliyim yarın öğleden sonra gidicem. Ocak ayında 1 aşılama oldum tutmadı malesef. Hayal kırıklığı çok zor gerçekten.Bn pıhtılaşmayı genetik test yaptırırken yatırmıştık canım.ama eğer ilk denemenizse tüm tahlilleri yaptırın canim
- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
Canım benim doktorum bir sürü test istedi onların içinde protrombin zamanı diyed bir şey var sanırım o pıhtılasmayla ilgili bisey araştırdığım kadarıyla tam bilgim de yok ama.. Allah bir daha yaşatmasın bir an önce sağlıklı gebelik nasip etsin insallahTüp bebekte gerçekten ilk etapta pozitif sonuç almak ilk süreç oluyor. Ama daha sonrası daha önemli özellikle 16. Haftaya kadar kalp durmasi sonucu bebek ölümleri gerçekleşiyor malesef. Benim başıma geldi kan pıhtılaşmasi yüzünde bebeğimin kalbi durdu. Sizlere bir öneri doktorunuza mutlaka tedaviye başlamadan önce söyleyin kan pıhtılaşmasi testleri yaptırsın. Yapilmayinca çok büyük hayal kırıklığı yaşanıyor ben bizzat yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın..
- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
İlk canım bizim de .. Mayıs ayında da baslayamıykruz biz şehir dışında yaptıracağız hazirana kaldı sizin ne zaman başlıyor ?Sebepsiz infertilite . Bende çok garip hissediyorum bi saat iyi bi saat dünya başıma yıkılmış hissi. Anlayamıyorum kendimi. İlk seferde gebe kalanda çok ama kalmayanlari gördükçe canım çok sıkılıyo. Sizin de mi ilk olacak. Ne zaman yapacaksınız.
Kan pıhtılaşmasi ile ilgili testler varCanım biz genetik test yaptırırken pıhtılaşmaya bakıldı acaba tekrardan farklı bir test daha yapıyorlar mi?
1) mthfr A1298 c
2) mthfr 677t
3) protrombin gen mutasyonu
4) faktör 5 leiden mutasyonu
Bu testleri devlet hastanesi tıbbi genetik bölümlerinde yaptır arkadaşım çıkan değerler önemli. Ona göre tedavi uygulanacak son.