- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.621
Kitaplar için daha erken cnm şarkı ve ninni söylenebilirsin bu aşamada siyah beyaz zeka kartları var ben onlardan aldım onları gösterip doğaçlama o an için hikaye uyduruyorum anlatıyorum. Azcık daha büyüsün de bi d&r yaparız artıkKızlar bebişlere masal kitabı felan aldınız ya da ne zaman alacaksınız . Okumaya ne zaman başlamalıyız acaba
Aynen yaa daha oyuncak zamanları var.o zaman heryerden bişey çıkacakAl bendende o kadar ev hep bir dağınık geliyor gözüme hep bi yerlerde bi fazlalık var sanki batıyor. Ama sonra düşünüyorum diyorum normal yani bu ruh hali sonuçta 3 yıldır iki kişilik sade bir hayat yaşanıyordu bu evde şimdi her yerde minik minik ya bi kıyafet ya emzik kutusu yok ağız mendili vstopla topla bitmiyor ve bunlar şimdilik böyle oyuncaktan ondan bundan anladığından vay halimize piyanolu bi oyun halısı aldım salonda yerde duruyor sevdide benim zilli dikkatini çekiyor ama o uyuyunca nereye kaldıracağımı bilemiyorum sonra amaaan boşver diyip olduğu yere koyuyorum
Ha yok canım o zaman emzirmeye devam et zaten doymazsa ağlar huzursuz olur bize şu anlik ihtiyaç yok kilo alımı iyi demişti duruma göre ilerleyen zamanlarda bakarsınYok cnm huzursuzluğumuz falan yok çok şükür ama bende takıntı oldu aç kalıo sanıyorumhalbuki sık sık emzirmekten çocuk artık fazlalılığını kusarak atıyor. Bende sandım 800 gr az geldi de takviye yap dedi doktorunuz
Ya benim bu tosbik kızımın gıdısının altı ense katlarının arası hep kıyafetlerinin pamuklariyla doluyor,su ılıtıp pamukla temizliyorum her seferinde.onlardan dolayı bile pişik oluyor.hicte sevmiyor sildirmeyi,çok sinirlenip ağlıyorkesin gıcık oluyor bana.yok burnunu sileyim,yok tırnak keseyim,yok boynunu temizleyim,hadi d vitaminini damlatayim derken...ama işte hepsi onun rahatı için napalim.
Evi ne kadar toplarlasamda hep bı dağınık gibi ya.2 yaşında oğlu olan bı arkadaşım var.onun salonu bildiğim oyun parkı gibi.ben hamileyken hep şey derdi,evinin düzenli temiz hallerine yavaş yavaş veda et.bebek olunca hiç birşey eskisi gibi olmayacak ama benden sana tavsiye hiiicc umursama.evibi pislik götürmez merak etme.o evde bebek olacak bırak daginik kalsın sen sadece bebeğinin mutlu ve huzurlu olmasına bak derdi..ben hala evi görmezden gelemiyorum, baktıkça canım sıkılıyor.zaten sabah kalkinca geceye kadar salondayiz gun boyu.bi tane babynest yatağımiz var,salonda onda yatıyor.sizde durumlar nasıl?
Amin canım hepimizi inşallahTek istediğim sağlıkla yanlarında olmak.
İyi ki etmemişim canım yoksa çok geç olabilirdi amin sağolasın
Bittiyse korkma canım ben hala adet kanaması gibi baya şakır şakır kanıyorum sağol canım desteğin için inşallah iyi olcam
Aminnn canımİnşallah Rabbim büyük derdi verdiyse derman da verecek
Bende düşündüm 120 versem mi acaba diye sonra 90 verdim galiba yetersiz geldi tekrar istedi bir daha bende senin gibi 120 yapayım canim benimde iştahlı maşallah seninki gibi
Kızlar bebişlere masal kitabı felan aldınız ya da ne zaman alacaksınız . Okumaya ne zaman başlamalıyız acaba
Kızlar ya bide bizde dil bağı var kesilmesi gerekiyor çünkü çok önde hiç duydunuz mu çevrenizde bu sorunla karşılaşan nasıl iyileşme süresi acaba
Önde miydi canım kardeşinin bizim ki bariz önde kesilmeyecek gibi değil dedi doktor biberonla bile cuk cuk sesi geliyorBende evi temizliyorum arkamı dönüyorum dağınık. Bizde hep salondayız bi yerde emzik kutusu bi yerde biberon battaniye omuz bezi ağız mendili derken heryer heryerde..
İyi olacaksın tabii.
Benim oğlan çok açsa 140 bitiriyor valla. Ama süt ve mama farklı olabilir doyuruculuk olarak.
Bende dün ona baktım daha zamanı var gibi. Konuşuyorum ama masal kitabına 3 aydan sonra geçeriz galiba.
Benim kardeşimde vardı kesilmedi. 20 yaşında bi sorun yok.
Aynen şarkı ninni sürekli söylüyorum konuşuyorum onunlaKitaplar için daha erken cnm şarkı ve ninni söylenebilirsin bu aşamada siyah beyaz zeka kartları var ben onlardan aldım onları gösterip doğaçlama o an için hikaye uyduruyorum anlatıyorum. Azcık daha büyüsün de bi d&r yaparız artık
Gördüğüm her şeyi alaşım yapasım geliyorBende evi temizliyorum arkamı dönüyorum dağınık. Bizde hep salondayız bi yerde emzik kutusu bi yerde biberon battaniye omuz bezi ağız mendili derken heryer heryerde..
İyi olacaksın tabii.
Benim oğlan çok açsa 140 bitiriyor valla. Ama süt ve mama farklı olabilir doyuruculuk olarak.
Bende dün ona baktım daha zamanı var gibi. Konuşuyorum ama masal kitabına 3 aydan sonra geçeriz galiba.
Benim kardeşimde vardı kesilmedi. 20 yaşında bi sorun yok.
Bence masal kitabı yerine kukla al el ve parmak kuklaları sonra aç Google’dan oku hikaye ve masalları kuklaları da kullandın mı oh misssAynen şarkı ninni sürekli söylüyorum konuşuyorum onunlaanlıyormuş gibi pür dikkat dinliyor beni zeka kartlarını bende sipariş verdim. Masal kitabı da biraz araştırıp alacağım
Benim eşimde çok horluyordu öyle böyle değil bende kaç kez yanından kaçıp salonda uyuduğum günleri bilirim. Hatta yataktan odasından salona gelirdi ses o kadar yani düşünKızım güzelce erkenden uyudu.ohh ne güzel bende uyurum diyordum ama önceden hiç duymadığım alıştığım için hiç umursamadığım eşimin horlamasi yüzünden uyuyamıyorum yaaakızım uyanacak diye sanki diken üstündeyim.stresten panikten uyuyamıyorum ve hemen hemen her gün kızım uyandığında onuda alıp salona taşınıyorum orda uyuyoruz birlikte şu an kafayı yiyecek gibiyim eşimin horlamasina
Kitaplar için daha erken cnm şarkı ve ninni söylenebilirsuin bu aşamada siyah beyaz zeka kartları var ben onlardan aldım onları gösterip doğaçlama o an için hikaye uyduruyorum anlatıyorum. Azcık daha büyüsün de bi d&r yaparız artık
Ne iyi olmuş valla doğumdan önce bu dertten kurtulmussunuz.ben artık alışmıştım hiç duymuyordum bile ama bebekten sonra takık hale geldim.guya benim eşimde burnundan ameliyat oldu kemik var dediler nefes yolunu açtık dediler ama hiç birşey farkermedi.bakalim bı hastaneden check up satın aldı.ona gittiginde horlamasinida söyleriz bademciklerinede bakılır nasılsa.gerci benim eşimin kilo problemi de var.ondanda olabilir
Kızım güzelce erkenden uyudu.ohh ne güzel bende uyurum diyordum ama önceden hiç duymadığım alıştığım için hiç umursamadığım eşimin horlamasi yüzünden uyuyamıyorum yaaakızım uyanacak diye sanki diken üstündeyim.stresten panikten uyuyamıyorum ve hemen hemen her gün kızım uyandığında onuda alıp salona taşınıyorum orda uyuyoruz birlikte şu an kafayı yiyecek gibiyim eşimin horlamasina
Kızlar ya bide bizde dil bağı var kesilmesi gerekiyor çünkü çok önde hiç duydunuz mu çevrenizde bu sorunla karşılaşan nasıl iyileşme süresi acaba
Canım imkansız benimki sadece mama öğünde 60 ile doymaz galiba takviyesi 60 CC saatine bende dikkat etmeye çalışıyorum bazen 3 saati bulmuyor bile ya
Benim eşim de horluyor burnu tıkalı zor bi ameliyat geçirmesi lazım hem estetik hem KBBci girmeli ve pahalı da imkan da yok güvenilir doktor da yok. Gençliğinde düştüğü için burnu zaten ameliyatlı ve his kaybı da var ufak bi bölgede. Haliyle horluyor...Biz de halledemedik ama çözüm şu oldu onun çalışma odası var müzisyen olduğu için, o orada yatıyor şimdilik. Bizim kedi de onun yanında duruyor... Bakalim nasil ne zaman tekrar bir arada yatacagiz...
Bizimkide çocukken düşmüş kırmış 18 yaşından sonra ameliyat olabilir demiş doktor ancak evlendiğimiz zaman olabildi.guya horlamasi kesilir falan dediler ama hiç bı fark olmadı.ben artık kilosuna bağlıyorum.Eşine oda yap benim gibi
Bizimkide çocukken düşmüş kırmış 18 yaşından sonra ameliyat olabilir demiş doktor ancak evlendiğimiz zaman olabildi.guya horlamasi kesilir falan dediler ama hiç bı fark olmadı.ben artık kilosuna bağlıyorum.
Odayı terk eden kızımla ben oluyorumevimiz iki odalı zaten.ufak bir evimiz var.bir odamız boş şimdilik.papaganimiz, kızın eşyaları falan orda.o yüzden ayrı odada yapamıyorum.ancak salonda yatabilir ama onuda yapamadık.kızımda alışacak galiba babasının horlamasina.bende çektiğim stresle kalacagim
Aynen bize de doktor 3 4 aylıkken yapılması daha iyi dokular hemen yenilendiği için dedi çokta küçük kıyamıyorum da bilmiyorum ya yaşına kadar beklemicez bakalımGörümcemin oğlu da olmuş onu ama daha minikken sanırım. Bilmiyorum iyileşme süresini ama bence Google da vardır.