- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #19.181
Benim kız da kustu. Ateşi yoktu. Burnunda ıslaklık var damladan ötürü de olabilir. Hırıltı var. Ağladı evet. Ayni...calpol verebilirsin yarım ölçekKızlar sizinkiler nasıldı hasta olduklarında? Benim oğlan bütün akşam huzursuzdu. Kustu sürekli, ateşi yoktu burnuda her zamanki gibi akma filanda yok. Ama ağladı çığlık çığlığa..
Sizin çok tutmuş canım. Ama napalım canları sağolsun.Aynen benim de elini çeksem bile sürekli eli ağzında eldiven var onu da götürüyor bu sefer eldiven ıslanıyor
Bizim ikisinin 4400 tuttu canım diğer sigortalardan yaptıracaktık ama Acıbadem de geçmeyecekti aslında bende dahil olacaktım sonra işte ödedi ödemedi yok sigorta şirketi cevap versin bekleyelim vs gibi şeyler oluyormus bizde direk kendi sigortasını yaptırdık hastanenin
Bizim de huzursuzluğu oluyor canım
Ateşini hep ölçtüm hiç yoktu. Şuan hırıl hırıl. Bişey de vermemiştim.Benim kız da kustu. Ateşi yoktu. Burnunda ıslaklık var damladan ötürü de olabilir. Hırıltı var. Ağladı evet. Ayni...calpol verebilirsin yarım ölçek
Canım 2 ye geç ben bile küçük olmalarına rağmen belki 1 aydır 2 kullanıyorumKizlar sleepy kullananlar sızdırma sorunu yaşıyormu.bizde bu ara hep bir sızdırma durumu var.surekli üst değiştirmekten gına geldi valla.gerci hala 1 numara kullanıyorum.1 numaralar 5 kiloya kadar.benim ki 5 kilo olmuştur.yetersiz mi geliyor acaba
Elimde 1 paket 1numara kaldı.sık sık değiştirip onu bitireyimde yeni alacaklarımi 2 alayım bendeCanım 2 ye geç ben bile küçük olmalarına rağmen belki 1 aydır 2 kullanıyorum
Aynen 2 al canım dar geldiği için sızdırıyordur 3 bana göre çok büyük geldi şimdi 3 takarsak 2 yaşında falan kaç takacsğızElimde 1 paket 1numara kaldı.sık sık değiştirip onu bitireyimde yeni alacaklarımi 2 alayım bende
Kizlar sleepy kullananlar sızdırma sorunu yaşıyormu.bizde bu ara hep bir sızdırma durumu var.surekli üst değiştirmekten gına geldi valla.gerci hala 1 numara kullanıyorum.1 numaralar 5 kiloya kadar.benim ki 5 kilo olmuştur.yetersiz mi geliyor acaba
Ben daaha dogdu dogali birkez temizledim deniz suyuylw. Sukur sorun yok.Ama canım ihtiyaç duymasan da temizle mutlaka çünkü temizlemek gerekiyor. Doktorumuz bana her beslenme öncesi temizlemeye çalış dedi günde 4/5 kez temizlenebiliyor
Canım bizim ilk doğduğu sıralar öyleydi arkası ıslanıyordu dediğin gibi kıyafet değişmekten yorulmuştum sonra biraz kilo alınca olmadı hiç daha o günlerden sonra 2 aylık olacak 4 gün sonra bir hafta oldu 2 numaraya geçtik 1 numara dar geliyordu bir kaç defa kakası çıktı sırtına anladım ki dar geliyordu şu an sorun yokKizlar sleepy kullananlar sızdırma sorunu yaşıyormu.bizde bu ara hep bir sızdırma durumu var.surekli üst değiştirmekten gına geldi valla.gerci hala 1 numara kullanıyorum.1 numaralar 5 kiloya kadar.benim ki 5 kilo olmuştur.yetersiz mi geliyor acaba
Evet bugün baktım lastiklerde hep iz yapmış.bence bebeklerde sıkıntı yok sleepy nin kalıpları küçükAynen 2 al canım dar geldiği için sızdırıyordur 3 bana göre çok büyük geldi şimdi 3 takarsak 2 yaşında falan kaç takacsğız
İnşallah yaa.oyle yapcam 2 ye gecicem.yoksa kıyafet yetiştiremiycemCanım küçük geliyor o yüzden. Numarasını büyüt sızdırma filan kalmaz.
Ayyy sorma kaç kere kakası sırtına çıktı,baştan ayağa kıyafet değiştik .çocuğu soyurup giydirmekten üsütcem bu seferde.Canım bizim ilk doğduğu sıralar öyleydi arkası ıslanıyordu dediğin gibi kıyafet değişmekten yorulmuştum sonra biraz kilo alınca olmadı hiç daha o günlerden sonra 2 aylık olacak 4 gün sonra bir hafta oldu 2 numaraya geçtik 1 numara dar geliyordu bir kaç defa kakası çıktı sırtına anladım ki dar geliyordu şu an sorun yok
Evet bugün baktım lastiklerde hep iz yapmış.bence bebeklerde sıkıntı yok sleepy nin kalıpları küçük
İnşallah yaa.oyle yapcam 2 ye gecicem.yoksa kıyafet yetiştiremiycem
Ayyy sorma kaç kere kakası sırtına çıktı,baştan ayağa kıyafet değiştik .çocuğu soyurup giydirmekten üsütcem bu seferde.
Birde kızlar bizim kıyafetler artık küçüldü.yenilerini alcam ama beden konusunda kafam karıştı.lcw dan alcam 3-6 ay mi alsam 1-3 aymi alsam.beden tablosuna bakarsam 1-3 ay almam gerekiyor.sizler aldınız mı kaç beden aldiniz acaba
Alınan markaya göre de bebek bedenleri değişiyormuş.ablam bir tane tulum almış lcw dan 3-6 ay şu an büyük giydirmedim daha.kolunu bacağını katlarsam ancak öyle giyer.Evet kalıplar küçük. Benim oğlan tosuncuk diye ben 2yle başladım 3le devam ediyorum. Kıyafetleri ben çoktan yeniledim, 3-6 ay alıyorum. E bebekten alıyorum hep, kalıba göre kimini 3 ay kimini 6 ay..
Kaka lekeleri bazen çıkmıyor yıkansa bile ya beyaz kalıp sabunla yıkamadan önce çitileyip yıkayınca tertemiz oluyor. Bu arada direk 3 numara al cnm biz 3 kullanıyoruz şimdi 5 kilo olmuştur benimki seninkide hemen hemen öyledir 3 tam olur gerçekten sleepynin kalıpları küçük ve lastikleri çok iz yapıyor cidden. değiştirmeyi düşünüyorum bende bakalımAlınan markaya göre de bebek bedenleri değişiyormuş.ablam bir tane tulum almış lcw dan 3-6 ay şu an büyük giydirmedim daha.kolunu bacağını katlarsam ancak öyle giyer.
Bende alışveriş yapıcaktım tam hepsi küçüldü derken arkadaşım kızının küçülmüşlermiş ayırmış getirdi sağolsun tertemiz yıkadım ütüledim ilaç gibi geldi vallaEvet kalıplar küçük. Benim oğlan tosuncuk diye ben 2yle başladım 3le devam ediyorum. Kıyafetleri ben çoktan yeniledim, 3-6 ay alıyorum. E bebekten alıyorum hep, kalıba göre kimini 3 ay kimini 6 ay..
İmsan ne alacağını da şaşıyor bilmiyoruz kiEvet kalıplar küçük. Benim oğlan tosuncuk diye ben 2yle başladım 3le devam ediyorum. Kıyafetleri ben çoktan yeniledim, 3-6 ay alıyorum. E bebekten alıyorum hep, kalıba göre kimini 3 ay kimini 6 ay..
Valla çok iyi oluyor ya şanslıyız en azından böyle birileri verdi.İmsan ne alacağını da şaşıyor bilmiyoruz kivalla benim görümcem getirdi kızım için oğlum içinde arkadaşı yeni doğum yapmıştı oğlan olmıştu ondan kalanları göndermiş bir iyi geldi ki bana da Yagmur3582 dediği gibi aynı ilaç oldu resmen
Benimkiler 3 6 ay canım çok büyük gelirse katla giydir bence çünkü çabuk büyüyorlarEvet bugün baktım lastiklerde hep iz yapmış.bence bebeklerde sıkıntı yok sleepy nin kalıpları küçük
İnşallah yaa.oyle yapcam 2 ye gecicem.yoksa kıyafet yetiştiremiycem
Ayyy sorma kaç kere kakası sırtına çıktı,baştan ayağa kıyafet değiştik .çocuğu soyurup giydirmekten üsütcem bu seferde.
Birde kızlar bizim kıyafetler artık küçüldü.yenilerini alcam ama beden konusunda kafam karıştı.lcw dan alcam 3-6 ay mi alsam 1-3 aymi alsam.beden tablosuna bakarsam 1-3 ay almam gerekiyor.sizler aldınız mı kaç beden aldiniz acaba
Benimde öyle bi tulum var canım o bebekten almıştım yenidoğan diye boyu uzun mesela hala giydiremiyorum büyük aslında görüp almak gerekiyor da bazen şartlar onu gösteriyorAlınan markaya göre de bebek bedenleri değişiyormuş.ablam bir tane tulum almış lcw dan 3-6 ay şu an büyük giydirmedim daha.kolunu bacağını katlarsam ancak öyle giyer.
Aynen 5 kilo olmuştur benim kızda.simdi baktimda kilo aralıklarına dediğin gibi 3 te olur.sen 2 mi kullaniyordun,şimdi mi 3 e gececeksinKaka lekeleri bazen çıkmıyor yıkansa bile ya beyaz kalıp sabunla yıkamadan önce çitileyip yıkayınca tertemiz oluyor. Bu arada direk 3 numara al cnm biz 3 kullanıyoruz şimdi 5 kilo olmuştur benimki seninkide hemen hemen öyledir 3 tam olur gerçekten sleepynin kalıpları küçük ve lastikleri çok iz yapıyor cidden. değiştirmeyi düşünüyorum bende bakalım
Aynen canım büyük ihtimal öyle yapacağımBenimkiler 3 6 ay canım çok büyük gelirse katla giydir bence çünkü çabuk büyüyorlar