- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.781
Olsun canım bizimki de böyle olacak ne yapalım seninki emmese de anne sütüyle besleniyor hiç kafana takma bile en azından bağışıklığı kuvvetli olacak. Bizim öyle bir şansımız da yok aptamil çocuğu oldular baksana günde bir ya da iki kez zor emziriyorum o da 5 dk sürüyor bir kez sağım yapıyorum onu da ben uyurken eşim veriyor zaten günde 3 saat uykuyla çok bi süt beklemiyorum ama olsun canları sağolsun da çünkü bazen oğlum yemiyor mesela mamayı da reddetmişti bi dönem o zaman dedim ki yeter ki yesin de mama yesin
Evet canım tek avuntum anne sütü içiyor olması. Ama mama yiyende büyüyor süt içende. Emmedikten sonra çokta farketmiyor aslında. Boşver sende napalım kısmet böyleymiş, elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.
Kızlar biberon olarak ne kullanıyorsunuz avent 0 mi?? Bir tavsiye verseniz ben baska bi marka kullanıyorum yavas akıtan ama biberon akıtıyor ağzı dar. Siz hangisinden memnunsunuz?
Avent 0 kullanıyorum ben. Kendi çekmeden akmıyor. Lansinohun sağma makinasının biberonu çıktı içinden benim oğlan onuda tam kavrayamadı wee baby vardı o çok akıtıyor onuda kullanmıyorum.