- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.701
O kremi gördüm bende eczanede. Bakalım bi hametana bugün başladık daha olmadı değiştiririm.Aynen canım bende Nivea falan almıştım ama hametan kullanınca bıraktım onu çünkü oda kızarıklık yapiyor gibiydi sudocrem diye krem de çok iyi diyorlar bı kaç kişi tavsiye etti netten baktım yorumlarda olumlu yöndeydi
Yok yok büyütme canım iz bende de oluyor kilosuna göre devam et beze sen şuan size 2 idealİyi ki söyledin canım ben büyütecektim bezi. Kalsın artıkTeşekkür ederim
Çok şükür canım geçti inşallah tekrarı olmazKızlar biz eve çıktık çok şükür. Çok zordu sürekli damar yolu açıldı serum verildi, delik deşik oldu evladımın eli ayağı.. Dua edin tekrarlamasın. Bu arada doktor tavsiyesiyle hametana başladım pişik olmasın diye.
Sızdırma hiç yaşamadım ben ama prima almıştık bundan önce o daha iyiydi de ikiz olunca prima biraz tuzlu geldi :) sleepy kullanıyoruz devamlıBen de sleepy 1 ama sızdırıyor. Gece prima pure 1 bağlıyorum gündüz sleepy
biz televizyondan izlerken dayanamıyoruz seni düşünemiyorum bile canım. çok zor bir süreçAllah razı olsun kızlar çok saolun. Herkes o kadar yardım etti ki fazla fazla hepsinden bin kere razı olsun allah. Yoğun bakımda yatan günayımız da bugün durumu çok şükür iyi biraz umut oldu onun durumu da bizlere
çok şükür canımKızlar biz eve çıktık çok şükür. Çok zordu sürekli damar yolu açıldı serum verildi, delik deşik oldu evladımın eli ayağı.. Dua edin tekrarlamasın. Bu arada doktor tavsiyesiyle hametana başladım pişik olmasın diye.
Evet cnm o Günay. Çok şükür iyi. Çok zor bi süreç bu allahım kimseye yaşatmasın. Düşünmekten kafayı yiyorum resmen insan bide anne olunca her şey daha başka oluyormuşbiz televizyondan izlerken dayanamıyoruz seni düşünemiyorum bile canım. çok zor bir süreçya Günay televizyonda kurtuluşunu izlediğimiz çocukmu..annesinin bekleyişini izlerken çok kötü olmuştum inşallah daha da iyi olur toparlanır
Panik atağım tuttu inanırmısın. hiç iyi değilim çok psikolojim bozuldu. Hiç gitmiyor aklımdan beynimden nasıl geçer bilmiyorumBen geçen seneden beri hala atlatamadim canım hiç kolay değil rabbim yardımcınız olsun orda ki depremden sonra daha çok etkilendim
Mustela kullanıyorum ben de memnunumBen sudocrem kullanıyorum çok iyi
Benim kız 4500 olmuş. İlk 1 kullandım çok sıkıyordu. Sonra 2 alacaktım yorumları okudum sleeppy nin kalıpları darmış diye yazmışlar bende 3 aldım gayet iyi oldu sıkmıyor bacak aralarına da bolluk yapmıyorYok yok büyütme canım iz bende de oluyor kilosuna göre devam et beze sen şuan size 2 ideal
Çok şükür canım geçti inşallah tekrarı olmazHametanı görümcem de dedi bana çok iyi geliyormuş bende bepanthol kullanıyorum şimdilik
Sızdırma hiç yaşamadım ben ama prima almıştık bundan önce o daha iyiydi de ikiz olunca prima biraz tuzlu geldi :) sleepy kullanıyoruz devamlı
Doğru olabilir canım benim bebeklerimin kilosu daha az yeni yeni 4 kilo olmuşuzdur biz ama gene de korkuyorum bacakları ayrık kalır diye ben:/Benim kız 4500 olmuş. İlk 1 kullandım çok sıkıyordu. Sonra 2 alacaktım yorumları okudum sleeppy nin kalıpları darmış diye yazmışlar bende 3 aldım gayet iyi oldu sıkmıyor bacak aralarına da bolluk yapmıyor
çok şükür yaEvet cnm o Günay. Çok şükür iyi. Çok zor bi süreç bu allahım kimseye yaşatmasın. Düşünmekten kafayı yiyorum resmen insan bide anne olunca her şey daha başka oluyormuş
Amin canım inşallah. Kızın geçen gün kontrolü vardı deprem bölgesin de hastanede yüreğim kaldırmadı kafamı kaldırıp dışarı bakmadım arabadaçok şükür yaannesinin o çıkarılırken aşağıda çırpınışı bitirdi beni aynen canım anne olmak çok başka yaşatıyor her şeyi.sen dedin ya tek başımaydım diye kızımı her kucağıma aldığımda aklıma geliyorsun inan..Allah'ım bir daha yaşatmasın ve kafandaki bu kötü anların yerini en kısa zamanda güzel anlar doldursun inşallah
Bende dedim deneme amaçlı alayım eğer büyük gelirse nasılsa yine kullanılacak allahtan oldu ama gerçekten sleepynin kalıpları darmış.Doğru olabilir canım benim bebeklerimin kilosu daha az yeni yeni 4 kilo olmuşuzdur biz ama gene de korkuyorum bacakları ayrık kalır diye ben:/
Evet cnm o Günay. Çok şükür iyi. Çok zor bi süreç bu allahım kimseye yaşatmasın. Düşünmekten kafayı yiyorum resmen insan bide anne olunca her şey daha başka oluyormuş
Yok yok büyütme canım iz bende de oluyor kilosuna göre devam et beze sen şuan size 2 ideal
Çok şükür canım geçti inşallah tekrarı olmazHametanı görümcem de dedi bana çok iyi geliyormuş bende bepanthol kullanıyorum şimdilik
Sızdırma hiç yaşamadım ben ama prima almıştık bundan önce o daha iyiydi de ikiz olunca prima biraz tuzlu geldi :) sleepy kullanıyoruz devamlı
çok şükür canımçok geçmiş olsun,inşallah tekrarlanmaz bir daha,miniğinle sana hep sağlıklı günler dilerim
Bende dedim deneme amaçlı alayım eğer büyük gelirse nasılsa yine kullanılacak allahtan oldu ama gerçekten sleepynin kalıpları darmış.
Aminnnn canım benimİnşallah bi daha olmaz canım. Rabbim hepimizin evladını korusun.
İnşallah geçti canım. Çok teşekkür ederim.
Bacakları ezildiği için böbreklere kan akışı olmuyor canım o yüzden böbrek yetmezliği başlamış. Yaşı da küçük olduğu için diyalize bağlayamıyorlar. Kan değerlerinin normale dönmesini bekliyor dua edin sizler de normale dönsün inşallah yürüme şansı da %50 diyorlar. Ah bide bir abisi var onun da görme engeli var anneciği rabbim beni evlatlarımla sınama diye ağlıyor. Çok zor çok allahım evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallahCanım bacakları ezilmiş diyorlardı kolonları altında kaldığı için şuan nasıl günay ? Tekrar çok geçmiş olsun inan ki biz üstümüzden atamadık Rabbim size yardım etsin
Amin canım inşallah. Senin de gözün Aydın olsun evinize döndünüz sanırımCanım ben hastanede kaldığım için deprem olduğu gün bile çok sonradan öğrendim. Hiç takip bile edemedim. İnşallah rabbim tekrar yaşatmasın.
Benim daha kırkım çıkmadı ama isteksizlik yok şu an. Fırsat bulursak durum ne olur bilemiyorum.Kızlar özel bi soru soracağım size. Cinsel isteksizlik yaşıyor musunuz? Hamilelikte ne kadar istekli isem şimdi tam tersi hiç istemiyorum. Sizde de oldu mu bu?
Amin canım inşallah. Senin de gözün Aydın olsun evinize döndünüz sanırım