- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #18.641
Cok gecmis olsunÇok şükür iyiyiz cnm çok sevdiğimiz bi ablamızı kaybettik onun üzüntüsündeyiz. Yoğun bakımda yatan bi depremzedemiz var onun için dua ediyoruzçok kötüydü herşey el kadar çocukla kalakaldım ortada bi başıma eşimde yoktu çaresizlik ve evladına bir şey olacak korkusu çok kötüymüş evlerimiz de bir şey yok evlerimiz de kalmak zorundayız 40 lı çocuk bi yere gidemedik hava da soğuk Allah’a emanetiz yıkım olan yerlere çok yakınız elimiz yüreğimiz de bekliyoruz uyku nedir unuttum tek duam allahım evladımı korusun
Canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın.Çok şükür iyiyiz cnm çok sevdiğimiz bi ablamızı kaybettik onun üzüntüsündeyiz. Yoğun bakımda yatan bi depremzedemiz var onun için dua ediyoruzçok kötüydü herşey el kadar çocukla kalakaldım ortada bi başıma eşimde yoktu çaresizlik ve evladına bir şey olacak korkusu çok kötüymüş evlerimiz de bir şey yok evlerimiz de kalmak zorundayız 40 lı çocuk bi yere gidemedik hava da soğuk Allah’a emanetiz yıkım olan yerlere çok yakınız elimiz yüreğimiz de bekliyoruz uyku nedir unuttum tek duam allahım evladımı korusun
Ben geçen törpüledim yüzünü çok çiziyordu.Kızlar bebeğinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz kaynanam tutturmuş 40 çıkmadan kesilmez günah diyor şaşırdım kaldım
Sendemi 40ndan once kesmiosun cnmBen geçen törpüledim yüzünü çok çiziyordu.
Bizimde öyle canım kıyafeti imkansız tek değiştiremiyorum eşim tutuyor ellerini yoksa her yerini çiziyor sizinde öyle mi bilmiyorum çıplak olunca çok ağlıyor banyoyu zaten hiç sevmiyor bu yüzden zorlanıyorum size soruyum ne zaman kestiniz diyeBen geçen törpüledim yüzünü çok çiziyordu.
Günah mıKızlar bebeğinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz kaynanam tutturmuş 40 çıkmadan kesilmez günah diyor şaşırdım kaldım
Bende eldiven kullanmıyorum bu yüzden sık sık kesip törpülüyorum kırkımızda yarın çıkacakBizimde öyle canım kıyafeti imkansız tek değiştiremiyorum eşim tutuyor ellerini yoksa her yerini çiziyor sizinde öyle mi bilmiyorum çıplak olunca çok ağlıyor banyoyu zaten hiç sevmiyor bu yüzden zorlanıyorum size soruyum ne zaman kestiniz diye
Ayy hiç sorma tutturdu günah diye inanın bende ilk kez duydum dinlemeden kesicem vallaGünah mıbiz 45 günlük olduk 3. Kez tırnaklarını törpüledik
Bizde onun yüzünden hiç eldiven çıkartmadik çocuğun avuç içleri soyulmuş kapalı durmaktanBende eldiven kullanmıyorum bu yüzden sık sık kesip törpülüyorum kırkımızda yarın çıkacak
Sendemi 40ndan once kesmiosun cnm
Bizimde öyle canım kıyafeti imkansız tek değiştiremiyorum eşim tutuyor ellerini yoksa her yerini çiziyor sizinde öyle mi bilmiyorum çıplak olunca çok ağlıyor banyoyu zaten hiç sevmiyor bu yüzden zorlanıyorum size soruyum ne zaman kestiniz diye
Canım biz de tesbihe Fatiha İhlas süreleri okunur o teşbih suyun içine atılır o su da anne ve bebeğin üzerine dökülür .dualı su olduğu için leğen tarzı bir şeyde dökülüyor o suyu da toprağa döküyoruz sonra .Kızlar kırk uçurma olayı nedir? Kv tutturmuş kırkını uçurcam taş topluycam bilmem ne diye. Zaten daha hastanedeyiz, ben istemiyorum öyle bişey dedim yok ben yapıcam diyo. Tersler kapatırım çenesini çocuğum yeterince hırpalandı, sokaktan toplanan taşla yıkayamam hiç..
Aslını astarını bilmiyor bu arada internetten öyle okudum diyor.
Eskilerden gelen bir gelenek canım Biz yaptık ama siz hastanedesiniz gerek yok 40 taş topladık dışardan onları evde yıkadım tabi normal banyosunu yaptırdık sonra 40 kaşık su saydık bir kaba taşların üzerinden döküp çocuğun başından döktük bu kadar O akşam da kayınvalideme gezmeye gittikKızlar kırk uçurma olayı nedir? Kv tutturmuş kırkını uçurcam taş topluycam bilmem ne diye. Zaten daha hastanedeyiz, ben istemiyorum öyle bişey dedim yok ben yapıcam diyo. Tersler kapatırım çenesini çocuğum yeterince hırpalandı, sokaktan toplanan taşla yıkayamam hiç..
Aslını astarını bilmiyor bu arada internetten öyle okudum diyor.
Elinde eldiven olunca fark ettim ki elimi iyi kavrayamıyor çıkarınca bi kaç sonra sıkı sıkı kavramaya başladı bende artık takmadım . Sürekli kesip törpülüyorumBizde onun yüzünden hiç eldiven çıkartmadik çocuğun avuç içleri soyulmuş kapalı durmaktan
Kayınvaliden hediye verdi miEskilerden gelen bir gelenek canım Biz yaptık ama siz hastanedesiniz gerek yok 40 taş topladık dışardan onları evde yıkadım tabi normal banyosunu yaptırdık sonra 40 kaşık su saydık bir kaba taşların üzerinden döküp çocuğun başından döktük bu kadar O akşam da kayınvalideme gezmeye gittik
Canım biz de tesbihe Fatiha İhlas süreleri okunur o teşbih suyun içine atılır o su da anne ve bebeğin üzerine dökülür .dualı su olduğu için leğen tarzı bir şeyde dökülüyor o suyu da toprağa döküyoruz sonra .
Eskilerden gelen bir gelenek canım Biz yaptık ama siz hastanedesiniz gerek yok 40 taş topladık dışardan onları evde yıkadım tabi normal banyosunu yaptırdık sonra 40 kaşık su saydık bir kaba taşların üzerinden döküp çocuğun başından döktük bu kadar O akşam da kayınvalideme gezmeye gittik
Bende eldiven kullanmıyorum bu yüzden sık sık kesip törpülüyorum kırkımızda yarın çıkacak
Allah hepinizden razı olsun kızlar. Rabbim kimseye bu acıyı bu korkuyu yaşatmasın inşallah.