- 14 Mart 2008
- 6.023
- 5.130
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.921
Dün bir sürü söylendim surat asan bu eve gelmesin dedim uğraşamam gerçekten ben uykusuz yorgun 2 çocuğa bakıyorum onlar keyfinde laf sokma derdinde surat asma derdinde ne değişikler ya idrar yollarının sırası mı gerçekten gelini ameliyat olmuş farkında mı acaba dediğin gibi eşimizin hatrı olmasa zaten dakika sabredilmezHiç soda içmedim daha. Kola 2 kez içtim dün baya gaz sancısı çekti çocuğum.
Zaten çocuk doğuran biziz nazlanan surat yapan kv'ler onlara ne oluyorsa. Benimki beni odaya çıkardıklarında başımdaki tansiyon aletiyle eşime tansiyonunu ölçtürüyordu.
Ben sezeryan olmuşum gık dememişim gelmiş bana idrar yaparken yanma oluyor doktora gittim bişey yok dedi ama bişey var kesin diye anlatıyordu. Aslında bunları eve kabul bile etmemek lazımda eşlerimizin hatırı var işte. Bende eşimi geceleri çok yormak istemiyorum, zaten 5 6 gibi kalkıp gidene kadar o bakıyor ben uyuyorum. Birde ekstra kaldırmıyorum işe gidiyor diye.
Bu arada baktım benim oğlanın dilindeki beyazlık geçmiş.
Şimdi doktordan çıktık biz biraz yoğun olmuş dedi Doktor damla verdi ve günde 4 kez karbonatlı suyla silmei istedi