- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #17.561
Canım bu yavaş akan dediğin avent 0 mı başka mı? Benimki 70 80 cc sütü 10dkda bitiriyor meme tutması hayal olacak neredeyse..
Benimki de aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu yavaş akan dediğin avent 0 mı başka mı? Benimki 70 80 cc sütü 10dkda bitiriyor meme tutması hayal olacak neredeyse..
Benimde daha sarı süt bu normal beyaz süt değil. Gelen miktarı kullandığım pompala alakalı canım bence. Hastane tipi pompa kullanıyorum.
Akmıyor eşimin aldığı bebek çekmedikçe.
Evdeyim canım, ben çarşamba günü geçtim eve. Evet çok iştahlılar maşallah.
Evet canım oyuzden zaten sancıyi bilmediğim için korktum belim agriyinca ondan gittim ama çok şükür sancı çıkmadı bu kez. benim hiç kaskatı falan olmuyor.evet biz kaldık canım sen şehir Hastanesi'nde yapacaksin değil mi kızlar çok durmuyor anne karnında bakalım bizim ne zaman olacakmuhtemelen seninde yorgunluktan olmuş olabilir canim.ama sen ilk kizindada bel ağrısı şikayetiyle gittiğinde sancın çıkmıştı galiba senin yanlış mı hatırlıyorum.ondan dolayı gitmende iyi olmuş bı açıdan.ne olur ne olmaz.benim genelde yorulunca oluyor.hem sırtım belim ağrıyor hemde karnım kaskatı oluyor baya bir süre normale dönmüyor .aynen canım hayırlısıyla bizde kucağımıza alırız insallah.yagmur da doğurmuştur belki ondan sonra ikimiz kaldık sadece galiba
Bizimde çok azdı canım ayağını falan cimdikleyerek uyandırıp uyandırıp emzirdim zaten doktor da demişti anne sütüyle atar sarılığı bol bol emzir diye çok yükselmeden geçti çok şükür yükselirse hastaneye falan alıyorlar mavi ışık veriyorlar canım dikkat et çok emzirPeki sarilik icin ne yapmistin cnm. benimkinsede var sarilik ama doktor cok az dedi
Merhabalarsenin sütün bayağı çokmuş ya ben sağıyorum ama daha sarı süt geliyor 10 CC falan oluyor yani fazla bir gelen süt yok tutsa bile bu çocuk zaten bunu ancak Tok karna şeker niyetine alır
benim karnım yoruldugumda bir kaç saat kas katı kesilip öyle kalıyor.normal zamanlarda da ara ara oluyor.aynen canım şehir hastanesinde olacak doğum.bakalim 1 hafta içinde gelmezse bir dahaki kontrole gün verecekler galiba.bizim kızlar artık son haftalara girdiler valla.o söylenen bizimkiler için geçerli değilEvet canım oyuzden zaten sancıyi bilmediğim için korktum belim agriyinca ondan gittim ama çok şükür sancı çıkmadı bu kez. benim hiç kaskatı falan olmuyor.evet biz kaldık canım sen şehir Hastanesi'nde yapacaksin değil mi kızlar çok durmuyor anne karnında bakalım bizim ne zaman olacak
canım ben Nuk almıştım ama benimkide 0-6 ay.biberonlarin 0+ olanları yavaş akışkanlı oluyor.yani bebek cekmedikce akmıyormus.uygun olanda buymuş.eger bende biberon kullanmak zorunda olursam başligindan sipariş etcem.Ya bu işte natural biberon ben yanlış almışım internetten ne bileyim yavaş akan yenidoğan diye aldım ama öyle bir şey de yazmıyor.
canım ben Nuk almıştım ama benimkide 0-6 ay.biberonlarin 0+ olanları yavaş akışkanlı oluyor.yani bebek cekmedikce akmıyormus.uygun olanda buymuş.eger bende biberon kullanmak zorunda olursam başligindan sipariş etcem.
canım ben Nuk almıştım ama benimkide 0-6 ay.biberonlarin 0+ olanları yavaş akışkanlı oluyor.yani bebek cekmedikce akmıyormus.uygun olanda buymuş.eger bende biberon kullanmak zorunda olursam başligindan sipariş etcem.
canim hepimiz aynı hataya düştük.sonucta hepimiz acemiyiz bu konuda.ben almadan önce çok araştırdım çok yorum okudum mesela bende 0-6 ay almışım dediğin gibi hemen alıp koyayım bende cantaya.benim yeğenim hem biberon aldı hemde annesini emdi mesela.bide ablam öyle marka biberon falanda almamisti.marketten cam bı tane biberon almıştı.her çocuk farklı işte.bakalim biz nasıl olacağızYani ihtimal ihtimaldir doğumun yakın hemen al koy at çantaya ... Piyasa çok yanıltıyor nerden bilelim kaç kez çocuk doğurdum da bileyim yavaş akış ne demek... Gerçekten ben piyasanin mağduru oldum. Ve onlarca YouTube kanalinda hic buna dair bir bilgi yoktu... Anca göğüs pedlerinden bahsediyorlardi gerizekallarr :///
Nst ye girdiğinde hiç öyle kaskatı oldu mu acaba sancı mi o ? Anne karnında ne kadar uzun kalırsa okadar iyi aslında biraz daha kilo alırlar napalm doğunca biraz ele avuca gelsinler şehir hastanesinden herkes çok memnun canım inşallah sende memnun kalırsınbenim karnım yoruldugumda bir kaç saat kas katı kesilip öyle kalıyor.normal zamanlarda da ara ara oluyor.aynen canım şehir hastanesinde olacak doğum.bakalim 1 hafta içinde gelmezse bir dahaki kontrole gün verecekler galiba.bizim kızlar artık son haftalara girdiler valla.o söylenen bizimkiler için geçerli değil ☺
bir iki kere nst de oldu ama sancı çıkmadı hiç şimdiye kadar.aynen bende diyorum duracağını durdu zaten biraz daha dursun da kontrole kadar ,hem günümüz belli olur hemde biraz daha tombikleşir diyorum aynen çoğu kişi memmun.tek sıkıntı refakatçi almamaları.Nst ye girdiğinde hiç öyle kaskatı oldu mu acaba sancı mi o ? Anne karnında ne kadar uzun kalırsa okadar iyi aslında biraz daha kilo alırlar napalm doğunca biraz ele avuca gelsinler şehir hastanesinden herkes çok memnun canım inşallah sende memnun kalırsın
Canım onları yeme gaz yapar bebeğe geçer ben kuru bakliyat ile hiç beslenmedim daha ya protein ya da sebze olmalı ki hem süt yapsın hem gaz yapmasınKızlar süt sağıp veren ve emzirenler. Nasıl besleniyorsunuz?? Ablam nohut ve mercimek pişirdi gitti. Çok saçma degil mi? Ne yediğimi pek bilmiyorum. İlaçlarımı zor akıl edip alıyorum.
Bende kendi sütümü koyunca akmıyo avent eşim mama yapmış getirmiş baktık damlatıyo.Mama sıcakken akıyor ılık ise akmıyor yoğun yapıyorum biraz
Ya bu işte natural biberon ben yanlış almışım internetten ne bileyim yavaş akan yenidoğan diye aldım ama öyle bir şey de yazmıyor.
Benim şuan kızım meme reddi yapıyor bende ne yapacağımı şaşırdım oğlumda hiç sorun yok ama kız öyle değil memeye gelince uyuyor kalkıyor geri meme veriyorum gene uyuyor denemek için biberon veriyorum onu hemen içmeye başlıyor bende vermeyeceğim bir kaç öğün biberon sadece meme ile devam edeceğim Yoksa almayacak memeyi tekrarBende kendi sütümü koyunca akmıyo avent eşim mama yapmış getirmiş baktık damlatıyo.
Kafalar oldu çorba, lohusa kafası yaşıyoruz.
Avent al mutlaka koy anne göğsüne yakın olandan. Sütün geç geliyor genelde sezeryanda. Normal biberonla verince alışıyolar lıkır lıkır içmeye.
Benimki uyaniyo sukur mamadan mamaya. Eve her 3 gune bir ebe kadin geliyor bakmayaBizimde çok azdı canım ayağını falan cimdikleyerek uyandırıp uyandırıp emzirdim zaten doktor da demişti anne sütüyle atar sarılığı bol bol emzir diye çok yükselmeden geçti çok şükür yükselirse hastaneye falan alıyorlar mavi ışık veriyorlar canım dikkat et çok emzir