- 14 Mart 2008
- 6.024
- 5.130
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.801
En güzelini yapmışsın canım riske atmamışsın.Özelde gittiğim bi doktor vardı 3 ay takibimi yapmıştı. Ondan randevu aldım perşembe gününe. Gidip bi görüşücez. Hem bebeğin genel durumunu hem doğum için uygunluğunu konuşucaz. Eğer riskli bi durum görürse, sezeryan gerekli derse yaptırıcaz.
Çok şükür iyiyiz biz teyzeleri bugün evimizde 3. Günümüz 5 günlük de olduk zaten biraz sarılığımız var ama doktor takibindeyiz bakalımSen nasılsın cnm eve geldiniz mi bebişler nasıl
En güzelini yapmışsın canım riske atmamışsın.
Çok şükür iyiyiz biz teyzeleri bugün evimizde 3. Günümüz 5 günlük de olduk zaten biraz sarılığımız var ama doktor takibindeyiz bakalım
En güzelini yapmışsın canım riske atmamışsın.
Çok şükür iyiyiz biz teyzeleri bugün evimizde 3. Günümüz 5 günlük de olduk zaten biraz sarılığımız var ama doktor takibindeyiz bakalım
Normal canım aynısı bende de oluyor benim de 11 gün olduKızlar merhaba
Ben 18.09.20 ‘de 3kez 5 gün embriyosu transfer oldum. 2 gündür adet gibi çok hafif ağrım var normal mi sizlerde de oldu mu?
Progestan fitil verdiler mi?Birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim ben 6 haftalık hamileyim ama son 2 3 gündür kahverengi akintim oluyor sürekli değil ama.
Biraz adet ağrısı gibi sanci olunca azıcık geliyor bu beni çok korkuttu doktora gittim acile kanama alanı falan yok herşey iyi dedi ama hala devam ediyor anlamadım birşey.
Ben iğne kullandım 3. Aya kadar sonra hapa geçtim 36.haftada da hapı bıraktım. Ama kanamam vardı ilk başlarda o yüzden tedbir amaçlı bıraktırmadı doktorum.Ya progestan olarak iğne mi kullandınız kaçıncı aya kadar kullandınız acaba .iğneden bezeler oluştu kalçamda
Kanama alanı yoksa kafanı takma canım aktif ve kırmızı renkli kanama tehlikeli. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniBirşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim ben 6 haftalık hamileyim ama son 2 3 gündür kahverengi akintim oluyor sürekli değil ama.
Biraz adet ağrısı gibi sanci olunca azıcık geliyor bu beni çok korkuttu doktora gittim acile kanama alanı falan yok herşey iyi dedi ama hala devam ediyor anlamadım birşey.
Hayır fitil değil ama iğnesini kullanıyorum hergunProgestan fitil verdiler mi?
Sanci peki kötü birşey miBen iğne kullandım 3. Aya kadar sonra hapa geçtim 36.haftada da hapı bıraktım. Ama kanamam vardı ilk başlarda o yüzden tedbir amaçlı bıraktırmadı doktorum.
Kanama alanı yoksa kafanı takma canım aktif ve kırmızı renkli kanama tehlikeli. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Hayır fitil değil ama iğnesini kullanıyorum hergun
Eşimin kuzeniyle konuştum korkuttu biraz sanki, sancın gelmezde bebek büyüyüp kakasını yaparsa napcanız diyo zaten pandemi var şimdiye gün verirdi sana özel diyo.. Kararsız kaldım iyice ya...
Evet ben öyle yaptımçok güzel oluyor bence de götürün be hatıra fotosu çekin derim
Aslında bu ihtimal var canım sende korkutmak istemiyorum yanlış anlama ama yengemin oldu çok şükür bebeği sağlıkla doğdu ama kakasını yemiş önde gidiyordu gelişimi küvöz de kaldı 1 hafta. Şimdi sana normal Doğum gözüyle bakıyor devlet hastanesi eğer olur da normal olmaz o anda farklı birşey gelişirse sezeryana alacak ama bu esnada hafta olarak önde ya riskler ortaya çıkarsa ne olacak.
Özele gitme şansın hiç yok mu sezeryan ücretlerini konuşsan bi
En güzelini yapmışsın canım tüm tedbirleri almak en mantıklısı gerçekten. Baktın doktor yapalım diyor olursun sezeryan evet zor oluyor bebeğinle kalkıp ilgilenemiyorsun keşke imkan olsa da normal yapsaydım bende hala tam anlamıyla kalkabilmiş değilim hala acılarım var ama çok şükür bugüne böyle kalacak halim yok deyip günleri geçiriyorumZaten eşim haftaiçi istersen özel hastaneleri bi araştır demişti, bende sonuna geldik artık gittiğim hastanede güzel diye üstüne düşmemiştim. Özeldeki doktorla bi görüşelim fikrini alalım bakalım. 1 hafta civarı önde şu an. 38+4 olması lazım perşembe gününe. Ultrasonu 39+4 filan çıkar yüksek ihtimal. Eğer riskli bulursa durumu değerlendirip fiyat alıcaz, herşey normal derse devam edicez gittiğimiz hastaneye.
Evet oluyormus özellikle böyle küçük olan bebeklerde ikiz oldukları için biraz kilo olarak küçüğüz küvöze girmedik ama sarılık olduk işte 2 saatte bir emzirip mama takviyesi yapıyoruz eşimle ben yıkılmak üzereyiz uykusuzluktan artıkSarılık çoğu bebekte oluyor canım. Sık sık doyur geçer bişeyleri kalmaz inşallah.
Aslında biz başından beri devlet hastanesine gittiğimiz için hiç düşünmedik özeli. Sonra işte pandemi çoğaldı 3 ay özele gittik. Şehir hastanesini çok övdüler oraya başladık. Şimdi iyice şaşırdık. Sürekli bi değişiklik yaptık. Ne kadara doğum yaptı arkadaşın?Canım neden özel hastanede düşünmüyorsun? Ankara'da bir sürü seçenek var... Mesela orta doğu tıp merkezinde doğum yaptı bir arkadaşım hem uygun hem memnun kaldı.
aynısı düşündüm bende ya . Story atılır diye
En güzelini yapmışsın canım tüm tedbirleri almak en mantıklısı gerçekten. Baktın doktor yapalım diyor olursun sezeryan evet zor oluyor bebeğinle kalkıp ilgilenemiyorsun keşke imkan olsa da normal yapsaydım bende hala tam anlamıyla kalkabilmiş değilim hala acılarım var ama çok şükür bugüne böyle kalacak halim yok deyip günleri geçiriyorum
Evet oluyormus özellikle böyle küçük olan bebeklerde ikiz oldukları için biraz kilo olarak küçüğüz küvöze girmedik ama sarılık olduk işte 2 saatte bir emzirip mama takviyesi yapıyoruz eşimle ben yıkılmak üzereyiz uykusuzluktan artık
Bende senin gibiyim hatta hiç paylaşım yapmadım. Ama Doğumu paylaşmak istiyorum. Kimseyi özendirmeden sadece yavruma kavuştuğumu beni sevenler bilsin istiyorum. Bakalım hayırla sağlıkla alalım kucağımıza da inşaallah o anda çekmekten üşenmeyizBen şu ana kadar hiç bir paylaşım yapmadım sosyal medyada sadece bir tane hamile fotosu koydum o da kısıtlı kişi görebiliyor... Doğunca ne yaparım bilmiyorum... Ne bileyim en yakınlarıma haber gidecek. Hastane 20 kişiye sms ile bilgilendirme yapacak zaten... Ben öyle çok bilinsin istemiyorum. sanki benim özelim gibi geliyor.. Ama belki de doğunca dünyaya duyurmak isteyebilirim
Aslında biz başından beri devlet hastanesine gittiğimiz için hiç düşünmedik özeli. Sonra işte pandemi çoğaldı 3 ay özele gittik. Şehir hastanesini çok övdüler oraya başladık. Şimdi iyice şaşırdık. Sürekli bi değişiklik yaptık. Ne kadara doğum yaptı arkadaşın?
En güzelini yapmışsın canım tüm tedbirleri almak en mantıklısı gerçekten. Baktın doktor yapalım diyor olursun sezeryan evet zor oluyor bebeğinle kalkıp ilgilenemiyorsun keşke imkan olsa da normal yapsaydım bende hala tam anlamıyla kalkabilmiş değilim hala acılarım var ama çok şükür bugüne böyle kalacak halim yok deyip günleri geçiriyorum
Evet oluyormus özellikle böyle küçük olan bebeklerde ikiz oldukları için biraz kilo olarak küçüğüz küvöze girmedik ama sarılık olduk işte 2 saatte bir emzirip mama takviyesi yapıyoruz eşimle ben yıkılmak üzereyiz uykusuzluktan artık
Uygunmuş canım. Yakın zamanda mı doğum yaptı? Perşembe günü özelde ki doktordan fiyat alıcam birde.Valla 4000 TL gibi bir şeydi yani.. Çok ucuz değil ama çok pahalı da değil.