2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal de ekim annesi olmamız gerekirken neredeyse çoğumuzun Eylül annesi olması
Benim hala ekim annesi olma yolunda umudum var her gün konuşuyorum şu kadar daha dayan annecim bu kadar daha dayan diye bakalım sancılar devam ama

oyyy maşallah kuzuya ya ne güzel büyümüş,kilosuda çok güzel Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

Amin canım hepimize inşallah.

Ayy maşallah tosuna açılman vardı cnm senin baktılar mı tekrar peki

Yok canım bakmadılar ağrımda geçti zaten.

Maşallah .. Noolcak şimdi ne diyor ki doktor?

Bekliycez normal doğum için canım.

Benim hala ekim annesi olma yolunda umudum var her gün konuşuyorum şu kadar daha dayan annecim bu kadar daha dayan diye bakalım sancılar devam ama
Olsun canım dayansınlar tabi dayanabildikleri kadar Önemli olan sağlıkla doğmaları olsun erken veya zamanında napalım Belki ekim başı gibi doğum yaparsın sende

Olsun canım dayansınlar tabi dayanabildikleri kadar Önemli olan sağlıkla doğmaları olsun erken veya zamanında napalım Belki ekim başı gibi doğum yaparsın sende
Sağlıkla doğsunlar da inşallah cnm doğru gerisi önemli değil zor zamanları geçtik nasılsa istedikleri zaman gelebilirler

Seninki agirliktandir cnm ben resmen aci cekiyorum. Cok aciyo dikilsem yine aciyo. Bu boyleyse sezeryan nasil diyorum. Kesik gibi aciyor resmen.
Canım sen gözünü çok korkutuyorsun ya aman ha alttan olmuş dikiş ha üstten deyip rahatlat kendini ben öyle yapıyorum ya artık hiç korkmuyorum bebeğime kavuşma anını düşünüyorum sadece

Seninki agirliktandir cnm ben resmen aci cekiyorum. Cok aciyo dikilsem yine aciyo. Bu boyleyse sezeryan nasil diyorum. Kesik gibi aciyor resmen.
Hayır ağırlıktan değil ağrım var acım var aynı et kesilmiş yara iyileşmemiş gibi ve benim tüm karnımda var bu ağrı yani bence çok normal ben 1.5 aydır bu ağrıyla yaşıyorum zaten Sanırım senin acı eşiğin çok düşük acıyı çok fazla yaşıyorsun ben 2 aydır oturarak hemoride rağmen günde 2 saat bu şekilde uyuyup kalkarken karnımda ki et acısıyla kalkıp WC gidiyorum düşün. İnsanlar kanserden ameliyat oluyor onların yaraları nasıl geçiyor ? Beyin ameliyatı geçiriyorlar , kalp nakli oluyor insanlar yahu az kaldı çok şükür biraz daha dayan canım

Son düzenleme:
Canım sen gözünü çok korkutuyorsun ya aman ha alttan olmuş dikiş ha üstten deyip rahatlat kendini ben öyle yapıyorum ya artık hiç korkmuyorum bebeğime kavuşma anını düşünüyorum sadece
Evet bende katılıyorum buna gözünde bu kadar büyütme sezeryan oranı Türkiye de o kadar yüksek ki öyle olsa herkes acıdan yatalak olur kalkamazdı

Banada bugün doktor özele gitmiş olsan sana direkt sezeryan deme ihtimalleri yüksekti ama bizim öyle bi yaklaşımımız yok çünkü senin şu an diğer hamilelerden bi farkın yok dedi. Normal doğum deneriz tabi bebeğin kilosunada bağlı şimdilik normal doğuma uygunsun bebekte doğum pozisyonunda, o an başka bişey gelişirse tabiki sezeryan olur dedi. Zaten hastanede prenses doğum dedikleri epidural normal doğumda var, ne şekilde geleceğine kuzum karar verecek artık.

Aslında sezeryanla normal Doğum aynı fiyat özellerde sanırım doktorlar kendilerine plan yapmak için böyle diyorlar hani günü belli olsun acil doğuma gitmeyeyim diye. İnşallah normal olur ve hemen ayağa kalkarsın canım

Evet canım fiyat farkı yok diye biliyorum bende. Doktorlar daha garantici mi yaklaşıyor deyim, senin dediğin gibi günü belli olsun mu istiyorlar deyim bilemedim. Hangisi hayırlıysa o olsun ve hepimiz çabucak normal hayatımıza dönelim inşallah.

Aci esigim hic dusuk degil. Evde kizim var. Tum iş bana bakiyor. Belkide ayni aci degildir. Ben her hareketimde bicakla kesiliyor sanki

Canım emin misin? Belki sizin hastanede öyledir. Bizim hastanede normal doğum-epidural normal doğum- sezaryen - epidural sezaryen sırasıyla artıyo fiyatlar. Ayrıca profesör farkı da alıyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…