- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.301
oyyy maşallah kuzuya yaKontrole geldim, 36+4 olması lazım ama benim yiğidim aslanım 38+3 çıkıyor.3500 olmuş kilosuda.
Ayy maşallah tosunaKontrole geldim, 36+4 olması lazım ama benim yiğidim aslanım 38+3 çıkıyor.3500 olmuş kilosuda.
Kontrole geldim, 36+4 olması lazım ama benim yiğidim aslanım 38+3 çıkıyor.3500 olmuş kilosuda.
Benim hala ekim annesi olma yolunda umudum varNormal de ekim annesi olmamız gerekirken neredeyse çoğumuzun Eylül annesi olması
Benim hala ekim annesi olma yolunda umudum varher gün konuşuyorum şu kadar daha dayan annecim bu kadar daha dayan diye bakalım sancılar devam ama
oyyy maşallah kuzuya yane güzel büyümüş,kilosuda çok güzel Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Ayy maşallah tosunaaçılman vardı cnm senin baktılar mı tekrar peki
Maşallah .. Noolcak şimdi ne diyor ki doktor?
Olsun canım dayansınlar tabi dayanabildikleri kadar Önemli olan sağlıkla doğmaları olsun erken veya zamanında napalımBenim hala ekim annesi olma yolunda umudum varher gün konuşuyorum şu kadar daha dayan annecim bu kadar daha dayan diye bakalım sancılar devam ama
Sağlıkla doğsunlar da inşallah cnm doğru gerisi önemli değil zor zamanları geçtik nasılsa istedikleri zaman gelebilirlerOlsun canım dayansınlar tabi dayanabildikleri kadar Önemli olan sağlıkla doğmaları olsun erken veya zamanında napalımBelki ekim başı gibi doğum yaparsın sende
Eğilip kalkamıyorsan iyi ben yürüyemiyorumKizlar. Benim karnimin ustu gobegimin dibi cok aciyor ya. Et kesigi gibi aciyor. 4 aylikken baslamisti arada gemisti. Yine basladi. Egilip kalkamiyorum
Seninki agirliktandir cnm ben resmen aci cekiyorum. Cok aciyoEğilip kalkamıyorsan iyi ben yürüyemiyorum
Canım sen gözünü çok korkutuyorsun yaSeninki agirliktandir cnm ben resmen aci cekiyorum. Cok aciyodikilsem yine aciyo. Bu boyleyse sezeryan nasil diyorum. Kesik gibi aciyor resmen.
Hayır ağırlıktan değil ağrım var acım var aynı et kesilmiş yara iyileşmemiş gibi ve benim tüm karnımda var bu ağrı yani bence çok normal ben 1.5 aydır bu ağrıyla yaşıyorum zatenSeninki agirliktandir cnm ben resmen aci cekiyorum. Cok aciyodikilsem yine aciyo. Bu boyleyse sezeryan nasil diyorum. Kesik gibi aciyor resmen.
Evet bende katılıyorum buna gözünde bu kadar büyütme sezeryan oranı Türkiye de o kadar yüksek ki öyle olsa herkes acıdan yatalak olur kalkamazdıCanım sen gözünü çok korkutuyorsun yaaman ha alttan olmuş dikiş ha üstten deyip rahatlat kendini ben öyle yapıyorum ya artık hiç korkmuyorum bebeğime kavuşma anını düşünüyorum sadece
Seninki agirliktandir cnm ben resmen aci cekiyorum. Cok aciyodikilsem yine aciyo. Bu boyleyse sezeryan nasil diyorum. Kesik gibi aciyor resmen.
Aslında sezeryanla normal Doğum aynı fiyat özellerde sanırım doktorlar kendilerine plan yapmak için böyle diyorlar hani günü belli olsun acil doğuma gitmeyeyim diye. İnşallah normal olur ve hemen ayağa kalkarsın canımBanada bugün doktor özele gitmiş olsan sana direkt sezeryan deme ihtimalleri yüksekti ama bizim öyle bi yaklaşımımız yok çünkü senin şu an diğer hamilelerden bi farkın yok dedi. Normal doğum deneriz tabi bebeğin kilosunada bağlı şimdilik normal doğuma uygunsun bebekte doğum pozisyonunda, o an başka bişey gelişirse tabiki sezeryan olur dedi. Zaten hastanede prenses doğum dedikleri epidural normal doğumda var, ne şekilde geleceğine kuzum karar verecek artık.
Evet canım fiyat farkı yok diye biliyorum bende. Doktorlar daha garantici mi yaklaşıyor deyim, senin dediğin gibi günü belli olsun mu istiyorlar deyim bilemedim. Hangisi hayırlıysa o olsun ve hepimiz çabucak normal hayatımıza dönelim inşallah.Aslında sezeryanla normal Doğum aynı fiyat özellerde sanırım doktorlar kendilerine plan yapmak için böyle diyorlar hani günü belli olsun acil doğuma gitmeyeyim diye. İnşallah normal olur ve hemen ayağa kalkarsın canım
Aci esigim hic dusuk degil. Evde kizim var. Tum iş bana bakiyor. Belkide ayni aci degildir. Ben her hareketimde bicakla kesiliyor sankiHayır ağırlıktan değil ağrım var acım var aynı et kesilmiş yara iyileşmemiş gibi ve benim tüm karnımda var bu ağrı yani bence çok normal ben 1.5 aydır bu ağrıyla yaşıyorum zatenSanırım senin acı eşiğin çok düşük acıyı çok fazla yaşıyorsun ben 2 aydır oturarak hemoride rağmen günde 2 saat bu şekilde uyuyup kalkarken karnımda ki et acısıyla kalkıp WC gidiyorum düşün. İnsanlar kanserden ameliyat oluyor onların yaraları nasıl geçiyor ? Beyin ameliyatı geçiriyorlar , kalp nakli oluyor insanlar yahu az kaldı çok şükür biraz daha dayan canım
Canım emin misin? Belki sizin hastanede öyledir. Bizim hastanede normal doğum-epidural normal doğum- sezaryen - epidural sezaryen sırasıyla artıyo fiyatlar. Ayrıca profesör farkı da alıyolarAslında sezeryanla normal Doğum aynı fiyat özellerde sanırım doktorlar kendilerine plan yapmak için böyle diyorlar hani günü belli olsun acil doğuma gitmeyeyim diye. İnşallah normal olur ve hemen ayağa kalkarsın canım