2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spinal gene belden uyuşturma canım ama tek doz kullanılan bir anestezi şekli epidural ise belinde katater kalıyor bir de yanında cihaz oluyor ağrın oldukça basıyorsun ağrı kesici veriyor sen hastaneden taburcu olurken çıkarıyorlar bu esnada sürekli Ağrı kesici aldığın için ağrı hissetmiyorsun biraz daha konforlu ama benim görümcem de bacağında hissizlik yaptı bende istemedim doktorumda gerek yok bir an önce ayaklan dedi
Bacakta hissizlik derken. Uzun surelimi 😳

Ben pek anlamadim ama iki uygulama degil cnm. Tek bi uygulama tek kateter. Kateter cikinca agizdan agri kesiciler
Tamam iki uygulama değil zaten yani şöyle burda yapılan belden iğneyi Uyuşturmak için Katater takıldı ordan Anestezi veriliyor sonra katater kalıyor sanırım seninde böyle olacak canım

yaaaa😍😍 maşaallah subhanallah yiğide. Yapılı bebiş olacak kuzu❤️

Babasına çekmiş muhtemelen. ❤️

Ay maşallah🙏🏻 Kilosu ne kadar güzelmiş canım doğumla ilgili birşey dedi mi senin yakındır o zaman baya yaklaşmış olmalı hatta 😀

Sordum ben normal doğum için bekleriz şu an normal doğuma uygunsun dedi. Herşey hazır zaten istediği zaman gelebilir kuzum. ❤️

Babasına çekmiş muhtemelen. ❤

Sordum ben normal doğum için bekleriz şu an normal doğuma uygunsun dedi. Herşey hazır zaten istediği zaman gelebilir kuzum. ❤
Hadi inşallah canım ❤️ Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırmayı Nasip etsin 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X