- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.281
Bacakta hissizlik derken. Uzun surelimiSpinal gene belden uyuşturma canım ama tek doz kullanılan bir anestezi şekli epidural ise belinde katater kalıyor bir de yanında cihaz oluyor ağrın oldukça basıyorsun ağrı kesici veriyor sen hastaneden taburcu olurken çıkarıyorlar bu esnada sürekli Ağrı kesici aldığın için ağrı hissetmiyorsun biraz daha konforlu ama benim görümcem de bacağında hissizlik yaptı bende istemedim doktorumda gerek yok bir an önce ayaklan dedi
Benim bi aksilik olmazsa 28 veya 29 eylülDoğum tarihi belli olan başka kimse var mı? Benim için doktor 5 Ekim dedi ama erken de olabilir bilemiyorum.
Normal dogum muDoğum tarihi belli olan başka kimse var mı? Benim için doktor 5 Ekim dedi ama erken de olabilir bilemiyorum.
Yok yok canım sadece katater takılı olduğu sürede 2 gün katater çıktı Eve geldik geçmişti bile ordan beline direk ilaç verildiği için oluşmuş sanırım epidural den dolayı yaniBacakta hissizlik derken. Uzun surelimi
Banada katater takacaklar o katater 24 saat duracakmis. Sonra cikartacaklarmis.Yok yok canım sadece katater takılı olduğu sürede 2 gün katater çıktı Eve geldik geçmişti bile ordan beline direk ilaç verildiği için oluşmuş sanırım epidural den dolayı yani
O kalan sürede oradan ilaç alacaksın muhtemelen Epidural+spinal demek ki senin o zaman canımBanada katater takacaklar o katater 24 saat duracakmis. Sonra cikartacaklarmis.
5 ekim gec degilmi sezeryan icin. 37 haftaliksinSezeryan olacak benim. Yaş ve tüp bebek olduğu için bi de şehir dışı koşullar vs...
Ben pek anlamadim ama iki uygulama degil cnm. Tek bi uygulama tek kateter. Kateter cikinca agizdan agri kesicilerO kalan sürede oradan ilaç alacaksın muhtemelen Epidural+spinal demek ki senin o zaman canım
Tamam iki uygulama değil zaten yani şöyle burda yapılan belden iğneyi Uyuşturmak için Katater takıldı ordan Anestezi veriliyor sonra katater kalıyor sanırım seninde böyle olacak canımBen pek anlamadim ama iki uygulama degil cnm. Tek bi uygulama tek kateter. Kateter cikinca agizdan agri kesiciler
Benim 25 ya da 28 olacak canım ctesi net belli olur. Bana da 5 Ekim’i olası normal Doğum tarihi olarak vermişlerdi.Doğum tarihi belli olan başka kimse var mı? Benim için doktor 5 Ekim dedi ama erken de olabilir bilemiyorum.
Normal de ekim annesi olmamız gerekirken neredeyse çoğumuzun Eylül annesi olmasıBenim 25 ya da 28 olacak canım ctesi net belli olur. Bana da 5 Ekim’i olası normal Doğum tarihi olarak vermişlerdi.
Cidden ya oyle olacak.Normal de ekim annesi olmamız gerekirken neredeyse çoğumuzun Eylül annesi olması
Dayanamıyordu bizim çocuklarCidden ya oyle olacak.
Dimi ya Ekim olacakken bizim minnaklar Eylül’ü istiyorNormal de ekim annesi olmamız gerekirken neredeyse çoğumuzun Eylül annesi olması
yaaaaKontrole geldim, 36+4 olması lazım ama benim yiğidim aslanım 38+3 çıkıyor.3500 olmuş kilosuda.
Ay maşallahKontrole geldim, 36+4 olması lazım ama benim yiğidim aslanım 38+3 çıkıyor.3500 olmuş kilosuda.
yaaaamaşaallah subhanallah yiğide. Yapılı bebiş olacak kuzu
Ay maşallahKilosu ne kadar güzelmiş canım doğumla ilgili birşey dedi mi senin yakındır o zaman baya yaklaşmış olmalı hatta
Hadi inşallah canımBabasına çekmiş muhtemelen. ❤
Sordum ben normal doğum için bekleriz şu an normal doğuma uygunsun dedi. Herşey hazır zaten istediği zaman gelebilir kuzum. ❤
Hadi inşallah canımRabbim hayırlısıyla kucağına aldırmayı Nasip etsin