2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gorumcen bahsetmedimi bundan mesela
Hayır bahsetmedi çünkü hiç böyle bir sorun olmadı onda bugün kontrolüm vardı şimdi geldim doktorum asla böyle birşey olmadığını en azından kendisinin bu garantiyi verdiğini söyledi bende sezeryan oldum bu şehir efsaneleri nerden çıkıyor dedi umarım öyledir 🙏🏻
Su ısıtıcısı, kahve ve kupa hariç herşeyi koydum. Eşim baktı ki sığdıramıyorum, orta boy valize yerleştirelim mayolarınıda al oradan tatile geçeriz diye dalga geçip orta boy valizi çıkardı. 😃 20 tane bez , 5 tane alt açma örtüsü, 2 takım, yedek iç zıbınlar, kendime 2 takım gecelik, rolon, tarak, toka, krem, şampuan, kuru şampuan, iç çamaşırı, diş macunu, diş fırçası, ped, havlu, rimel, ruj koydum. Pişik kremi, süt saklama poşeti, sağma makinası, emzik biberon, bebeğe kendime çorap, kendime şal, eldiven, 3 battaniye koydum. Doğum şeklini öğrenirsem ve sezeryan olursa bantlar varmış ertesi gün duş almayı sağlayan onlardan alıcam. Sezeryanda 2 gün kalırsam duş alırım çünkü mutlaka. Kirli poşeti koydum birde lazım olacak orada, minik poşetlerde koydum bezleri atmak için.
Ohh mis gibi hazırlanmışsın canım hadi hayırlısıyla gelsin minik 😀

Hayır bahsetmedi çünkü hiç böyle bir sorun olmadı onda bugün kontrolüm vardı şimdi geldim doktorum asla böyle birşey olmadığını en azından kendisinin bu garantiyi verdiğini söyledi bende sezeryan oldum bu şehir efsaneleri nerden çıkıyor dedi umarım öyledir 🙏🏻

Ohh mis gibi hazırlanmışsın canım hadi hayırlısıyla gelsin minik 😀
Insaallah bizde olmaz . Ama maalesef gercek cnm. 1-2 kisi degil bunu soleyen. Yuzde 70i uyusuk yazmis. Umarim bizde olmaz 🤲

Insaallah bizde olmaz . Ama maalesef gercek cnm. 1-2 kisi degil bunu soleyen. Yuzde 70i uyusuk yazmis. Umarim bizde olmaz 🤲
Umarım ama ben doktorumla konuştuktan sonra bu durumun doktora bağlı olduğuna kanaat getirdim kendi kendime doktora hastaneye kullanılan anesteziye yapılan işleme bağlı olduğunu düşünüyorum benim doktorum olursa evet oluyor diyen birisi hastaneyi ya da kendini öne atan biri değil. Baş ağrısını sordum mesela evet kalıcı baş ağrısı oluyor İnşallah olmaz dedi. Olmayacağına inanarak ve bunu düşünmeyerek gideceğim son 5 🥰

Umarım ama ben doktorumla konuştuktan sonra bu durumun doktora bağlı olduğuna kanaat getirdim kendi kendime doktora hastaneye kullanılan anesteziye yapılan işleme bağlı olduğunu düşünüyorum benim doktorum olursa evet oluyor diyen birisi hastaneyi ya da kendini öne atan biri değil. Baş ağrısını sordum mesela evet kalıcı baş ağrısı oluyor İnşallah olmaz dedi. Olmayacağına inanarak ve bunu düşünmeyerek gideceğim son 5 🥰
Evet belki doktordan doktora farkediyordur hic bilgim yok. Bugun duyunca sasirdim. Seni heycan basmistir vallah 🤲 rabbim saglikla kavustursun

Evet belki doktordan doktora farkediyordur hic bilgim yok. Bugun duyunca sasirdim. Seni heycan basmistir vallah 🤲 rabbim saglikla kavustursun
Benimde yok bilgim hatta çok da şaşırdım ve korktum aslında yalan değil 😀 Rabbimin vardır bi bildiği kararladı hakkimızda olması gerekenleri Yaşayıp göreceğiz Ayyy hemde ne heyecan 🤭 pazartesi tüm ilaçlarını kes dedi 12 den sonra hiç birşey yeme dedi işte sabah 7 de hastanede ol yatışını yaptırmış ol dedi nst falan bağlanacaksın odaya yerleşeceksin dedi o anlattıkça nefesim daraldı 😒

Benimde yok bilgim hatta çok da şaşırdım ve korktum aslında yalan değil 😀 Rabbimin vardır bi bildiği kararladı hakkimızda olması gerekenleri Yaşayıp göreceğiz Ayyy hemde ne heyecan 🤭 pazartesi tüm ilaçlarını kes dedi 12 den sonra hiç birşey yeme dedi işte sabah 7 de hastanede ol yatışını yaptırmış ol dedi nst falan bağlanacaksın odaya yerleşeceksin dedi o anlattıkça nefesim daraldı 😒
Banada aynilarini dedi. 7de geleceksin dedi 😁 vallah bende cok heycanliyim
Rabbim cumlemizin evladini saglikla versin 🤲

Ben bile heyecan yaptım okurken. Yolun sonuna geldiniz miniklerle büyük kavuşma. 😍

Kizlar sezeryan olanlarda geçmeyen bir uyuşukluk olurmus karin bolgesinde.
Hamilelerle yazisiyorum 7 kiside 5ii evet var gecmiyor dedi uyuşukluktan icin. Sizinde varmi bilginiz
Evet canım maalesef öyle bişey oluyo. Benim 25 ay oldu şuan ilk sezaryenimi olalı, çok azıcık his kaybı kaldı. Ama öyle rahatsız edicek gibi değil bence kafanıza takmayın.

Hepimizinki inşallah canım. Bugünlere kolay gelmedik rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah. 🤲
inşallah canım ❤️🙏🏻
Ben bile heyecan yaptım okurken. Yolun sonuna geldiniz miniklerle büyük kavuşma. 😍
Evet çok az kaldı kavuşuyoruz artık çok şükür hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canım Ocak tan beri zor günler geçti geçirdik hep beraber 🙏🏻

Kızlar o kesinin olduğu yerde hafif bir his kaybı oluyor ama öyle uyuşukluk falan gibi değil okadar düşünülecek bir şey değil yani takmayın .belki de doktorla alakalıdır benim dikiş yerim çok ağrıdı hiç basım agrimadi eltim bir ay baş ağrısı çekmiş hiç dikisi agrimamais . inşallah hiç bir yerimiz agrimadan kucağımıza alırız minikleri

Kızlar o kesinin olduğu yerde hafif bir his kaybı oluyor ama öyle uyuşukluk falan gibi değil okadar düşünülecek bir şey değil yani takmayın .belki de doktorla alakalıdır benim dikiş yerim çok ağrıdı hiç basım agrimadi eltim bir ay baş ağrısı çekmiş hiç dikisi agrimamais . inşallah hiç bir yerimiz agrimadan kucağımıza alırız minikleri
Esim bile benim parmagim kesildiginde 2 sene uyuşuktu diyor. Peki zamanla geciyormu o his kaybi hep varmi

Ben dün doktoruma ağrıyı sordum ya kalkamazsam çocuklarıma bakamazsam dedim o da dedi ki siz tüp bebek anneleri öyle güçlü oluyorsunuz ki umurunuzda olmuyor ben hangi tüp bebek annesi görsem normal gebelikten daha çabuk yürüdü ayaklandı ve hiç şikayet duymadım dedi :)

Herkese merhaba.30yaşındayım. Endometriozis ve Adenomyozis sebebiyle tedavi gördüm. Opu sonrası 2ay zoladexle geçici menapoza girdim . 21ocakta da 5.gün kaliteli dondurulmuş embriyo ile transferimi olmuştum. Bugün10.gün test yaptırdım Bhcg 370. ☺️
Merhaba.. Ben de zoladex iğne oldum doktorum Kasım da transfer dedi. Önümde iki aylık süre var ve uzun bir süre gibi geldi acaba iğne etkisini kaybeder mi? acaba Ekim ve kasimi karıştırmis olabilir mi diye dusunmeye başladım. Iğneden dolayı mı iki ay bırakıyorlar acaba? Biliyor musunuz? Sağlıkla kucağınıza bebisinizi almanız dileğiyle 😊

Ben dün doktoruma ağrıyı sordum ya kalkamazsam çocuklarıma bakamazsam dedim o da dedi ki siz tüp bebek anneleri öyle güçlü oluyorsunuz ki umurunuzda olmuyor ben hangi tüp bebek annesi görsem normal gebelikten daha çabuk yürüdü ayaklandı ve hiç şikayet duymadım dedi :)

Banada dün eşim senin canın çok tatlı olduğu halde neleri atlattın bebeğimize kavuşucaz son bi gayret üstesinden gelir çabucak toparlarsın dedi. Çok gaza geldim. 🙈

Banada dün eşim senin canın çok tatlı olduğu halde neleri atlattın bebeğimize kavuşucaz son bi gayret üstesinden gelir çabucak toparlarsın dedi. Çok gaza geldim. 🙈
Valla bana da doktorum dedi siz tüp bebek anneleri öyle zorluklarla uğraşıyorsunuz ki hiç sızlanan laf eden duymadım doğumdan sonra dedi :) transfer de bile zorlanıyorsunuz siz yok sıkışık oluyorsunuz o halde masaya yatıyorsunuz falan dedi 🤩

Valla bana da doktorum dedi siz tüp bebek anneleri öyle zorluklarla uğraşıyorsunuz ki hiç sızlanan laf eden duymadım doğumdan sonra dedi :) transfer de bile zorlanıyorsunuz siz yok sıkışık oluyorsunuz o halde masaya yatıyorsunuz falan dedi 🤩

Benim 2.transferde yani minnoşumun transferinde çok sıkışıktım cidden. O kadar zorlanmıştım ki, birde o halde yattım 40 dk filan hiç kalkmadan. 😂 Opu zaten faciaydı karnım şimdikine yakın şişmişti. 🙈

Yine kişisel temizlik yapayım dedim tek bölge 40 45 dk sürdü. Bacaklarımı filan sandalyeye uzatıp aldığım için kolay oluyor, ama diğer bölge facia.. Mahvoldum.. Yarın doktora sorucam tüy dökücü konusunu.. Başka çare yok eşime asla yaptırmam..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X