2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah miniğe. Çok şükür bugünümüze rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Teşekkürler çok sağolun kızlar .. Çektiğimiz tedavileri git gel yollarda perişanlığı yediğimiz iğneleri unuttuk da şimdi aman da tekmeledi canım yandı diyebiliyoruz ya da ne bileyim uyuyamamak düzgün yürüyememek ayak tırnaklarını bile kesememek mide yanmaları vs vs... Çok hayret.. İnsan ne kadar unutkan bir varlık.. Tüm bunlar bana şunu öğretti.. Her anın tadını çıkar... Hatta acının bile tadını çıkar... :) (Gerçi hoş hiç şikayetçi değiliz de bence tekmelerden, çok da güzel dövüyorlar bizi her hareketi de mutlu ediyor çok garip bir duygu yaşatıyor... Kavuşmayı iple çekiyoruz artık... Ama unuttum diyebilirim tüp bebek tedavisinde kullandığım ilaç ve iğneleri...)

Son düzenleme:
Size bazı ürünler sormak istiyorum. Birincisi uyku kuzusu diye bir şey var. Birisi şu: Ewan Uyku Arkadaşı Kuzu (Gri) 110650 | Joker
Çok mucize bir ürünmüş öyle diyorlar... Biraz pahalı ama...

bir de ev tipi ana kucağı önerinizi alabilir miyim? Hangi marka tercih ettiniz. Yatabilen içinde uyuyabileceği bir şey almak istiyorum çünkü ufak beşik almadım ben.

Size bazı ürünler sormak istiyorum. Birincisi uyku kuzusu diye bir şey var. Birisi şu: Ewan Uyku Arkadaşı Kuzu (Gri) 110650 | Joker

bir de ev tipi ana kucağı önerinizi alabilir miyim? Hangi marka tercih ettiniz. Yatabilen içinde uyuyabileceği bir şey almak istiyorum çünkü ufak beşik almadım ben.
Canım ben gündüzleri yanımızda yatırabilicek şu ikisini aldım kurduk oturma odasına gayet kullanışlı duruyor bakalım inşallah kullanmayı nasip eder rabbim🙏🏼

Eklentiler

• ED11E51F-4D1A-478D-8EEC-D97D5A04DA87.png
    ED11E51F-4D1A-478D-8EEC-D97D5A04DA87.png
    363 KB · Görüntüleme: 26
  • B70BE13B-84BF-4A97-A5D7-17E4F2244D85.png
    B70BE13B-84BF-4A97-A5D7-17E4F2244D85.png
    202,9 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkürler çok sağolun kızlar .. Çektiğimiz tedavileri git gel yollarda perişanlığı yediğimiz iğneleri unuttuk da şimdi aman da tekmeledi canım yandı diyebiliyoruz ya da ne bileyim uyuyamamak düzgün yürüyememek ayak tırnaklarını bile kesememek mide yanmaları vs vs... Çok hayret.. İnsan ne kadar unutkan bir varlık.. Tüm bunlar bana şunu öğretti.. Her anın tadını çıkar... Hatta acının bile tadını çıkar... :) (Gerçi hoş hiç şikayetçi değiliz de bence tekmelerden, çok da güzel dövüyorlar bizi her hareketi de mutlu ediyor çok garip bir duygu yaşatıyor... Kavuşmayı iple çekiyoruz artık... Ama unuttum diyebilirim tüp bebek tedavisinde kullandığım ilaç ve iğneleri...)

Ben hala kan sulandırıcı iğne yapıyorum ama hiç önemli değil. Oğlan tam iğne yapacağım sıra tekmeliyor, kıpırdanıyor illa bişey yapıyor. Dur kıpırdama bak diye konuşuyorum. 😍😃

Ben hala kan sulandırıcı iğne yapıyorum ama hiç önemli değil. Oğlan tam iğne yapacağım sıra tekmeliyor, kıpırdanıyor illa bişey yapıyor. Dur kıpırdama bak diye konuşuyorum. 😍😃
Evet bende hala yapıyorum ☺️ Aynı benimde öyle tam yapacağım hareket ediyorlar korkuyorum ama hala göbeğimden yapmaya devam ediyorum sanırım Sezeryandan bir gün önce bırakacağım öyle demişti doktorum.senin normal doğum olcaksa canım 38. Haftada falan bırak ya da gün aşırı yap istersen doğumda çok kan kaybedebilirsin ya da tüp bebek doktoruna sorma şansın yok mu

86E0BCDA-539E-47C3-B28A-CCD4366F4265.jpeg
Ben bundan aldım canım. Uyku arkadaşı da kullanmayı düşünmüyorum pek önermiyo doktorlar gece nefes almasını engelleyebilir diye

Bende bunu aldım cnm

Eklentiler

• C5F59436-8DB0-4269-92C0-36E56783789F.png
    C5F59436-8DB0-4269-92C0-36E56783789F.png
    319,1 KB · Görüntüleme: 31
Evet bende hala yapıyorum ☺ Aynı benimde öyle tam yapacağım hareket ediyorlar korkuyorum ama hala göbeğimden yapmaya devam ediyorum sanırım Sezeryandan bir gün önce bırakacağım öyle demişti doktorum.senin normal doğum olcaksa canım 38. Haftada falan bırak ya da gün aşırı yap istersen doğumda çok kan kaybedebilirsin ya da tüp bebek doktoruna sorma şansın yok mu
Sanki anlıyorda teselli ediyor benimki. Acısını sızısını unutuyor insan. 🤲

Kontrole gittiğim bi doktorda bir gün önce bıraksanda olur demişti, haftaiçi konuşucam zaten tüp bebek yaptırdığım hastaneyle sorarım o zaman. Kullanmazsam bişey olur korkusu var üstümde halbuki sadece tedbir amaçlı vermişlerdi..

O gece kanamam olmuştu benim baya adet kanaması gibi çoktu gece 1.30 da kalp atımı ve ikiz olduğunu öğrenmiştim 😀 fotoğrafım var yatıyorum serum verilmişti gözlerim kıpkırmızı ağlamaktan falan 😂
Aynı gece aynı korkuları yaşamıştık canım beni muayene etmediler bile sabahı zor etmiştim . Doktora gidip bebeğimi görmek için. Bide acilde ki hemşire bir şey olmaz daha küçükken gitmesi daha iyi demişti😤😤😤 aklıma geldikçe sinir oluyorum

Bugün aile hekimliğinden aradılar, kontrolünüz var ama vakalar arttığı için gelmenizi istemiyoruz kontrollere gidiyor musunuz diye sordular, nstye giriyormusunuz diye sordular, vitamin kullanımına devam edip etmediğimi sordular. Doğum olduktan sonra 5.gün bebeği getirin topuk kanı alınacak hastanede alınan sizi yanıltmasın buradada alınması lazım dediler.

Sanki anlıyorda teselli ediyor benimki. Acısını sızısını unutuyor insan. 🤲

Kontrole gittiğim bi doktorda bir gün önce bıraksanda olur demişti, haftaiçi konuşucam zaten tüp bebek yaptırdığım hastaneyle sorarım o zaman. Kullanmazsam bişey olur korkusu var üstümde halbuki sadece tedbir amaçlı vermişlerdi..
Evet onların tek bir hareketi herşeyi unutuyor gerçekten 🙏🏻

iğne bildiğim kadarıyla 24 saatte gidiyor aspirin1 hafta diye duymuştum sanki canım
Aynı gece aynı korkuları yaşamıştık canım beni muayene etmediler bile sabahı zor etmiştim . Doktora gidip bebeğimi görmek için. Bide acilde ki hemşire bir şey olmaz daha küçükken gitmesi daha iyi demişti😤😤😤 aklıma geldikçe sinir oluyorum
ayy ne değişik insanlar var ya nekolay demi küçücükken gitmesi iyi demek ne kadar basit bu günlere naskl geldik biz boğazını sıkıverecen

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı 33+4 günlük normalde 1883 Gr dedi az gibi söyledi biraz moralim bozuldu çok şükür nst de sancı falan çıkmadı ama pek iştahım yok henmen doyuyorum etrafımdakiler de hep az yediğimi söylüyor ama biraz çok yesem midem yanmaya başlıyor ne yesem de biraz kilo aldirsam sizin doktorların söylediği bir şey var mi

Canım ben gündüzleri yanımızda yatırabilicek şu ikisini aldım kurduk oturma odasına gayet kullanışlı duruyor bakalım inşallah kullanmayı nasip eder rabbim🙏🏼

Beşik çok tatlı ve uygun da fiyatları.. Ben bunları oturma odasına kursam bizim kedi bayram eder :) ana kucağını bile gardırop içine sakladım. Gayet kedi için eğlenceli şeyler :)))

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı 33+4 günlük normalde 1883 Gr dedi az gibi söyledi biraz moralim bozuldu çok şükür nst de sancı falan çıkmadı ama pek iştahım yok henmen doyuyorum etrafımdakiler de hep az yediğimi söylüyor ama biraz çok yesem midem yanmaya başlıyor ne yesem de biraz kilo aldirsam sizin doktorların söylediği bir şey var mi

Bebeğin kilosu haftasına göre gayet iyi bence .. daha da alacaktır ... ben toplam 5 kilo aldım ya da 6.. bebek kilo aldığı sürece sorun yok dedi doktorlar hep... etrafındakiler az yediğini söylesin sen umursama bence.

Doktorum birşey demedi canım ama benim duyduğum ve okuduğum muz , kaşar bebeklere kilo aldırıyor her gün sabah kahvaltıda mutlaka kaşar ve günde bir tane muz yiyorum. Sende tüket istersen faydası olur inşallah ama benc ede haftasına göre kilosu iyi 🙏🏻

Beşik çok tatlı ve uygun da fiyatları.. Ben bunları oturma odasına kursam bizim kedi bayram eder :) ana kucağını bile gardırop içine sakladım. Gayet kedi için eğlenceli şeyler :)))
Evet fiyatları çok iyi hemde baya iş görücek gibi duruyor tabi kedi için tam bir eğlence😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X