- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.521
Canım korkma ben 26. Haftadan beri yaşıyorum aynı şeyi tabi ki o haftadan beri de yatıyorum. Yatmak dinlenmek kasılmayı önlüyor ağır iş yapma çok ayakta kalma hatta mümkünü varsa hiç kalma benimde sancılarım öyleydi çünkü toplanma değil o dediğin kasılma bende ilk zamanlar Aaa galiba sırtını dayadı aaa bacağı var diyordum bir gün nst girdim Doktorum anladı sanırım nst soktu beni evdekinin aynısı oldu bak gene toplandı dedim kafamı çevirdim sancım vardı o anda.Kızlar bende dün demiştim ya çok kasılmam var diye bugün de devam edince hastaneye gittim nstye girdim 70 çıktı en yüksek sancım açılmam var mı onu kontrol ettiler çok şükür yok bol bol dinlen dedi doktorum birde adalat diye bir ilaç verdi kasılmalarını hafifletir dedi. Kızlar aceleci olur derlerdi doğruymuş valla dua edin bize de en azından bi 3 hafta daha dayansın miniğim
Canım günde 5 kez bu haftalar da normal dedi doktorum bana hap kullandığım halde oluyor benim. 32 den sonra günde 4-5 kez oluyormus kasılma doğuma hazırlanıyormuş vücut ama bizim dediğimiz gün içerisinde çok fazla olması ve uzun sürmesi benim hap olduğu halde 4 5 kez oluyor hap olmasa taş gibi sancıyla geziyorum hep düşün. Onun için korkma artık normal kasılma olacak tabi ki ne kaldı şuradaBenimde günde 2 3 kez oluyor. Cuma gidicem bende, rahatsız edici bişey olmadı ama bilemedim şimdi..
Muhtemelen senin de kasılma anına denk gelmemiştir nst canım ilk zamanlar benim de öyle oluyordu taş gibi oluyordu gün içerisinde nst girince çıkmıyordu bazen ama doktor anlıyordu denk gelmemiş kasılman gene diyordu.bendede çok oluyor bu ara ama ben dün girdim nts ye herhangi bişey çıkmadı.özellikle son bir haftadır hemen hemen hergün oluyor
Canım günde 5 kez bu haftalar da normal dedi doktorum bana hap kullandığım halde oluyor benim. 32 den sonra günde 4-5 kez oluyormus kasılma doğuma hazırlanıyormuş vücut ama bizim dediğimiz gün içerisinde çok fazla olması ve uzun sürmesi benim hap olduğu halde 4 5 kez oluyor hap olmasa taş gibi sancıyla geziyorum hep düşün. Onun için korkma artık normal kasılma olacak tabi ki ne kaldı şurada ☺
Ay canım valla içimi rahatlattın saolasın. Pazar günü temizlik yaptım da ondan oldu ya yormadım da kendimi pek ama işte artık daha da elimi bişeye sürmem. günde 3,5 4 su içiyorum zaten kesin. Bide doktorum ılık su al çok yoğunlaşırsa dedi çok şükür açılma falan da yok ya ondan da biraz içim rahatCanım korkma ben 26. Haftadan beri yaşıyorum aynı şeyi tabi ki o haftadan beri de yatıyorum. Yatmak dinlenmek kasılmayı önlüyor ağır iş yapma çok ayakta kalma hatta mümkünü varsa hiç kalma benimde sancılarım öyleydi çünkü toplanma değil o dediğin kasılma bende ilk zamanlar Aaa galiba sırtını dayadı aaa bacağı var diyordum bir gün nst girdim Doktorum anladı sanırım nst soktu beni evdekinin aynısı oldu bak gene toplandı dedim kafamı çevirdim sancım vardı o anda.
bol su içmek rahim kasılmasını önlüyor bu arada 4litreyi kesin iç bende adalatın diğer arkadaşı olan nidicard kullanıyorum 2 aydr o hap seni baya rahatlatacak. Artık öyle oldu ki benim hapın saati yaklaşsın karnım kasılıyor anlıyorum hap saatimin geldiğini.
Zamanında gelsin minikler inşallah üzülme dinlen sadece
doğrudur canım ya sen diyordun göbek deliğinden yukarda oluyor diye.aynen hep üstlerde oluyor.bi taraf elime gelecek kadar sertleşiyor.ve bazen içerde sanki bir yer düğümleniyor geriliyor gibi oluyor.heralde genleşiyor diyordumMuhtemelen senin de kasılma anına denk gelmemiştir nst canım ilk zamanlar benim de öyle oluyordu taş gibi oluyordu gün içerisinde nst girince çıkmıyordu bazen ama doktor anlıyordu denk gelmemiş kasılman gene diyordu.
her gün olurmus artık bu haftalarda korkma.
Benim 10 haftadır her gün oluyor durduğuna göre sizin 10 haftanız daha var demektiro kadar da zaman kalmadı zaten çok şükür
Yok kasılma oBenim oğlan toplanıyor sanıyordum ben hep. Günde 5 normalse sorun yok o zaman. Bugün 1 kez oldu mesela, onun dışında hep hareketliydi. Artık az kaldı tabi. Giderek yaklaşıyoruz.
evet yorulmaktan da oluyor canım dinlenmek kasılmanın en iyi çözümü ben 10 hafta atlattım böyle böyle düşün o zaman küçücüklerdi bi de şimdi korkmuyorum artık haftamız çok iyi çünkü.Evet su çok önemliymiş ben araştırma da yaptım doktorum da dedi zaten kasılmayı önleyen en önemli faktör su.Ay canım valla içimi rahatlattın saolasın. Pazar günü temizlik yaptım da ondan oldu ya yormadım da kendimi pek ama işte artık daha da elimi bişeye sürmem. günde 3,5 4 su içiyorum zaten kesin. Bide doktorum ılık su al çok yoğunlaşırsa dedi çok şükür açılma falan da yok ya ondan da biraz içim rahat
Evet kasılma göbek deliği üstünde oluyor zaten nst girdin mi hiç bilmyirum ama girersen de dikkat et nst’nin sancı ölçen yerini göbek deliği üstüne koyarlar :) yok genleşmiyor sen kasılıyorsun canım ☺ Ama artık normal olcak onlar hatta olması gerekirmiş artık yani vücut doğuma hazırlanmalı çünkü.doğrudur canım ya sen diyordun göbek deliğinden yukarda oluyor diye.aynen hep üstlerde oluyor.bi taraf elime gelecek kadar sertleşiyor.ve bazen içerde sanki bir yer düğümleniyor geriliyor gibi oluyor.heralde genleşiyor diyordum
Bugün ebede diyor ki 2 hafta daha dayansanız sorun olmaz dedim ben dayanırım da bizim kızın gelesi tuttuYok kasılma oama artık olmalıymış zaten onun için senin yaşadığın çok normal canım belki nst girersin artık çıkmaz bile sancın o ana denk gelmesi gerekiyor günde bir kez olunca da o ana pek denk gelmez n
evet yorulmaktan da oluyor canım dinlenmek kasılmanın en iyi çözümü ben 10 hafta atlattım böyle böyle düşün o zaman küçücüklerdi bi de şimdi korkmuyorum artık haftamız çok iyi çünkü.Evet su çok önemliymiş ben araştırma da yaptım doktorum da dedi zaten kasılmayı önleyen en önemli faktör su.
bir de o şimdi Yuttuğun ilaç Pamuk gibi yapacak karnını zaten o ve nidicard dan başka ilaç yok kasılmayı önleyen. 3 hafta daha dururlarsa herşey tamam olmuş oluyor çok az kaldı canım.
Evet kasılma göbek deliği üstünde oluyor zaten nst girdin mi hiç bilmyirum ama girersen de dikkat et nst’nin sancı ölçen yerini göbek deliği üstüne koyarlar :) yok genleşmiyor sen kasılıyorsun canım ☺ Ama artık normal olcak onlar hatta olması gerekirmiş artık yani vücut doğuma hazırlanmalı çünkü.
Yok yok canım korkma dayanır inşallah ama dediğim gibi yormamaya çalış kendini ki kasılman olmasın hem o ilaç kasılma yapmayacak zatenBugün ebede diyor ki 2 hafta daha dayansanız sorun olmaz dedim ben dayanırım da bizim kızın gelesi tuttu
Yok kasılma oama artık olmalıymış zaten onun için senin yaşadığın çok normal canım belki nst girersin artık çıkmaz bile sancın o ana denk gelmesi gerekiyor günde bir kez olunca da o ana pek denk gelmez n
evet canım bu pazartesi girdim nts ye.dediğin gibi biri göbek deliğinin altında biride yukarıdaydı cihazların.şimdi işe gelirken gene oldu mesela.içerde derimi tutup çeviriyor gibi anlatamadığım bir hisYok kasılma oama artık olmalıymış zaten onun için senin yaşadığın çok normal canım belki nst girersin artık çıkmaz bile sancın o ana denk gelmesi gerekiyor günde bir kez olunca da o ana pek denk gelmez n
evet yorulmaktan da oluyor canım dinlenmek kasılmanın en iyi çözümü ben 10 hafta atlattım böyle böyle düşün o zaman küçücüklerdi bi de şimdi korkmuyorum artık haftamız çok iyi çünkü.Evet su çok önemliymiş ben araştırma da yaptım doktorum da dedi zaten kasılmayı önleyen en önemli faktör su.
bir de o şimdi Yuttuğun ilaç Pamuk gibi yapacak karnını zaten o ve nidicard dan başka ilaç yok kasılmayı önleyen. 3 hafta daha dururlarsa herşey tamam olmuş oluyor çok az kaldı canım.
Evet kasılma göbek deliği üstünde oluyor zaten nst girdin mi hiç bilmyirum ama girersen de dikkat et nst’nin sancı ölçen yerini göbek deliği üstüne koyarlar :) yok genleşmiyor sen kasılıyorsun canım ☺ Ama artık normal olcak onlar hatta olması gerekirmiş artık yani vücut doğuma hazırlanmalı çünkü.
Göbek deliğinin üstünde olan sancıyı ölçen işte canım zaten kasılma orada oluyor yani o bölge de tamamı sertse oranın bil ki kasılıyorsun. Sabah benim de oldu yani hap yutmama rağmen oluyor normal diyor 5 e kadar doktorevet canım bu pazartesi girdim nts ye.dediğin gibi biri göbek deliğinin altında biride yukarıdaydı cihazların.şimdi işe gelirken gene oldu mesela.içerde derimi tutup çeviriyor gibi anlatamadığım bir his
Evet denk gelmeyebilir olsun gelmesin zaten diğer türlü hap veriyorlar serum vs erken doğum diye doktorlar da korkuyor :) dedim ya benim 10 haftadır böyle korkmayın hiçBi kez girdim ondada sancı çıkmadı. Cuma günü gidicem girerim muhtemelen nstye. Ama denk geleceğini sanmam. Şimdi sabah uyanınca oldu geçti mesela hemen, oğlanı hıçkırık tuttu.
bide hep aynı yerde oluyor.seninde mi öyle oluyor.o gerilme hissi olduğunda orası semsert oluyor.içerde bişey toplanıp bi süre sonra geri açılıyor gibi.sen yaşamamış olsan hepimiz bebek hareketi sanar dururduk :))) hep düşünürdüm kasılma başlarsa nasıl anlayacağım diye.bide bugün gene kağan kocatepenin videosuna baktımda.gerçek sancı sık olur bide size baya rahatsızlık verir diyo.Göbek deliğinin üstünde olan sancıyı ölçen işte canım zaten kasılma orada oluyor yani o bölge de tamamı sertse oranın bil ki kasılıyorsun. Sabah benim de oldu yani hap yutmama rağmen oluyor normal diyor 5 e kadar doktor
Evet genelde aynı yerde oluyor ve baya orası semsert oluyor o esnada bebek hareket etmiyor mesela canım. Kağan Kocatepe’yi bende izliyorum hep , gerçek sancı dinlenince geçmiyormuş ve öyle bir sancı ki diyor mesela annem falan öyle sertleşti kaldı demezsin diyo ağlarsın buralarda diyobide hep aynı yerde oluyor.seninde mi öyle oluyor.o gerilme hissi olduğunda orası semsert oluyor.içerde bişey toplanıp bi süre sonra geri açılıyor gibi.sen yaşamamış olsan hepimiz bebek hareketi sanar dururduk :))) hep düşünürdüm kasılma başlarsa nasıl anlayacağım diye.bide bugün gene kağan kocatepenin videosuna baktımda.gerçek sancı sık olur bide size baya rahatsızlık verir diyo.
Bişey kalmadı artık canım. Çok şükür Allahın izniyle kurtardılar kendilerini.Evet denk gelmeyebilir olsun gelmesin zaten diğer türlü hap veriyorlar serum vs erken doğum diye doktorlar da korkuyor :) dedim ya benim 10 haftadır böyle korkmayın hiç
yani gerçek şancı farledilmeyecek gibi bişey değil anladımEvet genelde aynı yerde oluyor ve baya orası semsert oluyor o esnada bebek hareket etmiyor mesela canım. Kağan Kocatepe’yi bende izliyorum hep , gerçek sancı dinlenince geçmiyormuş ve öyle bir sancı ki diyor mesela annem falan öyle sertleşti kaldı demezsin diyo ağlarsın buralarda diyokarnın sertleşmesini istememelerinde ki sebep rahim ağzı boyutu düşüyor kasıldıkça bebek aşağı iniyor
Evet çok şükür canım Benimde korkularım azaldı artık 32 yi görsem diyordum 34+2 oldum Allah’a bin şükürBişey kalmadı artık canım. Çok şükür Allahın izniyle kurtardılar kendilerini.
Evet öyleymiş farkedilemeyeck gibi Olmazmışyani gerçek şancı farledilmeyecek gibi bişey değil anladımmesela şu an göbek deliğinin 2-3 parmak yukarısı komple sertleşti ama o hep olan yer gene avcuma geliyor.2 hafta sonra tekrar kontrole gidince doktora söyleyim ben bunu.sanki gün içinde çok sık oluyor 5i geçiyor gibi çünkü.
suyu bu ara sıcaklardan dolayıda çok içiyorum artık içebildiğim maksimum seviyeye çıkarırımEvet çok şükür canım Benimde korkularım azaldı artık 32 yi görsem diyordum 34+2 oldum Allah’a bin şükür
Evet öyleymiş farkedilemeyeck gibi Olmazmışkomple sertleşiyorsa rahim kasılıyor demek işte canım suyu çok iç
Evet sıcaklardan dolayı içiliyor dediğin gibi ama o da terlerken falan gidiyor onun için daha çok içmek gerekliymiş rahim kasılmasını önlemek için canım. Faydası oluyor gerçekten. Ohh hadi bakalım az kaldı o zaman bugün öğlen oldu sayma 2 gün sonra tam zamanlı annesinsuyu bu ara sıcaklardan dolayıda çok içiyorum artık içebildiğim maksimum seviyeye çıkarırımevde olsam daha rahat etcem.şu an raporluyum gerçi raporumu aldım ama işleri öğretmek için bu hafta sonuna kadar çalışmaya devam etcem.sonra hayırlısıyla artık tam zamanlı anneliğe terfi edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?