- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.261
Nasıl yani? Hem jel hem iğne mi?Bende yarin basliyorum crinone jele haftaya bugun transferim olacak progestan ignemi de doktor transfer gunu yaninda getir dedi ama bu jel aklimi cok karistiriyor sabah ogle aksam kullanicam
Ben içiyorum valla kahvesiz asla yaşayamamKızlar bide Türk kahvesi içiyor musunuz öldüm kahvesizlikten 2 gün de
Kaçıncı gün embriyosuydu cnm senin yerleşmeyle alakalı olabilir ya da transfer esnasında kataterden kaynaklı olabilirKizlar bugun 2nci gunum cok acik kahverengi renk akmis ne demek ki tedirgin oldum
Kataterden dolayi ilk gun akmisti. Cumartesi transfer oldum ogle 12de. 5nci gun embiriyosuKaçıncı gün embriyosuydu cnm senin yerleşmeyle alakalı olabilir ya da transfer esnasında kataterden kaynaklı olabilir
Benimle aynı gün aynı saat transfer olmuşsunKataterden dolayi ilk gun akmisti. Cumartesi transfer oldum ogle 12de. 5nci gun embiriyosu
5nci gun embiriyosu dondurulmus embiriyo. senin? Belirtilerin nedir ?Benimle aynı gün aynı saat transfer olmuşsun
Bnm 5 gun embiriyo su bugun 11.günüm değerler 43 çıktıKızlar 5.gun embriyosu en erken ne zaman belli olur hiç duyan bileniniz var mı
Sağol canım , senin de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebişin olsun inşallah..ayy çok gemiş olsun canım benımpeki ameliyat oldun mu?bende şuanda hiç bir belirti yok sadece dün belimi incittim belim agrıyo ama regl ağrısı degıl benım reglim hep düzenlidir hiç sekmez... ama dediğin gibi yumurtalar aşırı uyarıldıgı ıcın gecikme yaşanmış olabilir opudan sonraki reglde 10 gun sonra olmuştu.. burada okuduklarıma bakarsak herkesın 4-5 gün sonra olmuş... bakalım neolacak? ben ne zaman süphelensem dedıgım gıbı hemen oluyor oyuzden bugun yarın olur herhalde:)
Benim de aynı 5.gun döndürülmüş embriyo sadece adet sancım var doğal siklus denedik5nci gun embiriyosu dondurulmus embiriyo. senin? Belirtilerin nedir ?
Jel transfere kadar kullanicam bilmem tutarsa devam eder miyim ama progestan igneyi transfer gunu yaninda getir dedi su an sadece oksapar kullaniyorumNa
Nasıl yani? Hem jel hem iğne mi?
Kiz tipa tip aynii benimkid dogal siklussBenim de aynı 5.gun döndürülmüş embriyo sadece adet sancım var doğal siklus denedik
arnicayı dene .3 ay çok zor. arada crinone jele döndürsün ya. aynı etkide diyolar.crp yide yükseltebiliyo o iğne iltihap yapıp ateşin çıkarsa antibiyotiğe geçersin. bu yaşadıklarını aktar bence dr aBenimde öyle canım çok fena ya daha 17. Gün 3 ay dio dr nasıl dayancam bilmiyorum
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız nelere dikkat ediyorsun bi anlatsanaKiz tipa tip aynii benimkid dogal sikluss
Hic biseye canim sadece calismiyorum evdeyim yemegimi yapiyorum.Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız nelere dikkat ediyorsun bi anlatsana
Ben de evdeyim çalışmıyorum sürekli yatmıyorum evin için de dolanıyorum bi Türk kahvesi içmeye yeltendim aman neyse kalsın dedimHic biseye canim sadece calismiyorum evdeyim yemegimi yapiyorum.
Evet icme sakin kafeinli gazli icecekBen de evdeyim çalışmıyorum sürekli yatmıyorum evin için de dolanıyorum bi Türk kahvesi içmeye yeltendim aman neyse kalsın dedim
Canim ne kadar dogru bilmiyorum ama tutunca guya ates cikarmis. Dogrulugunu bilmiyorum.Keske bi tutunma belirtisi olsa da ona göre sevinsek
Benim ayaklarım üşüyor yA başlasa bişey YokCanim ne kadar dogru bilmiyorum ama tutunca guya ates cikarmis. Dogrulugunu bilmiyorum.
Benim gecenki transferde ates cikti sonra birden dustu