-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Canim bende sabah evin icinde yine dolasiyorum mecbur ama gece yatarken fitili yapip yatiyorum ilk bastan beri yani oyle kalkip gezmedim hic 17 araliktan beriBenim transferim 20 Ocak pazartesi insallah. Yani 6 gun var. Üstelik grip oldum. Insallah transfere kadar iyilesirim. Yarin igne ve yanisira farkli ilaclara baslayacagim ama birisi kafami cok kurcaliyor. Crinone jel. Uyguladiktan sonra muhakkak.15 dk yurumek gerekiyormus. Sabah nasil olacak o.is bilmiyorum.ise yuruyerek gidin diyor. Isim yurume mesafesinde degil ki mecbur arabayla gidiyorum. Bu durumda olanlar neler yaptiniz
Benim 17 sinde
Benim transferim 20 Ocak pazartesi insallah. Yani 6 gun var. Üstelik grip oldum. Insallah transfere kadar iyilesirim. Yarin igne ve yanisira farkli ilaclara baslayacagim ama birisi kafami cok kurcaliyor. Crinone jel. Uyguladiktan sonra muhakkak.15 dk yurumek gerekiyormus. Sabah nasil olacak o.is bilmiyorum.ise yuruyerek gidin diyor. Isim yurume mesafesinde degil ki mecbur arabayla gidiyorum. Bu durumda olanlar neler yaptiniz
benim 3 ocakta oldu
Mwrhaba yeninkatildim aeaniza transferimin 5.gunuMerhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
Amin insallah elimiz bos kalmazGayet normal. 1- katater sen farketmesende orda bi baskı yaratıyor, 2- içeride vücudun tanımlayamadığı bir cisim var, 3, aldığın hormonlar var. bunların hepsinde ağrı olması normal. ama işin garip yanı olumlu da da olumsuzda da çok farklı bir ağrı yok. sabır edip dua edelim.
Ben bugün başladım iğneye bide göbekten yapılanı varmış bu progestanın baya da pahalı ama iki kutu aldım evde kendim yaparım diyeBaya yakınmış tarihlerimizBen yarından itibaren prgynex iğne kullanmaya başlayacağım baya ürküyorum.
Benim de transfer cuma günü ve grip oldum iyileşemiyorum da ne yapsam geçmiyorBenim transferim 20 Ocak pazartesi insallah. Yani 6 gun var. Üstelik grip oldum. Insallah transfere kadar iyilesirim. Yarin igne ve yanisira farkli ilaclara baslayacagim ama birisi kafami cok kurcaliyor. Crinone jel. Uyguladiktan sonra muhakkak.15 dk yurumek gerekiyormus. Sabah nasil olacak o.is bilmiyorum.ise yuruyerek gidin diyor. Isim yurume mesafesinde degil ki mecbur arabayla gidiyorum. Bu durumda olanlar neler yaptiniz
Canim bak bende oyleydim hazir alma esim nar suyu yapti bana saolsun bir bardakta portakal suyu hem hastalik gecti hemde tekrar hasta olmadimBenim de transfer cuma günü ve grip oldum iyileşemiyorum da ne yapsam geçmiyoröksürük olayı canımı çok sıkıyor
Farketmez heralde canım o zaman sonuç yarın çıkar demi.O zaman duacınımCanim cok saol ogleden sonra 2 gibi vercem pazar 3 de vermistim saat farkedermi bilmem ama dedim ikiside benzer saatlerde olsun duana talibim cnm
Sizin sonuç belli oldu mu söylediniz de ben kaçırdım mi ya daBen bugün yaptım çok silik çıktı ama o test pek güvenilir değilmiş öyle yorum yazmışlar.Bu nedenle doğru sonuç değil.Hem çok erken
Maalesef benim bugün negatif çıktı.Daha zamanı gelmemiş demekki ..Çok üzüldük ilk denememizdi.. Bir sürü belirti de yaşadım ama hepsi adet belirtisiymis..Dondurulmuş üç tane var artık nasip belki onlaradadır..Rabbim herkese nasip etsin inşallahSizin sonuç belli oldu mu söylediniz de ben kaçırdım mi ya da
Hayirli olsun canim bebisin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsinnKizlar 7. Gün değerim 66 di Dr cumayı bekleyelim demişti ben bekleyemedim bugün yaptırdım sağlık ocaginda 10. Gün değerim 261 sizce iyimi arkadaşlar artık sevineyimmi bekleyeyim mi cumaya kadar bida değerde düşme olmaz demi
Canim benimde bu ay olacak transfer su an estrofem kullaniyorum cuma kontrolum var sanirim diger haftaya olur diye dusunuyorumHanımlar merhaba, umarım hepimiz güzel sonuç alırız, transfer günlerinizi buraya yazar mısınız bu ay olacak olanlar varsa? benimki 21 ocak.
Hemen yapıyım bari cnm saolasın nane limon portakal mandalina haşır neşir oldum ama yok banamısın demiyor vallaCanim bak bende oyleydim hazir alma esim nar suyu yapti bana saolsun bir bardakta portakal suyu hem hastalik gecti hemde tekrar hasta olmadim
Adetle transfer arasi kacinci gun olacak canimBenim 17 sinde