- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Aminnn canımAmin insallah canim hepimiz kucagimiza sag salim hayirlisi ile aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canımAmin insallah canim hepimiz kucagimiza sag salim hayirlisi ile aliriz
Toplama gunu ile 4.gun diyorsunuz sanirim,bence 10.gun icin degeriniz cok iyi.Canim 4. Gun embriyosu 10. Gun degeri
Öylemi bunu duymak sevindirdi.İnşallah dediğiniz gibi güzel haberlerimiz olur mutlaka haber vereceğim sizden de beklerim dikkat edin kendinizeTest günlerimiz aynı inşallah hayırlı haberler veririz
İnşallah sizde dikkat edin. Bu arada dikkat ettiğiniz özel bişey var mıÖylemi bunu duymak sevindirdi.İnşallah dediğiniz gibi güzel haberlerimiz olur mutlaka haber vereceğim sizden de beklerim dikkat edin kendinize
İlk idrarla mı yaptın testleri?Amin saol canim testim dune gore siliklesti gebelik testi korkuyorum ama hayirlisi olsun canim dun baya koyu iken bugun sabah siliklesti
Canım benim de normalde hiç başım ağrımaz ama estrafem özellikle çok basımı ağrıtıyordu, ve aşırı sinirli olmuştum. belki zamanla azalır.. ilaçlar yapıyor maalesef..Arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisine başladım perşembe günü. İlaçlar bayağı ağır geliyor. Aşırı derecede baş ağrısı, halsizlik ve mide bulantı var. Siz de yaşadınız mı bu belirtileri?Kalçadan yapışan iğne ne ile yarıyor bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
Çok teşekkür ederim içten iyi dilekleriniz için.Her yolun hikayesi var bizim de ortak hikayemiz var artık diyoruz yolun sonu nereye varırsa varsın.Mücade verdik mi verdik diyeceğiz kendimize herşeyden önce.Sizin durumunuzu bilemediğimden herşey sizin de gönlünüze göre olur inşallah kendinize iyi bakın .Ne guzel ictenljkle yazmisiniz bu ugurda verdigimiz emekler bosa cikmaz insallah bebeginizde size sıkı sıkı tutunsun ♥
Evet canim ilk idrarla yaptim hepİlk idrarla mı yaptın testleri?
Hayir toplama gunu haric bende soyledim 5. Gune gitsin diye dediler riske atamayiz. Bende yarin baktircaktim yarin 11. Gun ama idrar testi bugun siliklesince burdaki herkes yaptir dedi okadar soledim ama onemli olan artis diye ama en sonunda dedim yaptirayim ama bu degeri zaten bekliyordum dun idrar testi baya belirgindiToplama gunu ile 4.gun diyorsunuz sanirim,bence 10.gun icin degeriniz cok iyi.
Normalde 3.gune 12 .gun bakilir.
Bence rahat olun olumsuz dusunmeyin.
Saol canim hayirlisi ile artar insallah sali gunu artsa rahatlicam ama test bugun baya siliklesince pek umudum yok acikcasiCanimm cok sevindim hayirli olsun simdiden masallah degerin cok iyi gunune gore hayirlisiyla kat kat katlanir insallah
Hiç özel birşey yapmıyorum.Keşke dışarı çıkıp yürüsem diyorum ama mümkün değil grip olduğum için evde uzanıyorum kalkıp yemeğimi yapıyorum çorba gibi basit şeyler.Dediğim gibi herşey bugünü bekliyormuş napalım tutunursa herşekilde tutunur buna inanıyorum.Evde volta atıyorum evim küçük olmasına rağmen hareket olsun diye.İştahım açıldı aldığımız ilaçlardan sanırım protein ve lifli yememiz gerekiyor.Zaten hergün yumurta yerim normalde de,sadece süt içmiyordum süt içtim Fakat rahatsız etti onu bıraktım.Yoğurt tüketiyorum ve hiç içmediğim kadar su.İnanın 6 dk da bir günde belki 60 kere tuvalete çıkıyorum idrara.Doktorunuz sizede demiştir su çok önemli.Tek dikkat ettiğim hoplamalı zıplamalı esnemeli hareket yapmıyorum.Uzanıyorum elbette ama karnımı gerecek boyutta değil kafa izamda kolumun yettiği yere kadar ama bu asılma şeklinde değil kesinlikle.Rafa tuzluk koymak gibi mesela.Elim kontrolsüz karnımda onları hissedeyim diye.Bugünde rahmim de sancı giriyor ara sıra.Ama adetlik Yok şükür olsun bugünü atlattım.Sizin adet gününüz geldimi yada nezaman olacaktınız ? Umarım sizin ki de ve sizinkiler kaç tane bilmiyorum can bulsun inşallah tutunsunlar size sımsıkı taki Doğum gününe kadarİnşallah sizde dikkat edin. Bu arada dikkat ettiğiniz özel bişey var mı
Benim adet günüm geçti ama zaten ilaç kullanırken adet olmuyoruz ki. Şimdi yine ufak ufak ağrı başladı bende ama şiddetli değil. Benim tek transfer bakalım hayırlısı inşallahHiç özel birşey yapmıyorum.Keşke dışarı çıkıp yürüsem diyorum ama mümkün değil grip olduğum için evde uzanıyorum kalkıp yemeğimi yapıyorum çorba gibi basit şeyler.Dediğim gibi herşey bugünü bekliyormuş napalım tutunursa herşekilde tutunur buna inanıyorum.Evde volta atıyorum evim küçük olmasına rağmen hareket olsun diye.İştahım açıldı aldığımız ilaçlardan sanırım protein ve lifli yememiz gerekiyor.Zaten hergün yumurta yerim normalde de,sadece süt içmiyordum süt içtim Fakat rahatsız etti onu bıraktım.Yoğurt tüketiyorum ve hiç içmediğim kadar su.İnanın 6 dk da bir günde belki 60 kere tuvalete çıkıyorum idrara.Doktorunuz sizede demiştir su çok önemli.Tek dikkat ettiğim hoplamalı zıplamalı esnemeli hareket yapmıyorum.Uzanıyorum elbette ama karnımı gerecek boyutta değil kafa izamda kolumun yettiği yere kadar ama bu asılma şeklinde değil kesinlikle.Rafa tuzluk koymak gibi mesela.Elim kontrolsüz karnımda onları hissedeyim diye.Bugünde rahmim de sancı giriyor ara sıra.Ama adetlik Yok şükür olsun bugünü atlattım.Sizin adet gününüz geldimi yada nezaman olacaktınız ? Umarım sizin ki de ve sizinkiler kaç tane bilmiyorum can bulsun inşallah tutunsunlar size sımsıkı taki Doğum gününe kadar
Tutunur hiç merak etmeyin içinizi olacak diye mutlu edin.Adet görenler oluyor tutmadı diye içtiğimiz ilaçlar adet görmeyi engellemiyor diye biliyorum yanlış olmasında doktorum adet görürsen Zaten tutmadı demek demişti.Yanlışlık olabilir mi acaba bilemedim şimdi ?Benim adet günüm geçti ama zaten ilaç kullanırken adet olmuyoruz ki. Şimdi yine ufak ufak ağrı başladı bende ama şiddetli değil. Benim tek transfer bakalım hayırlısı inşallah
Tesekkur ederim bende ilac kullaniyorum transfer olacagimÇok teşekkür ederim içten iyi dilekleriniz için.Her yolun hikayesi var bizim de ortak hikayemiz var artık diyoruz yolun sonu nereye varırsa varsın.Mücade verdik mi verdik diyeceğiz kendimize herşeyden önce.Sizin durumunuzu bilemediğimden herşey sizin de gönlünüze göre olur inşallah kendinize iyi bakın .
Hayir ya oyle dusunme etkilenirsin bak sonucta gebe kaldin onu dusun dua etSaol canim hayirlisi ile artar insallah sali gunu artsa rahatlicam ama test bugun baya siliklesince pek umudum yok acikcasi
İnşallah melekelerimiz bırakmaz bizi bende progesteron ilacı engelliyor diyor biliyprum sankiTutunur hiç merak etmeyin içinizi olacak diye mutlu edin.Adet görenler oluyor tutmadı diye içtiğimiz ilaçlar adet görmeyi engellemiyor diye biliyorum yanlış olmasında doktorum adet görürsen Zaten tutmadı demek demişti.Yanlışlık olabilir mi acaba bilemedim şimdi ?
İnşallah canım cok tesekkür ederim hepimizin gönlündeki şeyler olsun hayırlısıylaSeninde hakkinda hayirlisi insallah canin su an kalinligi iyi o gune kadar en guzeline gelir insallah ♥
Herturlu degeriniz iyi .Bence takilmayin ,keyfini cikarin.Hayir toplama gunu haric bende soyledim 5. Gune gitsin diye dediler riske atamayiz. Bende yarin baktircaktim yarin 11. Gun ama idrar testi bugun siliklesince burdaki herkes yaptir dedi okadar soledim ama onemli olan artis diye ama en sonunda dedim yaptirayim ama bu degeri zaten bekliyordum dun idrar testi baya belirgindi
Gonal f 150 ml dozunda hergün. Merional de kalçadan iğne şuanda hergün. Diofol vitamin. Şimdilik bunlar. Cetrotide de var o da sonra başlanacak sanırımCanim hayirli olsun tedavin simdiden bende hicbir sikayet yoktu hangi ilaclari kullaniyorsun ?
Anladım canım. Duygusal olarak da zayıf düşünce iyice kötü oluyor insan demek kiCanım benim de normalde hiç başım ağrımaz ama estrafem özellikle çok basımı ağrıtıyordu, ve aşırı sinirli olmuştum. belki zamanla azalır.. ilaçlar yapıyor maalesef..