- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
Galiba tuhafima gitti sabah ogle aksam deyince ozellikle soyledi sabah iki oglen iki aksam iki diyeBana estrofemi akşam 2tane al dedi herkese farklı oluyor herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba tuhafima gitti sabah ogle aksam deyince ozellikle soyledi sabah iki oglen iki aksam iki diyeBana estrofemi akşam 2tane al dedi herkese farklı oluyor herhalde
Valla tutmamasina bir açıklama yapmıyorlar zaten tüpbebekte tutma olasılığı % 40 diyorlar benim kaliteleri 5 aa 5 aa 6 aa kaliteleri çok iyi dedi emriyalog kısmet bu isler canım ona inandım artık bizim hiç sorunumuz yok 7 yıllık evliyimPeki neden tutmadıgına dair bilgi verdiler mı? Kalite için bişey dediler mi? Benimde dondurulmuslarim var 5. Ve 6. Gün ama kalitesi düşük olanlarda var için de 5. Gün olanların hepsi birinci kalite olmuyormus
Ya inşallah tutar. Ne zaman test yapacaksin?Valla tutmamasina bir açıklama yapmıyorlar zaten tüpbebekte tutma olasılığı % 40 diyorlar benim kaliteleri 5 aa 5 aa 6 aa kaliteleri çok iyi dedi emriyalog kısmet bu isler canım ona inandım artık bizim hiç sorunumuz yok 7 yıllık evliyim
Ayın 17 Cuma günü yapıcam canım sen ne zaman yapıcaksınYa inşallah tutar. Ne zaman test yapacaksin?
Canım ben de öyle kullanıyorum, günde 6 tane.Galiba tuhafima gitti sabah ogle aksam deyince ozellikle soyledi sabah iki oglen iki aksam iki diye
Bana on gün sonra yap dedi 16 sında yapıcam inşallah güzel haberler veririzAyın 17 Cuma günü yapıcam canım sen ne zaman yapıcaksın
Canim ben gunde 3 tane iciyorum sabah ogle aksam birer taneHay
Hayırlı olsun canım bu mübarek gün başladın inşallah pozitifide görürsün ben iki tane içiyordum transferden sonra hala iki içiyorum
Ayy umarım olumlu canım hayırlı uğurlu etsin rabbimAyın 17 Cuma günü yapıcam canım sen ne zaman yapıcaksın
Sizin hangi doktor?Galiba tuhafima gitti sabah ogle aksam deyince ozellikle soyledi sabah iki oglen iki aksam iki diye
Merve canım inşallah seninde olumlu olacakAyy umarım olumlu canım hayırlı uğurlu etsin rabbim
Teşekkür ederim canım benim inşallah allah razı olsun. Burda umarım birgün gebelikle ilgili konulari konuşuruzMerve canım inşallah seninde olumlu olacak
İnşallah canım önümüzde ki ay inşallah gebelik haflarimizdan bahsedicez buna inanmak istiyorum inanıyorumTeşekkür ederim canım benim inşallah allah razı olsun. Burda umarım birgün gebelikle ilgili konulari konuşuruz
Kocaman bir Aminİnşallah canım önümüzde ki ay inşallah gebelik haflarimizdan bahsedicez buna inanmak istiyorum inanıyorum
Ben o detayları bilmiyorum açıkçası. Transfer zamanı da kişiye göre değişiyor benim 2 ocak olacaktı ama e2 değerlerim düşük çıktı 6 ocağa ertelendiRahim kalinligi ne kadardi kizlar transferinizde ve dogal sikluste adetten kac gun sonra transfer olunmali bilginiz varmi
Kocaman bir Amin
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin olumlu olur Rabbim kimseyi Kucağı boş birakmasinAyy umarım olumlu canım hayırlı uğurlu etsin rabbim
Bana 12 gün sonra dedi ama cumartesiye geliyor cuma yaptircam vallaBana on gün sonra yap dedi 16 sında yapıcam inşallah güzel haberler veririz
Bende sabah akşam içiyorum bir tane bilmiyorumki neye göre karar veriyorlarCanim ben gunde 3 tane iciyorum sabah ogle aksam birer tane