2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ya kafam cok karisti 9 gun icin 91 az degil mi beta sizlerin kac cikmisti kacinci gunler
Az değil canım benim 9. gün 82 önemli olan ikiye katlaması hiç sitres yapma gayet güzel evet haklısın bazıların çok yüksek olunca insan acabamı diyor ama önemli olan ikiye katlaması

Az değil canım benim 9. gün 82 önemli olan ikiye katlaması hiç sitres yapma gayet güzel evet haklısın bazıların çok yüksek olunca insan acabamı diyor ama önemli olan ikiye katlaması
Evet ya kafami kurcaladi oturup dusununce cuma icim rahatlar galiba

Sonucunuz ne oldu benimde 9. Gün degerim 70.51 çıktı bugün 11. Gün 110.66 sizce nasıl benim ikiye katlamamış baya tedirginim
Canım hiç tedirgin olma kötü değil sonuçta artmış benimde ilki 82 ikinci 157 çok şükür 3. 316 oldu iki gün arayla doktorum çok güzel 2 hafta sonra gelebilirsin dedi bende senin gibi çok tedirgin olmuştum ama boşuna olmuşum sitres olma bebişine odaklan

Ayyy inş canım ya allahım hepimizin kalbine göre versin cuma inş güzel sonuçlarla dönerim ne güzel morel oldun canım çok sagol inan tüm gündür morelsizim

inş canım ya inan cumayı iple çekiyorum inan çok tedirginim bugün hemşireler direk cumaya istedi tekrar test dedim normalmi biraz az ama tekrar görelim dediler baya tedirgin ve üzgünüm
Canım üzülme ben ilk kimyasal gebelik geçirdiğimde demişti doktorum ben sizden %60 artmasını bekliyorum demişti tabi artmadığı için olmadı aksine düştü Allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın onun için şuan gayet iyi gözüküyor korkma lütfen ❤
Evet ya kafami kurcaladi oturup dusununce cuma icim rahatlar galiba
Canım korkma önemli olan katlamış olması bizim merkezde bir kadın 10. Gün 40 çıkmıştı ve doktor çok güzel bir sonuç olduğunu söylemişti ona tek embriyoy sa sonucun çok iyi

Evet tek embriyo yarinda tsh falan baktiracagim ya ona da kan verecegim cuma tekrar kan verecegim doktor hamileyim hormon testi yaptiracagim de orda yaptir banada resmini at dedi

Evet tek embriyo yarinda tsh falan baktiracagim ya ona da kan verecegim cuma tekrar kan verecegim doktor hamileyim hormon testi yaptiracagim de orda yaptir banada resmini at dedi
Tamam ondan böyle canım korkma Allah’ın izniyle çok güzel gidecek herşey ben senden çok umutluyum biliyorsun hep diyorum. Daha yeni olduğu için kana bile hormon yeni karışıyor sonra birden fırlıyor merak etme değerler

Kızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar

Canım benim allah razı olsun desteğin için allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah cuma günü size güzel haber veririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…