2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar :ıslık::KK75:
Soğuk iyi gelir sürekli ovup çok sopuk olmayan bi bezle ovarsan acısı diner

Tamam ondan böyle canım korkma 🙏🏻 Allah’ın izniyle çok güzel gidecek herşey ben senden çok umutluyum biliyorsun hep diyorum. Daha yeni olduğu için kana bile hormon yeni karışıyor sonra birden fırlıyor merak etme değerler 🤩
Canimin icii Allah razi olsun guzel dileklerin icin tamam cuma guzel sonuclarla gelecegim inaniyorum 😍

Kızlar sorum progestan iğne vurulanlara... Bugünkü iğne nedense çok fazla acıttı ve beze oluştu vurulduğum yerde. Bunu geçirmek için sıcak mı soğuk mu alkol mü ne yapmak lazım.. diğer taraf da acıyor. Tabii iğneler her gün olunca başlardaki kadar kolay olmuyor işin eğlencesi kaçtı anlayacağınız. Hani çok seviyordum ya iğneyi hep yalandı onlar :ıslık::KK75:
😂 bende kendimi oyle kandiriyordum seviyorum diye ama cık artik morarmaya basliyor benimde toplandi beze beze ve cok agriyor yengemde hemsire ve saglik ocaginda ki hemsire de arada ov kolonya ile dedi aksamlari yatmadan pamuga kolonya dokup ovuyorum hafifce bastirarak biraz hafifliyor hic yoktan yine iyi 😞

Herkese merhaba . Pozitif haber alan arkadaşlarım ev işi yapmayın. Bırakın her işiniz gücünüz kalsın . Ben bugün biraz ütü yapayım dedim ayakta kanamam gelmeye başladı . Ömrümden ömür gitti . Elim ayağım zangır zangır titremeye başladı . Lütfen iş falan yapmayın sadece dinlenin . Rutin hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar ama yok arkadaşım bizim gibi tüp bebek yaptıranlar zaten stres altında en ufak bir şeyde sıkıntı yaşıyoruz. Lütfen kendinizi yoracak hiçbir şey yapmayın... Herkese iyi akşamlar....

Canım ben göbekten olanı kullanıyorum doktoruna danışıp ona geç istersen çünkü kalçada gerçekten çok zor daha öncekilerde bende kullandım

Ben bugün 10 .yu vuruldum canım ilk günden beri ölüyorum ağrıdan yururyemiyorn oturamiyorum bezeler morluklar sıcak soğuk alkollü pamuk kantaron yağı denemediğim şey kalmadı bir çözüm bulamadım vurunduktan iki üç saat sonra kalçama bir ağrı giriyor felç ediyor gibi resmen

Herkese merhaba . Pozitif haber alan arkadaşlarım ev işi yapmayın. Bırakın her işiniz gücünüz kalsın . Ben bugün biraz ütü yapayım dedim ayakta kanamam gelmeye başladı . Ömrümden ömür gitti . Elim ayağım zangır zangır titremeye başladı . Lütfen iş falan yapmayın sadece dinlenin . Rutin hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar ama yok arkadaşım bizim gibi tüp bebek yaptıranlar zaten stres altında en ufak bir şeyde sıkıntı yaşıyoruz. Lütfen kendinizi yoracak hiçbir şey yapmayın... Herkese iyi akşamlar....
Geçmiş olsun canım nedir son durumun yat dinlen lütfen boşver hiç birşey yapma

Ben de zor oluyor dedim doktoruma. Prolluton depoyla değiştirdi, kalcadan olanla. O da kolay değil ama en azından haftada bir yapılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X