- 8 Haziran 2017
- 103
- 112
- 36
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.901
Benim iki gün önce 7737ydi. Transfer sonrası 14.gündü. Keseleri gördüm. Hemde üsttenKeseyi görmek için betaHcg kaç olmalı mesela 7000 iyi mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iki gün önce 7737ydi. Transfer sonrası 14.gündü. Keseleri gördüm. Hemde üsttenKeseyi görmek için betaHcg kaç olmalı mesela 7000 iyi mi??
ıkız olabılrımı
Hadi bakalım hayırlısı inşallah canım ben haftaya cuma gideceğim
Evet inşallah canımm 21 Ocak benim ama zaman geçmiyorSn haftaya cuma kalp atışı duyarsın bizim transfer tarihlerimiz çok yakın değil mi seninki 20 si değil miydi?
Evet inşallah canımm 21 Ocak benim ama zaman geçmiyor
Evet canım bizim hastane böyle veriyormuş gün 12 günün sonunda pozitif se ikinci kez kan verdikten sonra 14. Günden sonra bi 12 gün daha bekletiyorlarmış sanırım hem kalp hem kese için Bende bekleyemem aslında ama eşim ah eşim yok mu Bekleyeceğiz diyor doktorun ne dediyse o diyorBaya geç tarihe vermiş doktorun. Sen şimdi keseyi ve kalp atışını birlikte mi görüp duyacaksın? Benim henüz doktorum bile yok yaşadığım şehirde kafama göre takılıyom hahahaha kendim karar verdim cuma gideyim diye...Hayır kafamı karıştırdılar şimdi de görünür ama Pazartesi gidin dedi merkez.. pazartesiye kadar bekleyemem mümkün değil yani.. kendimi biliyorum çünkü
Hahahaha sesli güldüm ilahi Ceren
Hahahah sen beklemezsin bencede bana pazartesi dediler pazartesi gidicem rabbim nasip ederse dün çok etkilendim lekelenmeden dolayı yüreğim ağzımda geziyorum vallaBaya geç tarihe vermiş doktorun. Sen şimdi keseyi ve kalp atışını birlikte mi görüp duyacaksın? Benim henüz doktorum bile yok yaşadığım şehirde kafama göre takılıyom hahahaha kendim karar verdim cuma gideyim diye...Hayır kafamı karıştırdılar şimdi de görünür ama Pazartesi gidin dedi merkez.. pazartesiye kadar bekleyemem mümkün değil yani.. kendimi biliyorum çünkü
Evet canım bizim hastane böyle veriyormuş gün 12 günün sonunda pozitif se ikinci kez kan verdikten sonra 14. Günden sonra bi 12 gün daha bekletiyorlarmış sanırım hem kalp hem kese için ❤ Bende bekleyemem aslında ama eşim ah eşim yok mu Bekleyeceğiz diyor doktorun ne dediyse o diyor
Oh rahatlasın tabi maşallah canımArkadaşlar 2 gün önce 234 olan sonucum 517 olmuş. Artık içim rahatlasın mı ☺ bugün 12.gün hala bir yandan ikiz mi acaba diye düşünmeden edemiyorum da ☺
Acıbadem canım Herkesten geç duyacağım galiba benHangi hastaneydi canım unuttum.. Vardır bir bildikleri..
2. Si dondurulmuştu problem tüplerin kapalı olması rahimde t ve perdeprobleminiz neydi?2 defa 5.gün gerçekten iyi bi durum.rabbim bilir herşeyin vaktini tabiyki.dondurulmuş denediniz mi hiç.nerede tedavi oldunuz?
Tüplerin kapalı olması rahimde perde varmış histeroskopi ile perde alındı t şekil düzeltildi ama yeni deneme yapmadık sonrasındaBazı doktorlar yasaya takılıyor bazıları takılmıyor
Sizin sorununuz neydi yaşınız da gayet genç aslinda
Çok normal canımKizlarrr arada kasiklarima igne batar gibi oluyor gayet normal degil mi
Maşallah süper hatta bana da doktorum yaptırma dedi ama ben 3. Dayanamayıp verdimSelam kızlar ben de tekrar baktırdım beta 10. Gün 295 ti bugğn 12. Gün 870 olmuş iyi değil mi çok şükür Doktorum bi daha baktırma dedi ama aklım kalcak baktırmalı mıyım sizce 3. Kez?? bi de iki hafta sonra keseye bakalım dedi 17 Şubata aldım belli olur ozamana inşallah
Süper ya biz seninle aynı gündeyiz benim de 234'tü 517 olmuş bugün . Artık takvime bile ekledim. Boşver ya baktırma geçmiş artık o süreç sendenSelam kızlar ben de tekrar baktırdım beta 10. Gün 295 ti bugğn 12. Gün 870 olmuş iyi değil mi çok şükür Doktorum bi daha baktırma dedi ama aklım kalcak baktırmalı mıyım sizce 3. Kez?? bi de iki hafta sonra keseye bakalım dedi 17 Şubata aldım belli olur ozamana inşallah
Ikiz olabilirmi deger yuksek cikmisSelam kızlar ben de tekrar baktırdım beta 10. Gün 295 ti bugğn 12. Gün 870 olmuş iyi değil mi çok şükür Doktorum bi daha baktırma dedi ama aklım kalcak baktırmalı mıyım sizce 3. Kez?? bi de iki hafta sonra keseye bakalım dedi 17 Şubata aldım belli olur ozamana inşallah