- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.921
Kizlar ya kafam cok karisti 9 gun icin 91 az degil mi beta sizlerin kac cikmisti kacinci gunler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az değil canım benim 75 çıkmıştıKizlar ya kafam cok karisti 9 gun icin 91 az degil mi beta sizlerin kac cikmisti kacinci gunler
Sonucunuz ne oldu benimde 9. Gün degerim 70.51 çıktı bugün 11. Gün 110.66 sizce nasıl benim ikiye katlamamış baya tedirginimAz değil canım benim 75 çıkmıştı
Endişelenme canim yüzde 60 artış olmuş.normal.gayet güzelSonucunuz ne oldu benimde 9. Gün degerim 70.51 çıktı bugün 11. Gün 110.66 sizce nasıl benim ikiye katlamamış baya tedirginim
inş canım ya inan cumayı iple çekiyorum inan çok tedirginim bugün hemşireler direk cumaya istedi tekrar test dedim normalmi biraz az ama tekrar görelim dediler baya tedirgin ve üzgünümEndişelenme canim yüzde 60 artış olmuş.normal.gayet güzel
Az değil canım benim 9. gün 82 önemli olan ikiye katlaması hiç sitres yapma gayet güzel evet haklısın bazıların çok yüksek olunca insan acabamı diyor ama önemli olan ikiye katlamasıKizlar ya kafam cok karisti 9 gun icin 91 az degil mi beta sizlerin kac cikmisti kacinci gunler
İnsallah ya sadece ogrenmekle yetmiyor cuma da artarAz değil canım benim 75 çıkmıştı
Evet ya kafami kurcaladi oturup dusununce cuma icim rahatlar galibaAz değil canım benim 9. gün 82 önemli olan ikiye katlaması hiç sitres yapma gayet güzel evet haklısın bazıların çok yüksek olunca insan acabamı diyor ama önemli olan ikiye katlaması
Canım hiç tedirgin olma kötü değil sonuçta artmış benimde ilki 82 ikinci 157 çok şükür 3. 316 oldu iki gün arayla doktorum çok güzel 2 hafta sonra gelebilirsin dedi bende senin gibi çok tedirgin olmuştum ama boşuna olmuşum sitres olma bebişine odaklanSonucunuz ne oldu benimde 9. Gün degerim 70.51 çıktı bugün 11. Gün 110.66 sizce nasıl benim ikiye katlamamış baya tedirginim
inşallah canım içini rahat tutEvet ya kafami kurcaladi oturup dusununce cuma icim rahatlar galiba
Ayyy inş canım ya allahım hepimizin kalbine göre versin cuma inş güzel sonuçlarla dönerim ne güzel morel oldun canım çok sagol inan tüm gündür morelsizimCanım hiç tedirgin olma kötü değil sonuçta artmış benimde ilki 82 ikinci 157 çok şükür 3. 316 oldu iki gün arayla doktorum çok güzel 2 hafta sonra gelebilirsin dedi bende senin gibi çok tedirgin olmuştum ama boşuna olmuşum sitres olma bebişine odaklan
Canım üzülme ben ilk kimyasal gebelik geçirdiğimde demişti doktorum ben sizden %60 artmasını bekliyorum demişti tabi artmadığı için olmadı aksine düştü Allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın onun için şuan gayet iyi gözüküyor korkma lütfen ❤inş canım ya inan cumayı iple çekiyorum inan çok tedirginim bugün hemşireler direk cumaya istedi tekrar test dedim normalmi biraz az ama tekrar görelim dediler baya tedirgin ve üzgünüm
Canım korkma önemli olan katlamış olması bizim merkezde bir kadın 10. Gün 40 çıkmıştı ve doktor çok güzel bir sonuç olduğunu söylemişti ona tek embriyoy sa sonucun çok iyiEvet ya kafami kurcaladi oturup dusununce cuma icim rahatlar galiba
Evet tek embriyo yarinda tsh falan baktiracagim ya ona da kan verecegim cuma tekrar kan verecegim doktor hamileyim hormon testi yaptiracagim de orda yaptir banada resmini at dediCanım üzülme ben ilk kimyasal gebelik geçirdiğimde demişti doktorum ben sizden %60 artmasını bekliyorum demişti tabi artmadığı için olmadı aksine düştü Allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın onun için şuan gayet iyi gözüküyor korkma lütfen ❤
Canım korkma önemli olan katlamış olması bizim merkezde bir kadın 10. Gün 40 çıkmıştı ve doktor çok güzel bir sonuç olduğunu söylemişti ona tek embriyoy sa sonucun çok iyi
Tamam ondan böyle canım korkma Allah’ın izniyle çok güzel gidecek herşey ben senden çok umutluyum biliyorsun hep diyorum. Daha yeni olduğu için kana bile hormon yeni karışıyor sonra birden fırlıyor merak etme değerlerEvet tek embriyo yarinda tsh falan baktiracagim ya ona da kan verecegim cuma tekrar kan verecegim doktor hamileyim hormon testi yaptiracagim de orda yaptir banada resmini at dedi
Canım benim allah razı olsun desteğin için allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah cuma günü size güzel haber veririmCanım üzülme ben ilk kimyasal gebelik geçirdiğimde demişti doktorum ben sizden %60 artmasını bekliyorum demişti tabi artmadığı için olmadı aksine düştü Allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın onun için şuan gayet iyi gözüküyor korkma lütfen ❤
Canım korkma önemli olan katlamış olması bizim merkezde bir kadın 10. Gün 40 çıkmıştı ve doktor çok güzel bir sonuç olduğunu söylemişti ona tek embriyoy sa sonucun çok iyi
Ayyy inş canım ya allahım hepimizin kalbine göre versin cuma inş güzel sonuçlarla dönerim ne güzel morel oldun canım çok sagol inan tüm gündür morelsizim ❤
[/Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hiç kafana takma inşallah çok güzel katlanıcak değerin