- 4 Şubat 2020
- 116
- 67
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.881
Çok sevindim canım bn de 68 cıktı değerim. Aynen cuma günü bn de kan vereceğim doktorumla konuştumKızlar 9 gun degerim 91 cikti cuma tekrar kan verecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım bn de 68 cıktı değerim. Aynen cuma günü bn de kan vereceğim doktorumla konuştumKızlar 9 gun degerim 91 cikti cuma tekrar kan verecegim
probleminiz neydi?2 defa 5.gün gerçekten iyi bi durum.rabbim bilir herşeyin vaktini tabiyki.dondurulmuş denediniz mi hiç.nerede tedavi oldunuz?2 denememde de 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum 2 si de olmadı yaş 29
Hadi bakalım hayırlısı inşallah canım ben haftaya cuma gideceğimHesaplarıma göre bugün 4000 cuma 8000 olması lazım ama bana da pazartesi dediler.
KaÇ çıkmış canım önceki değerin kaçtıkızlar değerim iki katına çıkmamış biraz moralim bozuldu..
10.gün 809,20KaÇ çıkmış canım önceki değerin kaçtı
Doktor ne dedi canım aslında Baya yüksek değerin ama bu kadar yüksek değerle bilmiyorum sorun olur mu hiç duymadım10.gün 809,20
12.gün 1000,0
ıkız olabılrımı10.gün 809,20
12.gün 1000,0
Benimkini dusun kendine moral ver. Ayni apartmandayiz. Bir kap yemek getirmediÇok güldüm yorumuna. Hakediyo aslında. Olmadık zamanda olmadık bişey çıkarmak benimkinin huyudur. Seninki ameliyat olacak madem ilgilen bakalım. O da transferden sonra senle ilgilenir.
Koydum geri cikardim erken diyeYa benimde yapasım var aslında ama vazgeçiyorum sonra hemen
Bazı doktorlar yasaya takılıyor bazıları takılmıyor2 denememde de 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum 2 si de olmadı yaş 29
Ahahaha bende daha belli değil diye vazgeçtimKoydum geri cikardim erken diye
Insaallah oda olacak canimAhahaha bende daha belli değil diye vazgeçtim
İnşallah rabbim hepimizin kalbinde gönlünde olanı versinInsaallah oda olacak canim
İnsallah kat kat artar degerlerimiz canimÇok sevindim canım bn de 68 cıktı değerim. Aynen cuma günü bn de kan vereceğim doktorumla konuştum
Maşallah ne hayırlı kaynanaymış.Benimkini dusun kendine moral ver. Ayni apartmandayiz. Bir kap yemek getirmedi
Ben takmiyorum sende takma. Negatifi yuklemiyelimMaşallah ne hayırlı kaynanaymış.
iki katı olması lazımmış ilk gün değerinden sonra. cuma kontrole çağırdılar cnm.Doktor ne dedi canım aslında Baya yüksek değerin ama bu kadar yüksek değerle bilmiyorum sorun olur mu hiç duymadım
keşke arkadaşım ama sonuç iyi değil işte.ıkız olabılrımı
Boşver boşver getirmesin gelmese daha iyi zaten ne yapacak gelip deBen takmiyorum sende takma. Negatifi yuklemiyelim