- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.461
kızlarrrr
benimde pozitif
benimde pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla senin için baktım ben internete biliyor musun ama kızma ne olursun mantıklı bir açıklama bulamadım internette bile o testin markasından bence canım varsa başka marka onu deneHala aklimda t taraf neden c taraftan daha koyu onu dusunuyorum cildiricam kizlar
Hayirli ugurlu olsun rabbim sevincimizi daim etsinkızlarrrr
benimde pozitif
Harikasın canımm kan mı verdinkızlarrrr
benimde pozitif
Allah razı olsun cnm,Hayirli ugurlu olsun rabbim sevincimizi daim etsin
Kiz neden kizayim canim. Simdiye kadar o testen 9 kere yapmisligim var ole bisey olmadi. Ve ilk defa bugun boyle oldu. Bugun ard ardina denedim ikiside ayni.Valla senin için baktım ben internete biliyor musun ama kızma ne olursun mantıklı bir açıklama bulamadım internette bile o testin markasından bence canım varsa başka marka onu dene
Dualarımız seninle canım hayırlı haberle inşallahçarşamba günü kan vereceğim dua edin
Hadi gozun aydin canim idrar testi mi yaptinkızlarrrr
benimde pozitif
Bende aynısını düşünüyorum çünkü hcg artık çok yüksek diğer yaptıklarında bu kadar yüksek değildi aynı renk de kalıyordu ama şimdi yükseldi ondanKiz neden kizayim canim. Simdiye kadar o testen 9 kere yapmisligim var ole bisey olmadi. Ve ilk defa bugun boyle oldu. Bugun ard ardina denedim ikiside ayni.
Esimin yorumuna gore hcg "c"ye gore daha baskin olldugundandir dio insallah ole biseydir
Insaallah canimBende aynısını düşünüyorum çünkü hcg artık çok yüksek diğer yaptıklarında bu kadar yüksek değildi aynı renk de kalıyordu ama şimdi yükseldi ondan
Bende de var canımKızlar bel ağrısı olan varmı.kuyruk sokumu bölgesinde ağrı var.korkuyorum.bugun hep oluyor.sizler de de varmı
Canlarım ben dün akşam adet oldum. Birinci denemem negatif. Çok üzülmedim. Çünkü depremden dolayı çok etkilendim. Umudum yoktu. Çok şükür sağız, sağ oldukça tekrar deneriz.Merhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
@Pelosh01 14 Ocak
@Martenitsa 14 Ocak / 2. deneme / İzmir Tınaztepe / Erdal Aktan / 5. gün embriyosu
@Kelebek04 15 Ocak / 2 adet 4. gün embriyosu
@mahirinannesi88 15 Ocak
@Yagmur3582 17 Ocak / 2. deneme / İzmir İrenbe /A.Ö. Erdoğdu / 2 adet 3. gün embriyosu
@Little Butterflies 18 Ocak
@esrayılmz03 18 Ocak
T Translokasyon1521 18 Ocak / / 5. gün dondurulmuş / pgt
@Almiraa 18 Ocak
@windrose123 20 Ocak /İzmir İrenbe / 5. gün embriyosu / pgt
@nisandeniz 20 Ocak
@mivfjourney 20 Ocak
@MatMag 20 Ocak
@canimmkendimm 20 Ocak
[IMG alt="CeReN_with E"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/466/466776.jpg?1577102995[/IMG] CeReN_with E 21 Ocak
@Germinal 22Ocak
0 01ASEL01 23 Ocak
@Mavichimen 24 Ocak
@denizmar 24 Ocak
@Samrali 24 Ocak /Samsun Medikal
B Birumutbekleyen B Birumutbekleyen 27 Ocak
@zeynep8734 29 Ocak / Brüksel tüp bebek / dondurulmuş 2. ilk başarılı
kelebekmkelebek 21 Ocak 5.gun embriyo 3.deneme
C Capanin Gururu Teyom 23 Ocak 5.gun embriyo 1.deneme
@duygukaktus 16.Ocak 3.gün embriyo(2 adet) 1.deneme
@Mirayseval 29 Ocak 5.gun embriyo
@denizmar 1.deneme 3.gün embriyo(2Adet) Maslak Acıbadem Bülent Traş
Rabbim bidahana versin insaallahCanlarım ben dün akşam adet oldum. Birinci denemem negatif. Çok üzülmedim. Çünkü depremden dolayı çok etkilendim. Umudum yoktu. Çok şükür sağız, sağ oldukça tekrar deneriz.
Rabbimden umut kesilmez çok haklısın çok şükür size birşey olmasın İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuzCanlarım ben dün akşam adet oldum. Birinci denemem negatif. Çok üzülmedim. Çünkü depremden dolayı çok etkilendim. Umudum yoktu. Çok şükür sağız, sağ oldukça tekrar deneriz.
Canım kötü bir durum değildir degilmiBende de var canım
Çok mutlu oldumAminnn hepimizin insallah
Ben oturmaktan diye düşünüyorumCanım kötü bir durum değildir degilmi
Allah razi olsunÇok mutlu oldum❤