- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.821
Ben bugün hiç iyi değilim ya kızlar başım ağrıyor kasıklarım da ağrı var kuyruk sokumum çok ağrıyor hiç keyfim yok niye böyle oldu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende salı günü bi kan testi daha yaptırıcam. O sonuca göre keseye ne zaman bakılacağı söylenir. Bende 6 buçuk haftalık düşük yaptığım için daha bi oh diyebilmiş değilim. Bu kez sevincimiz yarım kalmaz inşallah.
Sakın aglama idrar testleri yanlis ben kendimi paraladim negatif diye kan da dusuk de olsa bi pozitiflik gördüm simdi gercek test günumu bekliyorumBenim de transfer f
Kanda çıkar mı acaba? Benim de 24 Ocak transfer 2 adet 3. gün. Bir gün var aramızda. Meraktan çatlıyorum. Sabah çıkmayacağını bile bile idrar yaptım ben de oturup ağladım iyi oldu
Benim de bi önce ki kimyasaldı. Bugün 11. Gün. İdrarda pozitifi gördüm hatta 7. Gün gördüm ama kan ilk kez verdim. Bi kaç saate çıkacak. Çok korkuyorumEvet izinliyim.ama evde dolaşıyorum.is yapmiyorum
Ben de kan yaptıracağım sanırım yarın. İnş senin de düzgünce artar canımSakın aglama idrar testleri yanlis ben kendimi paraladim negatif diye kan da dusuk de olsa bi pozitiflik gördüm simdi gercek test günumu bekliyorum
Insallah canım hepimiz hayırli haberleri alırızBen de kan yaptıracağım sanırım yarın. İnş senin de düzgünce artar canım
Evet var ben raporu basladigim gün cikarttim sen yaptirdigin hastaneye sor muhakkak rapor 1 aylikBende tedaviye yeni başladım marttaki adetinde başlayacağız dedi yoktur bu arada rapor çıkartmam gerekiyor hemen rapor için işlemlere baslayip evrakları teslim etmelimiyim raporun bir suresi varmı litfen yardım edermisiniz
Adetinden 2 gun önce teslim et dediler ama rapor kac günde çıkar bilemedim ilk kez deneyeceğizEvet var ben raporu basladigim gün cikarttim sen yaptirdigin hastaneye sor muhakkak rapor 1 aylik
Öyle dedilerse öyle yap canımAdetinden 2 gun önce teslim et dediler ama rapor kac günde çıkar bilemedim ilk kez deneyeceğiz
Harika allah kucağına almayı da nasip eder inş ikizleriniKızlar sonuç şimdi çıkmış. 11. gün, değer 2906
Al bendende o kadar. Dün akşam adet olacak gibi ağrım vardı. Bugünde başım çatlıyor, yorgun ve halsizim.Ben bugün hiç iyi değilim ya kızlar başım ağrıyor kasıklarım da ağrı var kuyruk sokumum çok ağrıyor hiç keyfim yok niye böyle oldu ya
Hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim tamamına erdirsin.Kızlar sonuç şimdi çıkmış. 11. gün, değer 2906
Çok teşekkür ederim. Değer yüksek geldi bana da . 2 tane transfer edilmişti. Ama ikiz mi bilmiyoruz tabi. Umarım devam ederHarika allah kucağına almayı da nasip eder inş ikizlerini
Hayırlı olsun arkadaşım. Rabbim tamamına erdirsin.
Harika.. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsinKızlar sonuç şimdi çıkmış. 11. gün, değer 2906
Ikizdir benim ilk tranferimde 826 idi değerim 2 kese göründü ama tekle devam ettik inşallah sen ikisi ile devam edersinÇok teşekkür ederim. Değer yüksek geldi bana da . 2 tane transfer edilmişti. Ama ikiz mi bilmiyoruz tabi. Umarım devam eder