- 29 Mart 2013
- 125
- 182
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.841
Evet sukurler olsun pozitifti. Insallah sizin de oyle olurTedaviniz sonuçlandı mı bende transfer için gün sayıyorum inşallah pozitif görmüşsünüzdür
Hem erken hem idrar testi. Kesin sonuç gibi düşünüp Üzmeyin kendinizi. Ben de 27 sinde transfer oldum 6 şubat test günüm sabredip kan testiyle öğrenmek en doğrusu. Güzel düşünelim güzel olsunEwet taze transfer 5. Gün embriyosu iki tane konuldu biri çok iyi diğeri orta kalite dediler ben kan vermedim idrarda baktım çokkötüyüm ya elimde değil
Gözün Aydın canım Allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz gibi duruyorKızlar sonuç şimdi çıkmış. 11. gün, değer 2906
İnşallah gözünüz aydın sizindeEvet sukurler olsun pozitifti. Insallah sizin de oyle olur
Yanımda konuşulanları bile anlamıyorum resmenAl bendende o kadar. Dün akşam adet olacak gibi ağrım vardı. Bugünde başım çatlıyor, yorgun ve halsizim.
Ben sen bugün katıldım foruma.Yağmur3582 çok tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de test günüm Pazartesi.Çok heyecanlıyım.Benimde sonucum 960 kızlar katlanmış çok şükür
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınBen sen bugün katıldım foruma.Yağmur3582 çok tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de test günüm Pazartesi.Çok heyecanlıyım.
Dün verdimdi, 7.gün transfer, ama benim 2.gün embriyosuydu, meğer o daha bikaçgün blast olmak için savaş veriyomuş karnımdaBugunmü kan verdin sen canım dünmü
İnsallah canımHem erken hem idrar testi. Kesin sonuç gibi düşünüp Üzmeyin kendinizi. Ben de 27 sinde transfer oldum 6 şubat test günüm sabredip kan testiyle öğrenmek en doğrusu. Güzel düşünelim güzel olsun
Hadi çok şükür canım çok sevindimBenimde sonucum 960 kızlar katlanmış çok şükür
Hayırlı olsun,muhteşemHadi çok şükür canım çok sevindimBende yarın vereceğim tekrar
Maşallah çok güzel Rabbım kucağına almayı nasip etsin canım inşallah bende iyi haber alırım banada dua edermisinBenimde sonucum 960 kızlar katlanmış çok şükür
Dua edeceğim senin içindeŞimdi okudum bütün güzel haberleri okıdukça ağladım dün gece negatiften sonra hiç iyi değilim erken yaptım belki ama çok etkikendim eşimin yüzüne bakarak ağladım sabaha kadar onun bişeyden haberi yok umarım test günümde benide rabbim evlatla taçlandırır herkezden dua istiyorum bir çoğumuz hamile zaten Rabbım herkezin kucağına almayı nasip etsin kader arkadaşlarım
Sağol arkadaşım Allah razı olsunDua edeceğim senin içindegönlünü ferah tut.henüz çok erken arkadaşım
Bi önceki değerin kaçtı canım?Benimde sonucum 960 kızlar katlanmış çok şükür
Canım üzme kendini bu kadar erken. İnşallah tutunur bebeğin iyi düşünmeye çalış.Şimdi okudum bütün güzel haberleri okıdukça ağladım dün gece negatiften sonra hiç iyi değilim erken yaptım belki ama çok etkikendim eşimin yüzüne bakarak ağladım sabaha kadar onun bişeyden haberi yok umarım test günümde benide rabbim evlatla taçlandırır herkezden dua istiyorum bir çoğumuz hamile zaten Rabbım herkezin kucağına almayı nasip etsin kader arkadaşlarım
Her aklıma geldikçe hepimize dua ediyorum canım inşallah rabbim bu uğurda uğraş veren herkesin yüzünü güldürsünMaşallah çok güzel Rabbım kucağına almayı nasip etsin canım inşallah bende iyi haber alırım banada dua edermisin
Saol cnm sende yarın haber ver inşallah güzelce yükselmiştirHadi çok şükür canım çok sevindimBende yarın vereceğim tekrar