- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.801
inş sonuçlar güzel çıkarÇok erken daha. Değeriniz yükselecek bence,şimdiden çıkmış. Sabırla beklemeye devam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş sonuçlar güzel çıkarÇok erken daha. Değeriniz yükselecek bence,şimdiden çıkmış. Sabırla beklemeye devam.
Hayır canım saymıyorKızlar sizin doktorlariniz transfer gununu sayiyor mu saymiyor mu
Kaç çıktı canım sonucun dün mü verdinKızlar korkuyorum degerim artar insallah dr temkinli yaklaşalım.oncesi kimyasal dı dediinşallah sağlıklı artar.acaba bugün de baktirsammi
Evet canim dün verdim.75Kaç çıktı canım sonucun dün mü verdin
Kaçıncı gün olmuş oluyor canım bence iyi sonucun ama yarın ver acilden tekrarEvet canim dün verdim.75
Evet izinliyim.ama evde dolaşıyorum.is yapmiyorumSakin tut içini canım yükselecek ben öyle hissediyorum bende kimyasal geçirdim kasım ayında 14 dü ama değerim sonra 5 e düştü sonra 9 a çıktı sonra sıfırlandı.
İş yapma uzanmaya çalış çalışıyor musun raporlu musun
Aynen öyle yap canım bi kaç gün daha koru kendiniEvet izinliyim.ama evde dolaşıyorum.is yapmiyorum
Tedaviniz sonuçlandı mı bende transfer için gün sayıyorum inşallah pozitif görmüşsünüzdürBahceci umuttayim bu kez. Siz nerdesiniz
Bende salı günü bi kan testi daha yaptırıcam. O sonuca göre keseye ne zaman bakılacağı söylenir. Bende 6 buçuk haftalık düşük yaptığım için daha bi oh diyebilmiş değilim. Bu kez sevincimiz yarım kalmaz inşallah.Ben pazartesi tekrar kan testi yaptıracağım son kez... sonra iki hafta sonra kese imiş öyle dediler. Ben 7. Hafta başında düşük yaptığım için temkinliyim tabii....
Tüp bebek işine giren herkrse tavsiyem büyük şehirlerde yaptırın çünkü ankara ve istanbul gibi şehirlerde işin rengi çok farklı.. başarısı yüksek bir Merkez seçin.
Tamamdır diyebilmemiz o kadar zor ki canimmm.. sabırla bekleyeceğiz.Rabbim dualarımızı kabul etsinbebelerimize sağlıkla kavuşalım insallahBende salı günü bi kan testi daha yaptırıcam. O sonuca göre keseye ne zaman bakılacağı söylenir. Bende 6 buçuk haftalık düşük yaptığım için daha bi oh diyebilmiş değilim. Bu kez sevincimiz yarım kalmaz inşallah.
İnsan silikdeBenimde 3. Gün 11. Günde yapmama rağmen silik çıkmıştı senin daha erken sanki umutsuzluğa kapılma
İdrar mı kan mı peki?3. Gün embriyoları transfer günü hariç e erken 10. Gün test yapabilir. 5. Günlerde ise,transfergünü harüç en erken 8. Gün..
SayıyorlarKızlar sizin doktorlariniz transfer gununu sayiyor mu saymiyor mu
Benim saymadıSayıyorlar