- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.781
Çok g3şekkğr ederim. İlk tüp bebek denemem. Daha önce de dkş gebelik geçirdim. Acaba yine mi öyle diye korkuyorum.Merak etme canım o bir çoğumuzda olan birşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok g3şekkğr ederim. İlk tüp bebek denemem. Daha önce de dkş gebelik geçirdim. Acaba yine mi öyle diye korkuyorum.Merak etme canım o bir çoğumuzda olan birşey
5 .gün çıktı çok silik dondurulmuş 5. gün embriyoduyduMaşallah 3 günde nası idrarda çıktı şok oldum şuan kişiye göre deişiyo demekki
Kaçıncı gün embriyosu bide teansferin kaçıncı günü
Çok tşk ederim umarım kan testi günü değişir hersey pazartesiyi bekliycem artıkben bundan önceki gebeliğimde 12 gün kan verdim negatif çıktı dört gün geçti idrar da erken gebelik yaptım ve pozitif çıktı umudunuzu kaybetmeyin
Hayırlısı olsun canım kandada çıkar testte cıktığına göre nornal testin tarihi 31 olunca üç dedim pardon dört gün oluyo5 .gün çıktı çok silik dondurulmuş 5. gün embriyoduydu
umudunuzu kaybetmeyin inş kan günü güzel sonuçlar alırsınız hepimize nasip olur inş anne olmak rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşÇok tşk ederim umarım kan testi günü değişir hersey pazartesiyi bekliycem artık
transfer günüde sayıyor benim doktorumHayırlısı olsun canım kandada çıkar testte cıktığına göre nornal testin tarihi 31 olunca üç dedim pardon dört gün oluyo
O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki insan hiç bişey den emin olamıyor. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla ilerletsin, tüm bekleyenlere isteyenlere güzel haberler nasip etsin.Gözünüz aydın darısı burda tüm bekleyenlere olsun ☺aslında test yapsam doğru çıkar da korkuyorum günü pazartesi beklicem sanırım bnm de gaz sancım var karnım şişti çok kötü sürekli akıntım var Ateş oluo şu aralar belimde ve kollarımda ağrı var sanki ağır bi iş yapmış gibiyim bunlar bi belirti mi bilmiorum canım
Erken daha üzme kendini.Sağol canım ya inşallah toparlıyamıyorum kafamı
Yok hayatta bırakmam test günümü bekliycem 2 gün kaldı zatenBence kan vermeden ilaçları bırakmayın, idrar testlerine güven olmuyor.
Anladım canımtransfer günüde sayıyor benim doktorum
İnş pozitif olur bana da umut olursunYok hayatta bırakmam test günümü bekliycem 2 gün kaldı zaten
İnş canım inşİnş pozitif olur bana da umut olursun
Benimde 3. Gün 11. Günde yapmama rağmen silik çıkmıştı senin daha erken sanki umutsuzluğa kapılmaBen bunun arkasından bir de erken gebelik testi yaptım az önce o da negatif malesef yine olmadı
Çok erken daha. Değeriniz yükselecek bence,şimdiden çıkmış. Sabırla beklemeye devam.merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 27 ocak 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi gebelik testi yaptım çok silik çıkıyor doğrumudur acaba çok korkuyorum tutmazsa diye fikrinize ihtiyacım var
Ben inaniyorum yukselmistirBende gidiyorum şimdi tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir değerim
Teste fazla idrar damlatılmış gibi duruyor, sanırım bozuk bu test. Yarın tekrarlayın. Varsa daha koyu çıkacaktır.Arkadaslar mrb öncelikle allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin Bana 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün transfer günü hariç 9. Günüm belki idrarda cıkar diyerek bıgün sabah ilk idrarımla test yaptm fakat negatif çıktı. Testi lavoboda bırakıp çıkmıştım. Şu an 1 saat geçti testin üstünden ve durum bu acaba normalmi yoksa küçücükte olsa umutlanmalımıyım acaba??
Saymıyor.Kızlar sizin doktorlariniz transfer gununu sayiyor mu saymiyor mu
Transfer hariç mi 11. gün dahil mi? 8. gün transfer hariç kana karışıyor diye bugün yaptım olumsuz çıktı benim de iyice sinirim bozulduBenimde 3. Gün 11. Günde yapmama rağmen silik çıkmıştı senin daha erken sanki umutsuzluğa kapılma