2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözünüz aydın darısı burda tüm bekleyenlere olsun ☺aslında test yapsam doğru çıkar da korkuyorum günü pazartesi beklicem sanırım bnm de gaz sancım var karnım şişti çok kötü sürekli akıntım var Ateş oluo şu aralar belimde ve kollarımda ağrı var sanki ağır bi iş yapmış gibiyim bunlar bi belirti mi bilmiorum canım
O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki insan hiç bişey den emin olamıyor. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla ilerletsin, tüm bekleyenlere isteyenlere güzel haberler nasip etsin. 🤲

merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 27 ocak 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi gebelik testi yaptım çok silik çıkıyor doğrumudur acaba çok korkuyorum tutmazsa diye fikrinize ihtiyacım var
Çok erken daha. Değeriniz yükselecek bence,şimdiden çıkmış. Sabırla beklemeye devam.

Arkadaslar mrb öncelikle allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin🙏🏽 Bana 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün transfer günü hariç 9. Günüm belki idrarda cıkar diyerek bıgün sabah ilk idrarımla test yaptm fakat negatif çıktı. Testi lavoboda bırakıp çıkmıştım. Şu an 1 saat geçti testin üstünden ve durum bu acaba normalmi yoksa küçücükte olsa umutlanmalımıyım acaba??
Teste fazla idrar damlatılmış gibi duruyor, sanırım bozuk bu test. Yarın tekrarlayın. Varsa daha koyu çıkacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X