- 12 Ağustos 2017
- 268
- 297
- 34
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.761
Merhaba bence bi test daha yapın bana idrar fazlalığından olmuş gibi geldi orası ama tabi var da olabilir bence en garantisi tekrarlamak başka testleArkadaslar mrb öncelikle allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsinBana 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün transfer günü hariç 9. Günüm belki idrarda cıkar diyerek bıgün sabah ilk idrarımla test yaptm fakat negatif çıktı. Testi lavoboda bırakıp çıkmıştım. Şu an 1 saat geçti testin üstünden ve durum bu acaba normalmi yoksa küçücükte olsa umutlanmalımıyım acaba??
Bence hiç üzülme herkesinki farklı çünkü benim ilkinde hiç leke yoktu 9 yada 10 .gündü kıpkırmızı 1 lira büyüklüğünde kanamam oldubende hicbirsey yok sadece ikinci gunu pembe seklinde geldi baska da yok
Acelen ne canım bende aynı gün transfer oldum daha düşünmüyorum test yapmayımerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 27 ocak 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi gebelik testi yaptım çok silik çıkıyor doğrumudur acaba çok korkuyorum tutmazsa diye fikrinize ihtiyacım var
çok merak ediyorumCanım
Acelen ne canım bende aynı gün transfer oldum daha düşünmüyorum test yapmayı
Ayni gun transferimiz masallah iyi cesaretlisin silik sekilde gorunuyor canimmerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 27 ocak 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi gebelik testi yaptım çok silik çıkıyor doğrumudur acaba çok korkuyorum tutmazsa diye fikrinize ihtiyacım var
Canim testi tekrarla istersen dagilmis gibi testten kaynakli galibaArkadaslar mrb öncelikle allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsinBana 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün transfer günü hariç 9. Günüm belki idrarda cıkar diyerek bıgün sabah ilk idrarımla test yaptm fakat negatif çıktı. Testi lavoboda bırakıp çıkmıştım. Şu an 1 saat geçti testin üstünden ve durum bu acaba normalmi yoksa küçücükte olsa umutlanmalımıyım acaba??
3. Gün embriyosu için erken bence testte bozuk gibi geldi bana cnm bi tekrarla istersenArkadaslar mrb öncelikle allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsinBana 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün transfer günü hariç 9. Günüm belki idrarda cıkar diyerek bıgün sabah ilk idrarımla test yaptm fakat negatif çıktı. Testi lavoboda bırakıp çıkmıştım. Şu an 1 saat geçti testin üstünden ve durum bu acaba normalmi yoksa küçücükte olsa umutlanmalımıyım acaba??
inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize yaptım ama yapmamak daha iyi sanırım canım böylede merakın geçmiyorkuAyni gun transferimiz masallah iyi cesaretlisin silik sekilde gorunuyor canim
VAla iyi cesaret etmişsiniz benim 24 ocakta oldu hala yapamadım 3 Şubat test günüm beklicem sanırım yapamam yapsam bakamaminşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize yaptım ama yapmamak daha iyi sanırım canım böylede merakın geçmiyorku
Kanda çıkar mı acaba? Benim de 24 Ocak transfer 2 adet 3. gün. Bir gün var aramızda. Meraktan çatlıyorum. Sabah çıkmayacağını bile bile idrar yaptım ben de oturup ağladım iyi olduArkadaslar mrb öncelikle allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsinBana 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün transfer günü hariç 9. Günüm belki idrarda cıkar diyerek bıgün sabah ilk idrarımla test yaptm fakat negatif çıktı. Testi lavoboda bırakıp çıkmıştım. Şu an 1 saat geçti testin üstünden ve durum bu acaba normalmi yoksa küçücükte olsa umutlanmalımıyım acaba??
Sağol canım ya inşallah toparlıyamıyorum kafamıTaze transfer daha geç çıkar canım testte. Dondurulmuş transfer daha çabuk geçiyor idrarada kanada.
kan testini benden 5 şubatda istediler dört gün sonra kan vericem ondan cesaret buldum belkidesanırım
Ben bunun arkasından bir de erken gebelik testi yaptım az önce o da negatifBenim de transfer f
Kanda çıkar mı acaba? Benim de 24 Ocak transfer 2 adet 3. gün. Bir gün var aramızda. Meraktan çatlıyorum. Sabah çıkmayacağını bile bile idrar yaptım ben de oturup ağladım iyi oldu
Bence kan vermeden ilaçları bırakmayın, idrar testlerine güven olmuyor.Ben bunun arkasından bir de erken gebelik testi yaptım az önce o da negatifmalesef yine olmadı
ben bundan önceki gebeliğimde 12 gün kan verdim negatif çıktı dört gün geçti idrar da erken gebelik yaptım ve pozitif çıktı umudunuzu kaybetmeyinBen bunun arkasından bir de erken gebelik testi yaptım az önce o da negatifmalesef yine olmadı
Maşallah 3 günde nası idrarda çıktı şok oldum şuan kişiye göre deişiyo demekkimerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 27 ocak 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi gebelik testi yaptım çok silik çıkıyor doğrumudur acaba çok korkuyorum tutmazsa diye fikrinize ihtiyacım var
Kaçıncı gün embriyosu bide teansferin kaçıncı günüBen bunun arkasından bir de erken gebelik testi yaptım az önce o da negatifmalesef yine olmadı
inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize yaptım ama yapmamak daha iyi sanırım canım böylede merakın geçmiyorku
Merak etme canım o bir çoğumuzda olan birşeySelam arkadaşlar ben 29 ocakta transfer oldum sol tarafımda dün hafif bıçak batması gibi ara ara sızı girdi. Bel ağrım var . Acaba kötü birşey mi var