2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bence bi test daha yapın bana idrar fazlalığından olmuş gibi geldi orası ama tabi var da olabilir bence en garantisi tekrarlamak başka testle

Canım
merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 27 ocak 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi gebelik testi yaptım çok silik çıkıyor doğrumudur acaba çok korkuyorum tutmazsa diye fikrinize ihtiyacım var
Acelen ne canım bende aynı gün transfer oldum daha düşünmüyorum test yapmayı

merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 27 ocak 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi gebelik testi yaptım çok silik çıkıyor doğrumudur acaba çok korkuyorum tutmazsa diye fikrinize ihtiyacım var
Ayni gun transferimiz masallah iyi cesaretlisin silik sekilde gorunuyor canim

Canim testi tekrarla istersen dagilmis gibi testten kaynakli galiba

3. Gün embriyosu için erken bence testte bozuk gibi geldi bana cnm bi tekrarla istersen

inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize yaptım ama yapmamak daha iyi sanırım canım böylede merakın geçmiyorku
VAla iyi cesaret etmişsiniz benim 24 ocakta oldu hala yapamadım 3 Şubat test günüm beklicem sanırım yapamam yapsam bakamam

Benim de transfer f
Kanda çıkar mı acaba? Benim de 24 Ocak transfer 2 adet 3. gün. Bir gün var aramızda. Meraktan çatlıyorum. Sabah çıkmayacağını bile bile idrar yaptım ben de oturup ağladım iyi oldu

Benim de transfer f

Kanda çıkar mı acaba? Benim de 24 Ocak transfer 2 adet 3. gün. Bir gün var aramızda. Meraktan çatlıyorum. Sabah çıkmayacağını bile bile idrar yaptım ben de oturup ağladım iyi oldu
Ben bunun arkasından bir de erken gebelik testi yaptım az önce o da negatif malesef yine olmadı

Selam arkadaşlar ben 29 ocakta transfer oldum sol tarafımda dün hafif bıçak batması gibi ara ara sızı girdi. Bel ağrım var . Acaba kötü birşey mi var

Maşallah 3 günde nası idrarda çıktı şok oldum şuan kişiye göre deişiyo demekki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…