- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.741
Ağrılarım oluyor 4.gün pembe leke geldi dr aradım çok güzel herşeye devam dedi ben daha düşünmüyorum kan vermeyi cuma test günüm
Rüyalara sonsuz inanırım. Allah bana güzel şeyler müjdelemiş gibi hissederim..Kızlar ruyamda yine pozitif haberi gordum kafayı sıyıracagım her haldebide tatlı ikram ediyordu tatlici yiyordum bi guzel istahla insallah bebegimin habercisidir
Gözün aydın arkadaşım. Allah tamamına erdirsin.Bu pozitif mi demek
Rüyalara sonsuz inanırım. Allah bana güzel şeyler müjdelemiş gibi hissederim..
Sanki bize geçmek bilmeyen o bilinmezlik sürecinde rabbim sabrımız güçlensin diye küçük küçük sevindiyo bizi gibi gelir bana hep. İnşallah bebeğin seninledir.♥ İnsallah ya insallah Rabbim simdiden gosteriyordur guzel haberi
Çok sevindim eğer umut olabildiysemYa ne ne tatlısınız bana umut oldunuz şu anda❤ Umarım sağlıkla devam eder ve bebişinizi kucağınıza alırsınız
Ben de rüyalara inanırım inşallah olucak.İnsallah ya insallah Rabbim simdiden gosteriyordur guzel haberi
Ewet taze transfer 5. Gün embriyosu iki tane konuldu biri çok iyi diğeri orta kalite dediler ben kan vermedim idrarda baktım çokkötüyüm ya elimde değilTaze transfer mi oldun canım? Ben aşılamayla gebe kalmıştım geçen yıl. Aşılamanın 10. günü test yaptım negatifti. 12. gün yaptım pozitifti.
Kesinlikle ben de aynı düşündüm her şey çok zor oldu belki bu kolay gidiyodur diyip beklemekten başka çare yok gerçekten kazadan sonra ultrasona bile girmedim zaten görünmez diye sadece kan görmemek için her tuvaletten önce dua ediyodumHic sıkılmadan okudum evet gercekten nasip hersey bende de hic belirti yok ama Rabbim belki de dedi ki o kadar acı cektin bunda acı cekme dedigine inaniyorum ve pozitif dusunuyorum
Annem yasaklamıştı bana buraya bakmayı çünkü ilk günler benim neden hiç ağrım yok diye ağladığım bile olduDuygularıma tercüman oldun ben de burayı çok okuyup çok ağladım. Allah sonumuzu hayır etsin
Gözün Aydın arkadaşım tebrik ederim evet pozitif demekBu pozitif mi demek
Teşekkür ederim ama kan testi için de cesaretimi toplamam gerek gerçi idrarda çıktıysa kanda da çıkar değil mi?Gözün Aydın arkadaşım tebrik ederim evet pozitif demekçok şükür Kan testi ver hemen doğrulansın
Taze transfer daha geç çıkar canım testte. Dondurulmuş transfer daha çabuk geçiyor idrarada kanada.Ewet taze transfer 5. Gün embriyosu iki tane konuldu biri çok iyi diğeri orta kalite dediler ben kan vermedim idrarda baktım çokkötüyüm ya elimde değil
Benim de eşim çok kızıyordu ama burdaki insanlar bir birini anliyor.ayni şeyleri yaşıyor.Annem yasaklamıştı bana buraya bakmayı çünkü ilk günler benim neden hiç ağrım yok diye ağladığım bile oldu
Gözünüz aydın darısı burda tüm bekleyenlere olsunBelirti olmuyor zaten canım. Göğüs hassasiyeti oluyor, ilaçlardan. Bende mide bulantısı bile oldu estrofemden dolayı. Belirti dediğimiz şey kişiye göre değişiyor. Kendini kasma belirti arayıp. Ben en son belim ağrıyor tuttu mu acaba diye söyleniyodum eşime.İyice yaşlı teyzelere döndün sen dedi. O gün bi gaza geldim test yaptım. Çok şükür pozitif..
Önce kana geçiyor zaten sonra idrara geçiyor. Yani idrar da çıkması için önce kan a geçmiştir :) korkma canım kan da net olarak alırsın sonucunu rabbim sağlıkla ilerletesinTeşekkür ederim ama kan testi için de cesaretimi toplamam gerek gerçi idrarda çıktıysa kanda da çıkar değil mi?