- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın evet kızımda tüp bebek benimkide 5.gün embriyosu 27 yaptirdigimda dondurulmuşBende ocak 27 transferiyim canim hayirlisi hakkimizda 5.gun embriyosu dondurulmus kizinizda mi tup bebek
Ben carsamba kan verecegim canim 9 gun var mi bir belirtin agrinGünaydın evet kızımda tüp bebek benimkide 5.gün embriyosu 27 yaptirdigimda dondurulmuş
Pozitifligin tadını çıkarın.hayirla kulağınız alin inşallah.Kızlar ruyamda yine pozitif haberi gordum kafayı sıyıracagım her halde bide tatlı ikram ediyordu tatlici yiyordum bi guzel istahla insallah bebegimin habercisidir
yok daha bekleme surecindeyim canim 2 3 gundur ruyamda boyle goruyorumPozitifligin tadını çıkarın.hayirla kulağınız alin inşallah.
Ben de 21ocakta transfer olmuştum. Dün pozitifi gördüm çok şükür. Ama bi belirti yaşamadım.MerhAba herkese ben de 24 ocakta transfer oldum bi belirti yok şuan sizlerde nasıl oldu arkadaşlar bi belirti hisseden var mı ? Ya da transfer olup hamile kalanlar bi belirti gördüler mi ?Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
@Pelosh01 14 Ocak
@Martenitsa 14 Ocak / 2. deneme / İzmir Tınaztepe / Erdal Aktan / 5. gün embriyosu
@Kelebek04 15 Ocak / 2 adet 4. gün embriyosu
@mahirinannesi88 15 Ocak
@Yagmur3582 17 Ocak / 2. deneme / İzmir İrenbe /A.Ö. Erdoğdu / 2 adet 3. gün embriyosu
@Little Butterflies 18 Ocak
@esrayılmz03 18 Ocak
@Translokasyon1521 18 Ocak / / 5. gün dondurulmuş / pgt
@Almiraa 18 Ocak
@windrose123 20 Ocak /İzmir İrenbe / 5. gün embriyosu / pgt
@nisandeniz 20 Ocak
@mivfjourney 20 Ocak
@MatMag 20 Ocak
@canimmkendimm 20 Ocak
[IMG alt="CeReN_with E"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/466/466776.jpg?1577102995[/IMG] CeReN_with E 21 Ocak
@Germinal 22Ocak
@dLr001 23 Ocak
@Mavichimen 24 Ocak
@denizmar 24 Ocak
A Arayanbulur 24 Ocak /Samsun Medikal
B Birumutbekleyen B Birumutbekleyen 27 Ocak
@zeynep8734 29 Ocak / Brüksel tüp bebek / dondurulmuş 2. ilk başarılı
@kelebekmkelebek 21 Ocak 5.gun embriyo 3.deneme
@teolog8579 23 Ocak 5.gun embriyo 1.deneme
@duygukaktus 16.Ocak 3.gün embriyo(2 adet) 1.deneme
@Mirayseval 29 Ocak 5.gun embriyo
@denizmar 1.deneme 3.gün embriyo(2Adet) Maslak Acıbadem Bülent Traş
Evett canim kacinci gununde yaptin pozitifBu pozitif mi demek
İnsallah bizde senin gibi belirti olmayip pozitifi alanlardan oluruz sadece belli belirsiz bel agrim varBen de 21ocakta transfer olmuştum. Dün pozitifi gördüm çok şükür. Ama bi belirti yaşamadım.
8.gunEvett canim kacinci gununde yaptin pozitif
Var canim gozun aydin kan ver dogrula
Sagolun ama hâlâ inanamıyorum gidip gelip bakıyorum.pazartesi kan vericem inşallah o zaman kesinleşir.Var canim gozun aydin kan ver dogrula
Canim 6.gün çok erken ama bozma moralini daha 7.gün kana geçiyormuş.keske yapmasaydın.uzme kendini vardır inşallah.Arkadaşımın gazıyla erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey transferin 6. Günü erken gebelik testi olmasa ümit edebilirsim ama yok yok yine yok negatif yani bu gece uyku yok bana çok üzüldüm keşke yapsaydım ya cok kötü oldum
Ağrılarım oluyor 4.gün pembe leke geldi dr aradım çok güzel herşeye devam dedi ben daha düşünmüyorum kan vermeyi cuma test günümBen carsamba kan verecegim canim 9 gun var mi bir belirtin agrin
Ahh ah bende yaptım aynı hatayı, şimdi iki gün sonra yine vercem kan, burdaki okuduklarım moral oldu, dua edelimTamam teşekkür ederim
Bugunmü kan verdin sen canım dünmüAhh ah bende yaptım aynı hatayı, şimdi iki gün sonra yine vercem kan, burdaki okuduklarım moral oldu, dua edelim
Taze transfer mi oldun canım? Ben aşılamayla gebe kalmıştım geçen yıl. Aşılamanın 10. günü test yaptım negatifti. 12. gün yaptım pozitifti.Aynı günde olan arkadaşlarda çıktı diye bende yaptım nebilim ya cok üzüldüm anlatamam şuan başıma ağrı girdi cok kötü Erken mi diyosun gerçekten 5. Gün embriyosu iki tane çıkmazmı yinede 6. Gün
Belirti olmuyor zaten canım. Göğüs hassasiyeti oluyor, ilaçlardan. Bende mide bulantısı bile oldu estrofemden dolayı. Belirti dediğimiz şey kişiye göre değişiyor. Kendini kasma belirti arayıp. Ben en son belim ağrıyor tuttu mu acaba diye söyleniyodum eşime. İyice yaşlı teyzelere döndün sen dedi. O gün bi gaza geldim test yaptım. Çok şükür pozitif..MerhAba herkese ben de 24 ocakta transfer oldum bi belirti yok şuan sizlerde nasıl oldu arkadaşlar bi belirti hisseden var mı ? Ya da transfer olup hamile kalanlar bi belirti gördüler mi ?Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah