- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #20.441
Ya bende bekliyorum almak için.evdekiler küçülsünde öyle alayım diye.cunku hepsini çok beğenerek alıyorum.dedigin gibi tekrar aynı şeyi giydiren kadar küçülmüş oluyor o zamanda üzülüyorum.ama bebek olduğundan beri kendime sadece bir tane toparlayıcı tayt aldım.hep ona biseyler alayım istiyorum,insan kendine engel olamıyor
Bencede annelik hiç akıllı işi değil aynen tulumlar daha kullanışlı oluyor.kucaga alınca ha bire üstünü başını düzeltme derdide olmuyor bende hamileyken 3 lu tulum almıştım 1-3 aydı güya.1aylikken giydireyim diye çıkardım olmadı.patikli tulumdu bacaklardan kastı.bende nasıl beğenerek almıştım
Bende kendime bi kaban aldım, bi tayt. Evden çıktığımız yok zaten. Ama oğlana yağdırıyorum.
Alt üst alacaksam bile çıtçıtlı alıyorum artık yoksa beli açılıyor hep, sürekli üst baş düzeltiyorum senin hesap. Benimki ilk doğdu 3 aylık giydi, şu an 6/9 ay giyiyor kalıba göre değişiyor. 6 aylık tam oluyor, bazı 9 aylıklar dar kalıp onlarda iyi oluyor. Kv almış 9 ay geniş kalıp çocuk kayboluyor içinde.
Ben doğum yaptım hastane çıkışını giydirememiş üstünü giydiren hemşire. Odaya çıktık 3 ay takımı vardı onu giydirdik.