- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #20.181
Ay bu ben miyim..
Her yerim ayrı ağrıyor.. İte kaka yemek temizlik yapıyorum. Eşimin evde olduğu günleri iple çekiyorum. Yasak varda biraz kendime geldim dinlendim.
Aslında doğru söylüyorsun,çokta okumamak lazım.sonra böyle kendime dert ediniyorumAh şu interneti okumasak bir türlü okusak bir türlü... Böyle bir sorunun aklına gelmemesi lazım aşı tuttu mu gibi. Bunu sen değil sağlık ocağı dert etmeli zaten ki öyle bir şey olamaz bence...
Yaa bende sürekli kız uyusun şurayı temizleyim,kız uyusun burayı temizleyim diyorum..sonuç hiç birsey yapmıyorumKızlar ya sürekli halsiz uyku hali böyle elimi hiç bir şeye vurasım yok. Sizde de var mı bu durum. Bir türlü canlanamıyorum
Ayyy al bendende o kadar valla sanırım hala bebekli hayata alışamadıkYaa bende sürekli kız uyusun şurayı temizleyim,kız uyusun burayı temizleyim diyorum..sonuç hiç birsey yapmıyorum
Olmuyor valla.bütün enerjimi bebeğe veriyorum.esimde diyor ,çok anaç oldun resmen anneliğe adadın kendini diyorAyyy al bendende o kadar valla sanırım hala bebekli hayata alışamadık
Bende öyleyim inan. Kendime diyorum koca göbekle evin altını üstüne getiriodun şimdi bi iş yapmak için kendini 5 gün önceden hazırlayıp şartlandırıosunOlmuyor valla.bütün enerjimi bebeğe veriyorum.esimde diyor ,çok anaç oldun resmen anneliğe adadın kendini diyorişte mutfak topluyorum,arada çamaşır seriyorum ama onuda toplayamiyorum boş odaya çamaşırlığa seriyorum günlerce orda kalıyor
Hahah bende öyleyimBende öyleyim inan. Kendime diyorum koca göbekle evin altını üstüne getiriodun şimdi bi iş yapmak için kendini 5 gün önceden hazırlayıp şartlandırıosunhayır bide kız uyuduğunda uyusam tamam dicem de uyumuyorumda ama bi işte yapmıyorum bi bakıyorum akşam olmuş koca gün nasıl bitiyor anlamıyorum
yalnız değilim demek ki. Bizde tam tersi eşim evde olduğunda daha fazla yoruluyorum nedense. Aslında ona güvenip bu işi de yapayım şunu da hal edeyim oluyor. Sonra kolumu kaldıracak hal olmuyor . Vitaminleri de kullanıyorum neden böyleyim anlam veremiyorum
Ayyy al bendende o kadar valla sanırım hala bebekli hayata alışamadık
Bende öyleyim inan. Kendime diyorum koca göbekle evin altını üstüne getiriodun şimdi bi iş yapmak için kendini 5 gün önceden hazırlayıp şartlandırıosunhayır bide kız uyuduğunda uyusam tamam dicem de uyumuyorumda ama bi işte yapmıyorum bi bakıyorum akşam olmuş koca gün nasıl bitiyor anlamıyorum
Canım bi iş yapmıyosan uyu çok iyi gelir. Ben gündüz oğlanla yatıyorum işim yoksa.Hahah bende öyleyimkeşke uyusam bari demi.bende uyuyamıyorum.kiz uyuyor bende başını bekliyorum.annem diyo çocuk uyuyunca kalk evinin işini yap ne zamana kadar kocan temizleyecek diyor.dedim temizlesin banane,bende çocuk bakıyorum dedim
Aynı durum bende de var canım üstelik ben birlikte olduğumuz zamanlar kendimi hep kastım sanarsın bunca şeyden sonra vajinusmus oldum korkudan mı stres den mi hormonlardan mı anlamadım şimdi ameliyat dolayısıyla zaten 45 gün yasak ama anlamadım bende neden böyle olduk tamam doğumdan sonra olurmuş da böyle uzun mu sürermiş bilemedim..Kızlar özel olucak ama konuşmuştuk daha öncede burada. Cinsel isteksizlik yaşayan var mı hala? Bana resmen külfet geliyor. Kaçacak yer arıyorum sanki.. Eşime bişey diyemiyorum, demek istemiyorum. Ama öyle yorgun oluyorum ki hiç içimden gelmiyor..
Olmaz mı hiç birşey yapasım yok hem de diyorum ki kv burada eşim yasakta evde birşeyelr yapayım yok ya amaaannn deyip yatağa atıyorum kendimiKızlar ya sürekli halsiz uyku hali böyle elimi hiç bir şeye vurasım yok. Sizde de var mı bu durum. Bir türlü canlanamıyorum
Benim bacak ağrım diz altımdan bileğime kadar canım resmen sancıyor çok yattım hamlık mı aldığım kilo mu anlamadım gerçi diyetteyim kilo verince azalırsa anlarım amaKızlar sizde bacak ağrısı var mi? Kasikla bacağın birleştiği yerde bir agri var sağ tarafta. Kalkınca topalliyorum. Bebek kucağımda basamiyorum aciyor. Ne olabilir ki bu
Ay inşallah veririm. Kalın göbekli kalıcam diye aklım gidiyor. Ancak yazabiliyorum canım kusura bakmaVerirsin hiç düşünme bile..
Aaa tabiki senden çok düşünüyor canım. Sen karnında taşımadın doğurmadın ki sen bilesin. Benim ki tutmuş diyor ki oğlana hep sana dua ediyorum iyi ol mutlu ol diye. Dedim bende ediyorum hem anneler dua edince bebeklerin etrafında melekler onları korurmuş diyorum. Ben ediyorum ya korur tabi diyor. Dedim anneler diyorum, bende anneyim ya işte ben anne değilmiyim diyor. Dedim bebeklerin kendi annelerinden bahsediliyor annesi benim ya hani.. Sustu bişey demedi. Kendilerini bizim çocukların annesi filan sanıyorlar galiba.
Sabah eşim aile hekimine gidecek. Fitil, şurup neyse artık bişey versin diye. Çocuk doktoru görsün dersede hastaneye götürürüz.
Herkesin derdi ortakOlmaz mı hiç birşey yapasım yok hem de diyorum ki kv burada eşim yasakta evde birşeyelr yapayım yok ya amaaannn deyip yatağa atıyorum kendimiçamaşır mecbura kalınca yıkamaya başladım artık abarttım yani
Ben memnunum canım kesimi iyi. Kesimden sonra zaten tekrar törpü yapıyorumCanım güzel kesiyor mu? Baktım almak için kimi güzel kesiyor demiş kimi hiç güzel kesmiyor demiş..
Bende öyle uyusun şu işi yapayım diyorum . Uyuduktan sonra azıcık uzanayım kalkarım diyorum ben kalkana kadar o tekrar uyanıyorYaa bende sürekli kız uyusun şurayı temizleyim,kız uyusun burayı temizleyim diyorum..sonuç hiç birsey yapmıyorum
Yok canım benimkisi bebeğe ağlayana kadar bakıyor ağladığı an annesi neredesin diyor. Genelde ana kucağında mutfakta yanımda dururken ben yemek yapabiliyorumValla eşim evde olduğunda işleri ortaklaşa yapıyoruz. Oğlana bakmaktada yardımcı olduğu için bana nefes aldırmış oluyor. Ben kendi halime kalınca onuda yapayım bunuda yapayım modunda oluyorum aslında eşim evde olunca bırak kalsın sen dinlen diyor.
Bende hala tam olarak adapte olduğumu düşünemiyorum.
Ben öğlene kadar uyuyorum oğlan uyuyunca. Öğlen uyanınca temizlik yemek yapıyorum ama güç bela. Evet yapıyorum herşeyi ama birde bana sor nasıl yapıyorum.. Can çekişiyorum resmen.
Ben de hala isteksizlik devam ediyor canım. Doktoruma sordum bunu gayet normal vücut çok yorgun olduğu için daha fazla yorulmak istemiyor geçici bir durum dedi. Eşime söylemedim ama tabi fark ediyor çünkü hep olsun bitsin havasındayım. Önce den süslenirim özenirdim şimdi aman hemen bitsin diyorum . Zaten sağolsun oğlum babası bana yaklaşınca hissediyor galibaKızlar özel olucak ama konuşmuştuk daha öncede burada. Cinsel isteksizlik yaşayan var mı hala? Bana resmen külfet geliyor. Kaçacak yer arıyorum sanki.. Eşime bişey diyemiyorum, demek istemiyorum. Ama öyle yorgun oluyorum ki hiç içimden gelmiyor..
Ben de hala isteksizlik devam ediyor canım. Doktoruma sordum bunu gayet normal vücut çok yorgun olduğu için daha fazla yorulmak istemiyor geçici bir durum dedi. Eşime söylemedim ama tabi fark ediyor çünkü hep olsun bitsin havasındayım. Önce den süslenirim özenirdim şimdi aman hemen bitsin diyorum . Zaten sağolsun oğlum babası bana yaklaşınca hissediyor galibahemen uyanıyor