- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #20.101
Doktorunuz ne zaman gelin dedi canım ona göre götür bence ara istersen. Bizede sağlık ocağı 3. Ay gelme 4. Ay gel dedi doktor 3. Ay çağırdı rota aşısı yapılacak bide
Benimde kv sayesinde sinirden nefesim kesiliyor.Oh maşallahbenim kayınvalidem hep iyiydi hala iyi yaşlı falan ama ayağına alıp sallıo çocuğu kucağında oyalıyor banyosunu o yaptırıyor allah razı olsun o olmasa çok zor olurdu benim için bebekli hayat sayesinde bir nefes alabiliyorum
Mutasyona ugruyorlar canım normaldirArkadaşlar çocuktan önce kayınvalide olan kayinvaldem çocuktan sonra kaynanaya dönüştü .... Tövbe tövbe.... Ah ah bir süre daha beraberiz.... Görümcem yeterliydi şimdi iki kaynanam var. Hayırlı uğurlu olsun dahejfkglltkdk
Biz daha 3 aylık olmadık ama aile hekimliği boy kilo kontrolü için çağırdı.ama hastaneye giderseniz buraya gelmenize gerek yok dedi.bende hastaneye götürelim muayene olsun ciğerlerini falanda dinlesin bi doktor istiyorum.3. Ay kontrolüne hala gidemedik... Giden var mi.
Regli belirtileriyle gebelik belirtileri aynı içini ferah tut Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar benm de 21 aralıkta transferim oldu, bugün 8.günüm ama resmen regl olacakmışım gibi sancılarım oluyor çok perşembe günü beta hcg yaptırcam duanızda bana da yer verir misiniz ?
Senin kayınavalideni aşırı merak etmeye başladımBenimde kv sayesinde sinirden nefesim kesiliyor.
Çocukla ilgisi sadece sevmekten ibaret. Bi kere geldiğinde oğlan durmuyordu sen oyalada yemek yapayım dedim hemen bi havalara girdi görmen lazım.Ama ben geç kalırım filan dedi, sonra neyse hadi çabuk yap gel dedi filan.
Bana da gelme doktora git ölçümlerini bana msj at dedi hemşire öyle yapıcam bende doktora gitmek daha mantıklı tabiBiz daha 3 aylık olmadık ama aile hekimliği boy kilo kontrolü için çağırdı.ama hastaneye giderseniz buraya gelmenize gerek yok dedi.bende hastaneye götürelim muayene olsun ciğerlerini falanda dinlesin bi doktor istiyorum.
Allah razı olsun çok sağolunRegli belirtileriyle gebelik belirtileri aynı içini ferah tut Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun inşallah
Nasıl bir sorun yok kalbinde demi cnmAyda 1 gel dedi ama bu doktora 2.5 aylık olunca başladık. Hep buçuklu gidecek yani. Dün kalbindeki üfürüm için yine kontrole gittik zaten. Rota aşısı ben yaptırmayacağım sanırım.
Senin kayınavalideni aşırı merak etmeye başladımtürünün son örneği olabilir çünkü
Nasıl bir sorun yok kalbinde demi cnm
Aynen öyle.koronadan dolayı hastanelere gitmeyi ne kadar istemesem de şimdi küçük herseyini kafaya takıyorum,en azından doktora sorarım kafam rahatlar diye bende hastaneye gideyim diyorumBana da gelme doktora git ölçümlerini bana msj at dedi hemşire öyle yapıcam bende doktora gitmek daha mantıklı tabi
Bizde 3. Ayında doktora götürdüm ölçümleri orada yapıp sağlık ocağına bilgi verdim. Rota aşısınıda yaptırdıkDoktorunuz ne zaman gelin dedi canım ona göre götür bence ara istersen. Bizede sağlık ocağı 3. Ay gelme 4. Ay gel dedi doktor 3. Ay çağırdı rota aşısı yapılacak bide
Ya normalde öyle biri değildiOh maşallahbenim kayınvalidem hep iyiydi hala iyi yaşlı falan ama ayağına alıp sallıo çocuğu kucağında oyalıyor banyosunu o yaptırıyor allah razı olsun o olmasa çok zor olurdu benim için bebekli hayat sayesinde bir nefes alabiliyorum
Oh iyi hadi cnm inşallah geçer Allah başka şeylerle sınamasınÖyle zaten inanılmaz değişik bi kadın.
Yok canım çok şükür. 3 yaşına kadar geçer dedi doktor, 3 yaşında tekrar muayene edilsin dedi.
bizde ayın 4nde gidicez rota aşısı o zaman yapılacak ateş falan yapmadı demiBizde 3. Ayında doktora götürdüm ölçümleri orada yapıp sağlık ocağına bilgi verdim. Rota aşısınıda yaptırdık
nasıl bir anne oldun onu mu görmek istedi acabaYa normalde öyle biri değildiAma banyoyu bırak bebeğin altını bile değişmedi . Çok iyiydi normal de çokta iyi anlaşırız ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım
Bana da gelme doktora git ölçümlerini bana msj at dedi hemşire öyle yapıcam bende doktora gitmek daha mantıklı tabi
Benım de kayınvalidemler geldi 4 gün kaldı. Normal de yerinde duramayan kadın bi o tarafa bi bu tarafa yattı. Dört gün o kadar yoruldum ki . Onlar gelince dinlenirim diyordum 10 kat daha fazla yoruldum. Kesinlikle değişmiş yaAyrıca kayınpederim görümcem kaynım da geldi
Ya normalde öyle biri değildiAma banyoyu bırak bebeğin altını bile değişmedi . Çok iyiydi normal de çokta iyi anlaşırız ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım
Bu kv konusunda hak veriyorum size benimki de öyle bu hastalıktan sonra sanırım üzüntüden benim sütüm iyice azaldı zaten azdı şimdi neredeyse yok gibi birşey ama gene de sağmaya devam ediyorum diyete başladım cocuklar ne olacak diyo bana sanki şakır şakır süt var da ben vermiyorum kilolarımı vermedim daha öylece benimlelergöbeğim kocaman
CeReN_with E 3. Ay doktor kontrolümüze gittik 15 inde ama sağlık ocağına gitmedim 18 Ocakda aşımız ve kontrolümüz var gene
Benimki diğer torunları benimsemiş iyice...iki lafından biri onlar... Ayni sehirde ve ellerinde büyüdü. Bizimki uzak tabi. Yorulmussundur. Evin düzeni.degisiyor o bile.yorar.
Oh iyi hadi cnm inşallah geçer Allah başka şeylerle sınamasın