- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.701
Ya ben hiç doymadım valla ne yedim ne yemedim hiç anlamadım, üzerine çikolata falan yemeyince doyduğumu anlamıyorum ben
Hamile olunca seni dusunmek istemiyorum herifide yersin sen lan
Korkma cnm hayra yor insallahDün çok korkmuştum ben de ya:))) bugün de ovulasyon testi alıyım dedim 2 tanesine tlyle neredeyse 25 tl verdimo kadar pahalımıydı ya
Ay bende com abur cuburcuyum yadoymuyorum ben valla ya ama yemek yemek istemiyorum şu an abur cubur canım istiyor işte o beni mahvediyor
MaşallahAmin cnm ikinciye benimde bi oglusum var
Bende kullandım ondan begenmiştimKızlar yüzümde 3 gün önce bir sivilce patlaması yaşadım sağ tarafımda 4-5 tane birden çıktı napcam napcam derken neutrogena nın sivilce karşıtı jeli var turuncu ondan aldım bi işe yaramaz ama alıyım dedim, ya 3 gün sadece kullandım şu an yoklarBen şok yani size de tavsiye etmek istedim haberiniz olsun
Ay bende com abur cuburcuyum ya
Hiç sorma ya yemekten çok abur cubur yiyoruzAy bende com abur cuburcuyum ya
Bende kullandım ondan begenmiştim
valla o olmasa 50 kilo olurum o olunca işte kilo alıyorum ben
Biz alisverise gittigimizde hep aburcubur aliyozHiç sorma ya yemekten çok abur cubur yiyoruz
Amin canım inşallahmaşallah bizde görelim bu günleri inşallah
Sağol teyzesiyerim ben onu yaa Maşallahhh
vardır canım kavrulmamış kabak çekirdeğide yesin bol bolkızlar benımki havuç suyu içmiyorda havuç yedi dün 3 tane . illaki etki vardır dimi. kendı istediğyle aldı. yiyesi gelmiş
Vardir canim mutlaka ha suyu ha kendisi bence oyle yemesi daha iyikızlar benımki havuç suyu içmiyorda havuç yedi dün 3 tane . illaki etki vardır dimi. kendı istediğyle aldı. yiyesi gelmiş
Sağol teyzesi❤ darısı senin ve tüm isteyenlerin başına ❤❤ tabi benimde inşallah
Canim netten al eczanede çok pahalı bende bizim burda sordum 5 tane test 30 tl dedi ben 30 teste 30 tl verdim net teDün çok korkmuştum ben de ya:))) bugün de ovulasyon testi alıyım dedim 2 tanesine tlyle neredeyse 25 tl verdimo kadar pahalımıydı ya
kızlar benımki havuç suyu içmiyorda havuç yedi dün 3 tane . illaki etki vardır dimi. kendı istediğyle aldı. yiyesi gelmiş
Amin inşallah kuzummmAmin kuzumm, çifter çifter versin Rabbim hepimize