Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim netten al eczanede çok pahalı bende bizim burda sordum 5 tane test 30 tl dedi ben 30 teste 30 tl verdim net te 🤭 +5 gebelik testide hediyeydi
Kızlar nette n11 den mi alıyorsunuz hangi markayı öneriyorsunuz
[/QUOTE]
Ben gittigiyordan aldım canım labaquik marka

Kızlar nette n11 den mi alıyorsunuz hangi markayı öneriyorsunuz

ben n11 den alıyorum kuzum laboqick kullandım ama onun hassasiyeti 25 ti, innovita almayı düşünüyorum bu ay bi adet olabilirsem inşallah :halay:
[/QUOTE]
Ben labaquikden memnun kaldimya sadece 1 kere koyu çizgi gördüm yumurtlama gunu onun dışında hep silikti ben doğru sonuç verdiğini düşünüyorum hormonsal birşeyler yoksa vücutta

Kızlar ben dün piki yakalamıştım ya dün değerlendirdik bu gün kalktığımdan beri çok kötüyüm sanki kasiklarim patlıcak yürüyemiyorum oturmuyorum adım bile atarken batıyor

Ben labaquikden memnun kaldimya sadece 1 kere koyu çizgi gördüm yumurtlama gunu onun dışında hep silikti ben doğru sonuç verdiğini düşünüyorum hormonsal birşeyler yoksa vücutta

aslında dediğin gibi kuzum hassasiyetin yüksek olması avantaj, öbür türlü hassaslarda hep koyu çıkabiliyor ama onlarda aşama aşama

5 olan var
10 olan var
15 olan var

15 ideal diyordu Didoş sanki, çünkü bu birgebeningünlüğü instagramda innovita satıyor ya o kaset tipi test ile innovitanın çubuk olanını karşılaştırmış, kasette çizgi gözükmüyor innovita pozitif, kaçırdım mı acaba bu ay diye ben innovita almayı düşünüyorum birde onu deniyim, sonra hepten bırakcam testi mesti zaten :halay:

Kızlar ben dün piki yakalamıştım ya dün değerlendirdik bu gün kalktığımdan beri çok kötüyüm sanki kasiklarim patlıcak yürüyemiyorum oturmuyorum adım bile atarken batıyor

canım bugün de yap ovu testi, çatlamış mı bakalım, belki çatlıyordur ondan o kadar ağrı vardır yada senin yumurtlaman belki 2 gün sürüyordur bugün devam ettiği için ağrıyordur

Kizlar size uyarı yapım çok fazla spor yapmak özellikle fitness ağırlık calismalari yagsiz beslenmek az yemek yemek kadinlik hormonlarini bozuyor adet duzensizligi ordanda kisirliga kadar gidiyor ben yaşadım diyet döneminde uyarmak istedim sizide herseyin fazlasi zarar dozunda yapalim özellikle kadınlar için sağlıklı yağlar çok önemli hormon sistemi için yakıt demek

aslında dediğin gibi kuzum hassasiyetin yüksek olması avantaj, öbür türlü hassaslarda hep koyu çıkabiliyor ama onlarda aşama aşama

5 olan var
10 olan var
15 olan var

15 ideal diyordu Didoş sanki, çünkü bu birgebeningünlüğü instagramda innovita satıyor ya o kaset tipi test ile innovitanın çubuk olanını karşılaştırmış, kasette çizgi gözükmüyor innovita pozitif, kaçırdım mı acaba bu ay diye ben innovita almayı düşünüyorum birde onu deniyim, sonra hepten bırakcam testi mesti zaten :halay:
Haha ozaman ben pozitifi yakaladım gün baya yükselmiş lh iyice icime su serpildi ama benimde tutmamışsa o dediğini alırım denemekten zarar gelmez sonuçta 🤗🤭☺️ bende bu ay tutmaz obur ayda tutmazsa testi bırakıp doktora koşucam inşallah gerek kalmaz nefret ediorum doktordan😣🤲

canım bugün de yap ovu testi, çatlamış mı bakalım, belki çatlıyordur ondan o kadar ağrı vardır yada senin yumurtlaman belki 2 gün sürüyordur bugün devam ettiği için ağrıyordur
Yapacam canım saatini bekliyorum saat 15.00 yapmam lazım inşallah dediğin gibidir normalde ben tedavi gördüğümde yumurtam uyarildiginda hapla veya igneyle o zman böyle olurdum bu ay sadece soğan kürü bide ovu testi kullanidm bakalım

Haha ozaman ben pozitifi yakaladım gün baya yükselmiş lh iyice icime su serpildi ama benimde tutmamışsa o dediğini alırım denemekten zarar gelmez sonuçta 🤗🤭☺ bende bu ay tutmaz obur ayda tutmazsa testi bırakıp doktora koşucam inşallah gerek kalmaz nefret ediorum doktordan😣🤲

bende nefret ediyorum o çatala yattım ya pazartesi günü dedim ki bi daha gelmem de etmem de ay bıktım valla ya, plastik kaba çişimi yapmaktan bıktım, kan aldırmaktan bıktım, o çatala yatmaktan bıktım :KK12:

X