Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün çok korkmuştum ben de ya:))) bugün de ovulasyon testi alıyım dedim 2 tanesine tlyle neredeyse 25 tl verdim😐 o kadar pahalımıydı ya:110:
Korkma cnm hayra yor insallah 🙄amman baya da vrmis ya uyguna yok mu ki ?
[/QUOTE]
Eczaneler gerçekten pahalı bende artımed diye Bi marka aldım 10 adet 60 TL vermiştim

Kızlar yüzümde 3 gün önce bir sivilce patlaması yaşadım sağ tarafımda 4-5 tane birden çıktı napcam napcam derken neutrogena nın sivilce karşıtı jeli var turuncu ondan aldım bi işe yaramaz ama alıyım dedim, ya 3 gün sadece kullandım şu an yoklar :KK57: Ben şok yani size de tavsiye etmek istedim haberiniz olsun
Bende kullandım ondan begenmiştim 👍👍

Dün çok korkmuştum ben de ya:))) bugün de ovulasyon testi alıyım dedim 2 tanesine tlyle neredeyse 25 tl verdim😐 o kadar pahalımıydı ya:110:
[/QUOTE]
Canim netten al eczanede çok pahalı bende bizim burda sordum 5 tane test 30 tl dedi ben 30 teste 30 tl verdim net te 🤭 +5 gebelik testide hediyeydi

Canim netten al eczanede çok pahalı bende bizim burda sordum 5 tane test 30 tl dedi ben 30 teste 30 tl verdim net te 🤭 +5 gebelik testide hediyeydi
[/QUOTE]
Kızlar nette n11 den mi alıyorsunuz hangi markayı öneriyorsunuz

X