- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.681
Vallahi şu tatlıya düşkünlüğümü bıraksam gidecek eminimBende 72 cnm artik daha da sisicez hamis olursak
Benim boyda 1.59 canım ama ben kas geliştiriyorum ondan kilom fazla yağ oranim az ama gene 2 3 kilo gitse ii olurBoyum 169 aslında biraz kilo versem bu ara daha iyi olacak
Amin cnm ikinciye benimde bi oglusum varAmin canım çok sağol❤ darısı hepimizin başına inşallah ❤
Hahahahah kız sen baya baya olmuşsun bende hiç duygusallık falan yok aksine donuklaştımarada nankör müyüm diyede ağlıyorum didoş bu hamilelik cebimde peçetelerle gezdiriyo beni
Caniniz cekmesinn sabah sekizde hamur yogurup acma yaptimVallahi şu tatlıya düşkünlüğümü bıraksam gidecek eminim
o kadar haklısın ki.. toparlancam inşallahHic bulanima sokma kendinineler yaptim bugun gormek icin ne kurler uyguladin neler cekdin simdide en tatli yerindesin kuzum amacina ulastin bak bebis geliyo iste kiz firlatcam terligi valla bak tadini cikar
İnşallahAmin canım çok sağol❤ darısı hepimizin başına inşallah ❤
Canim oluyor bendede oldu halada agri var kasikta yumurtlamam 6 gun önceydi ona ragmen
Dün çok korkmuştum ben de ya:))) bugün de ovulasyon testi alıyım dedim 2 tanesine tlyle neredeyse 25 tl verdimMerhaba cnm evet oluyor oyle bende hamile kaldiigm ay iliski sirasinda boyle sanki gaz varmista skisitiriyor gibi bi agti hissetmistim simdi de yumurtlama zamnalarimda oluyor
aynen ıspanak balık falan tüketmeye çalışıyorumHahahahah kız sen baya baya olmuşsun bende hiç duygusallık falan yok aksine donuklaştımYemene dikkat et kuzu önemli olan sağlıklı beslenmek kış sebzelerini ihmal etme
Oh oh afiyet olsun bende aynı senin gibiyim özellikle pasta konusundaCaniniz cekmesinn sabah sekizde hamur yogurup acma yaptimusensem yapmaya belki bende az gram veririm
maşallah bizde görelim bu günleri inşallahBu benim cadı işte aşcı olmustu okulde elma sekeri yapmislardi gecen gun
Bu benim cadı işte aşcı olmustu okulde elma sekeri yapmislardi gecen gun
Ciddi mi be?Kızlar yüzümde 3 gün önce bir sivilce patlaması yaşadım sağ tarafımda 4-5 tane birden çıktı napcam napcam derken neutrogena nın sivilce karşıtı jeli var turuncu ondan aldım bi işe yaramaz ama alıyım dedim, ya 3 gün sadece kullandım şu an yoklarBen şok yani size de tavsiye etmek istedim haberiniz olsun
Ciddi mi be?
Canım bu ne testikizlar bakarmisnz1Eki Görüntüle 2549563 6