- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.461
Ay bende buralar yazın çok sıcak oluyor doğum yaza gelmesin diye artis artis konuşuyordum sanki planlayınca şak diye oluyor gibi şimdi amaan Ağustosta doğsun yeterki olsun diyorum m_aslicim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende simdi hamile kalirsam tam Türkiye tatilime geliyo ama umrumda degil herife dedim dogum turkiyeye gelirse izmirin en iyi hastanesi neresi oraya goturcen beni diyeAy bende buralar yazın çok sıcak oluyor doğum yaza gelmesin diye artis artis konuşuyordum sanki planlayınca şak diye oluyor gibi şimdi amaan Ağustosta doğsun yeterki olsun diyorum m_aslicim
Bende simdi hamile kalirsam tam Türkiye tatilime geliyo ama umrumda degil herife dedim dogum turkiyeye gelirse izmirin en iyi hastanesi neresi oraya goturcen beni diye
Hemen içinden çıkmaması gerekir ama genede az da olsa geri gelir buda normalBirşey sormak istiyorum ilişkiden sonra sperm geri geliyor yaşayan var mı acaba nasıl önlem alıyorsunuz
Aynen oyle kuzu olsunda zamani onemli değilay amaan ne zaman gelirse gelsinler yeterki gelsinler
Kızlar bu arada Ölümlü Dünya diye bi film izledik baya güzel komikti tavsiye ederim
Ay bende buralar yazın çok sıcak oluyor doğum yaza gelmesin diye artis artis konuşuyordum sanki planlayınca şak diye oluyor gibi şimdi amaan Ağustosta doğsun yeterki olsun diyorum m_aslicim
Guzeldi bende tavsiye ederim bol küfürlü aileyle falan izlemelik degil yakin arkadas veya es ile keyifle izlenirBen ona başladım dün 20 dk falan izledim sarmadı, sonra güzelleşiyorsa devam edeyim
Benim dünden beri acayip midem bulaniyo midem yaniyo resmen bugun yemek bile zor yedim hic bisi canim istemiyo
Kadinlar kulübünün telefon uygulamasi yok degil mi kizlar ?
Bende yaz tatilimizi düşünüyorum acaba bu ay hamile kalsam gidemeyiz. Hamile olmazsan uzulme yok uc kisi cikcaginiz bi tatil daha olur diyorum Esim ben oglumAy bende buralar yazın çok sıcak oluyor doğum yaza gelmesin diye artis artis konuşuyordum sanki planlayınca şak diye oluyor gibi şimdi amaan Ağustosta doğsun yeterki olsun diyorum m_aslicim
Yarın 7.kogustaki mucizeye gidicem ondan sonra izlerim insallah onceden vizyona girmis bi filmse bu aksam netten izlerim amaKızlar bu arada Ölümlü Dünya diye bi film izledik baya güzel komikti tavsiye ederim
Var yavrum ben hep ondan giriyorum.Kadinlar kulübünün telefon uygulamasi yok degil mi kizlar ?
Var beybiiiiiyok heralde kuzum ya olsa ne güzel olurdu ama