Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende buralar yazın çok sıcak oluyor doğum yaza gelmesin diye artis artis konuşuyordum sanki planlayınca şak diye oluyor gibi 😂😂 şimdi amaan Ağustosta doğsun yeterki olsun diyorum 😂😂 m_aslicim m_aslicim
Bende simdi hamile kalirsam tam Türkiye tatilime geliyo 😂 ama umrumda degil herife dedim dogum turkiyeye gelirse izmirin en iyi hastanesi neresi oraya goturcen beni diye 😂😂😂😂

Benim dünden beri acayip midem bulaniyo 😔 midem yaniyo resmen bugun yemek bile zor yedim hic bisi canim istemiyo

Ben ona başladım dün 20 dk falan izledim sarmadı, sonra güzelleşiyorsa devam edeyim 🤗
Guzeldi bende tavsiye ederim😀 bol küfürlü aileyle falan izlemelik degil yakin arkadas veya es ile keyifle izlenir😅😂
Simdi vizyona yeni filmleri de girdi cinayet süsü gitmek istiyorum kac gundur gidemedim

Ay bende buralar yazın çok sıcak oluyor doğum yaza gelmesin diye artis artis konuşuyordum sanki planlayınca şak diye oluyor gibi 😂😂 şimdi amaan Ağustosta doğsun yeterki olsun diyorum 😂😂 m_aslicim m_aslicim
Bende yaz tatilimizi düşünüyorum acaba 😁 bu ay hamile kalsam gidemeyiz. Hamile olmazsan uzulme yok uc kisi cikcaginiz bi tatil daha olur diyorum 😁Esim ben oglum❤️
Bu arada ovulasyonu aldim canim bi ara kararsiz kaldim regl gelince mi alsam diye sonra dusundum zaten gelcek al evde dursun 🤭

X