- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.421
Sende benm gibi fantesizini kullan fantizeli SMS at 10 gelirBende bazen mesaj atiyom gel diye tamam yarım saat oradayım der geceyi buluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende benm gibi fantesizini kullan fantizeli SMS at 10 gelirBende bazen mesaj atiyom gel diye tamam yarım saat oradayım der geceyi buluyor
Test çatladı dedi doktor 2-3 gün sonra olgunlaşmış yarın çatlar dedi. Tam emin olamadım bu ay da doktor başka test başka dediHmm bende ilkkez bu ay denedim testi canım oyuzden bilmiyorum doktorlada denemedim hiç bu ay başladım çünkü denemelere
inşallah kuzum dediğim gibi bu ay baya kötü olaylar üst üste geldi bende çok etkileniyormuşum demek ki dışarıya öyle görünmüyorum hep enerjiğim ama içim kan ağlıyor demekki
Alışmış olan erkek izin falan almaz ki. Kimisi zaten ailesinden öyle görüyor, normal geliyor akşam dışarı çıkmak.ya kızlar nasıl müsaade ediyosunuz bensiz bu saatte dışarda olamaz benimki asla
ya kızlar nasıl müsaade ediyosunuz bensiz bu saatte dışarda olamaz benimkiyapıyorum bazen mesaj atiyom bakiyom kapıda geliyor birşey yok yüzünü görmek için ışteSende benm gibi fantesizini kullan fantizeli SMS at 10 gelir
Benim herifim mide ağrısından hastaneye gitti 1 haftadir vermiyom midesime vurdu herhalde
Zaten aylesi öyle kardeş leride dışarda karilari evdeAlışmış olan erkek izin falan almaz ki. Kimisi zaten ailesinden öyle görüyor, normal geliyor akşam dışarı çıkmak.
Aynen bizde bir yere gidemiyoruz
Zaten aylesi öyle kardeş leride dışarda karilari evde
Aynen cnm çocuk olsun da çıkmayalımAy siz de mi öylesiniz canim. Biz tamamen zıt kutup, ne müzik ne sinema ne yemek, uyan bir tane kategori yok valla
Ayaklarını yukarı kaldır biraz öyle bekle canımBirşey sormak istiyorum ilişkiden sonra sperm geri geliyor yaşayan var mı acaba nasıl önlem alıyorsunuz
Kız bı de gebelik testi yapsana hep köyü çıkmış hamile olabilirsin aaCanlaaarr 5 gün yumurtlama neden olurrrr canım cok sıkkın yardım edinnnn
Beklenen adet tarihi nezaman canim
8 Kasım tatlımBeklenen adet tarihi nezaman canim
Öle tabi kuzum ama işte üzülüyorum demin dedm ki yalandan bak banyo yaptım kırmızı geceliğimi giydim senı bekliyorum dedim yazmıs kı gelmezmiyim harbuki kuzu resimli pontıf pembe pijamalı bekliyorum
Benim herifim mide ağrısından hastaneye gitti 1 haftadir vermiyom midesime vurdu herhalde
Saol canimGeçmiş olsun
Bu testler aşırı hasas oldugu icin boyle gosteriyo hasasligi 10miu bunlari kullanmani tavsiye etmiyorum canimCanlaaarr 5 gün yumurtlama neden olurrrr canım cok sıkkın yardım edinnnn