Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen olabiliyor gecikme canım sen testi yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince yap kesin sonuç olsun kanda yapacaksan daha erken yapabilirsin testte nezaman pik verdiyse ona gore degerlendir canım tek ilişkide yetebilir çünkü sperm 2 3 gün yaşıyor vajinada
Ben daha öncede ovulasyon testi kullandım piki silikleşmeyi gördüm sonra 2-3 gün sonra doktora gittim doktor olgunlaşmış yarın çatlar dedi. O yüzden ben bu test olayından pek emin olamıyorum. Hem doktorla hem testle takip edip aynı anda çatlamayı gören var mı?

Valla Oladabilir. Ama beyin gücümle bu kadar ağrı yaptırabiliyosam helal bana. Şimdi düşündümde çalışmalara başladığımdan beridir ağrıyor:KK51::ruh:
Benim beyin gucum okudugum butun belirtileri biden kendimde bana yasatacak kadar ileride 😂 sasirma

Himmm gelince olur artık kuzum, sıkma canını. Önemli bir şey olmasın da keyfinden gitsin
Öle tabi kuzum ama işte üzülüyorum demin dedm ki yalandan bak banyo yaptım kırmızı geceliğimi giydim senı bekliyorum dedim yazmıs kı 😂😂 gelmezmiyim 😋😎😆🤣😂😁😀harbuki kuzu resimli pontıf pembe pijamalı bekliyorum 😂🤣😆😎

Ovilasyon testi hakkinda pek bir bilgim yoktu acikcasi aslina bakarsan guzel bir buluş en azindan yumurtlamayi tahmin etmesi iyi 😍

Evet canım Harika bir buluş da ben sıkılıyorum ya, ilk idrarla yapma, sıvı alimini durdur ki günlük 6 lt falan sadece su içerim 🙈

Aaa ben acile gittin sanıyorum. Peki yeni folikul gördü mü

Acile gittim kan testi yine düşük çıkınca özelden bi doktor buldum hemen gittim, doktor dedi ki sende hiçbir problem yok şu an yumurtalıkların tertemiz, yumurtlaman olmuş yumurta çatlamış, adet olursun yakında dedi,rahim ağzında iltihap falan da yok dedi yine o sevmediğim çatala yattım o şey çok korkunç ya 😂 ben başımdan geçen şeyleri anlattım oda dedi stresten daha öncede gecikti mi evet dedim ama hiç bu kadar gecikmemişti dedim, bu ay fazla kötü olay yaşamışsın ona bağlayabilirim çünkü hiçbişeyin yok maşallah dedi.
Dipnot olarak annem işten çıkarıldığı için ailecek çok stresliyiz bu ay anneminde adeti 20 gün gecikmiş bizde stresten gecikme ırsi biraz oda söyleyince tamam dedim kesin stresten

Öle tabi kuzum ama işte üzülüyorum demin dedm ki yalandan bak banyo yaptım kırmızı geceliğimi giydim senı bekliyorum dedim yazmıs kı 😂😂 gelmezmiyim 😋😎😆🤣😂😁😀harbuki kuzu resimli pontıf pembe pijamalı bekliyorum 😂🤣😆😎

Ahahaha kız alemsin, şimdi aklı sende kalmıştır 😂😂 ama iyi yapmışsın valla, böyle tatlı tatlı halledenleri seviyorum

Ahahaha kız alemsin, şimdi aklı sende kalmıştır 😂😂 ama iyi yapmışsın valla, böyle tatlı tatlı halledenleri seviyorum
Gelince benı böle görünce ne yapacak merak ediyorum arada atıyorum msj hadı ama aşkm bekliyorum dıye heycanlansın dıye 🤣😂

X