- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.281
Bende şuan inovita kullanıyorum çok memnunun çok hassas gerçekten de tavsiye ederim
canım içindeki kağıtta Hassasiyeti kaç peki, instagramdanmı aldın bide yoksa n11den mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şuan inovita kullanıyorum çok memnunun çok hassas gerçekten de tavsiye ederim
bunu ne zaman yaptın canım pik olmuş bu
Bu test pik olmus kacinci gundesin?
yok kuzum bu testlerde lh yazan yere uzak olan kısım t kısmı
Bu gün yaptım bu gün 19. Günaa kizlar olmus mu bana olmamis gibi geldi ovu ozurlu olunca
Bu gün yaptım bu gün 19. Gün
Ben instegramdan aldım cnmcanım içindeki kağıtta Hassasiyeti kaç peki, instagramdanmı aldın bide yoksa n11den mi
Ay sevindim pik olmasına çok sağol un kızlar inşallah bu ay olur hayırlısıyla yatamam canım bugün pik günü, bugünü mutlaka değerlendirin, yarında yap test silikleşirse eğer çatlamıştır yarınıda değerlendirin bir sonraki günü de değerlendirin, yani 3-4 günü iyi değerlendirin
yarın silikleşmeyebilir bazı kişilerde yumurtlama pik günü 2 gün sürebiliyor, 3-4 gün boyunca test yap mutlakacanım
Yapicam canım mutlaka bakalım ne zman siliklesecek sabırsızım çok heyecanlıyım yatamam canım bugün pik günü, bugünü mutlaka değerlendirin, yarında yap test silikleşirse eğer çatlamıştır yarınıda değerlendirin bir sonraki günü de değerlendirin, yani 3-4 günü iyi değerlendirin
yarın silikleşmeyebilir bazı kişilerde yumurtlama pik günü 2 gün sürebiliyor, 3-4 gün boyunca test yap mutlaka canım
Yapicam canım mutlaka bakalım ne zman siliklesecek sabırsızım çok heyecanlıyım ya
Kızlar benimde bugun baya silikleşti testim yumurtlama dan beri 4 günü degerlendirdim bugun yoruldum yani her gün her gün sıkıldım yaa
İyi akşamlar kızlar nasılsıniz benim adam gene gitti sabahtan beri yoktu geldi yemek yedi gıttı ☹
Amin tatlım ağzından bal damlıyor inşallah hepimize uğurlu gelir bu ay yasilikleşir ay inşallah tutar tutar bu ay
Arkadsınmın yanına umudum yok artık ya testımte 1 tne kaldıİyi akşamlar canımm, nereye gitti kızz otursun ya evinde
Rastgelen hic durmayin siliklesene kadar hatta sonra 2 gun daha devamBu gün yaptım bu gün 19. Gün
İnşallah tutmuştur canım benim alışkın değilim 2 aydır deniyoruz ama bu ay baya tempolu olunca daral geldihahsjajs kız ne sıkılması
Hadi inşallah tutmuştur
Kizlar pardon ama pik nedemek çizgimi bi anlamadim bu pik olayını allahim insallah güzel haberler verir bende yarin saglik ocagina kontrole gidecegim yeni ogrendim ama asiri demir eksikligim d vitamin eksikligim flan varmjs hayrlisi ile...
Resmen ödev gibi ya ne kadar zormuş hamile kalmakRastgelen hic durmayin siliklesene kadar hatta sonra 2 gun daha devam