Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gün yaptım bu gün 19. Gün

tamam canım bugün pik günü, bugünü mutlaka değerlendirin, yarında yap test silikleşirse eğer çatlamıştır yarınıda değerlendirin bir sonraki günü de değerlendirin, yani 3-4 günü iyi değerlendirin 😂😂

yarın silikleşmeyebilir bazı kişilerde yumurtlama pik günü 2 gün sürebiliyor, 3-4 gün boyunca test yap mutlaka canım

tamam canım bugün pik günü, bugünü mutlaka değerlendirin, yarında yap test silikleşirse eğer çatlamıştır yarınıda değerlendirin bir sonraki günü de değerlendirin, yani 3-4 günü iyi değerlendirin 😂😂

yarın silikleşmeyebilir bazı kişilerde yumurtlama pik günü 2 gün sürebiliyor, 3-4 gün boyunca test yap mutlakacanım
Ay sevindim pik olmasına çok sağol un kızlar inşallah bu ay olur hayırlısıyla ya 😘💕🙏🏻

yarın silikleşmeyebilir bazı kişilerde yumurtlama pik günü 2 gün sürebiliyor, 3-4 gün boyunca test yap mutlaka canım
Yapicam canım mutlaka bakalım ne zman siliklesecek sabırsızım çok heyecanlıyım ya 😂

Kizlar pardon ama pik nedemek çizgimi bi anlamadim bu pik olayını allahim insallah güzel haberler verir bende yarin saglik ocagina kontrole gidecegim yeni ogrendim ama asiri demir eksikligim d vitamin eksikligim flan varmjs hayrlisi ile...

canım merhaba
bu ovulasyon testleri vücudumuzda bulunan LH hormonunu ölçüyor ve bu hormon vücudumuzda var olan bir hormon o yüzden testlerde azda olsa silik çizgi çıkıyor hep, sadece yumurtlama zamanları artıyor ve testlerde pik yani maksimum lh olduğu için iyice koyulaşıyor. Bizde ona pik olmuş diyoruz. Silikleşirse de çatlamış oluyor 😍

X