- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.301
İnşallah tutmuştur canım benim alışkın değilim 2 aydır deniyoruz ama bu ay baya tempolu olunca daral geldi
bizde aynı 2 aydır deniyoruz
İnşallah hayırlısıyla tez vakitte alırız güzel haberler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tutmuştur canım benim alışkın değilim 2 aydır deniyoruz ama bu ay baya tempolu olunca daral geldi
Resmen ödev gibi ya ne kadar zormuş hamile kalmak
Anladim şimdi tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icincanım merhaba
bu ovulasyon testleri vücudumuzda bulunan LH hormonunu ölçüyor ve bu hormon vücudumuzda var olan bir hormon o yüzden testlerde azda olsa silik çizgi çıkıyor hep, sadece yumurtlama zamanları artıyor ve testlerde pik yani maksimum lh olduğu için iyice koyulaşıyor. Bizde ona pik olmuş diyoruz. Silikleşirse de çatlamış oluyor
Ahahha korkulur sizdenay öyle biz grupçana tek seferde kalanlara gıcık oluyoruz zaten hatta onlar yüzünden çok ban yemişliğimiz var
Anladim şimdi tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin
Yumurtlamadan once 1 hafta ara vercem en temizi somra odevden cikiyo zevkine yapiyosun 1 hafta bos kalimcaResmen ödev gibi ya ne kadar zormuş hamile kalmak
Aynen ya bazılarının maşallahı varay öyle biz grupçana tek seferde kalanlara gıcık oluyoruz zaten hatta onlar yüzünden çok ban yemişliğimiz var
Ben gecen haftalarda negatif sonuc almistim 23 unde de kan degerim betahcg degerim 3 idi 25 inde pozitif deger aldik cok şükür sizlerinde hizel haberlerinizi en kisa zamanda alırız insallahne demek canımm, sende at fotoğrafını testin biz yorumlarız
Aynen valla yaYumurtlamadan once 1 hafta ara vercem en temizi somra odevden cikiyo zevkine yapiyosun 1 hafta bos kalimca
Ben gecen haftalarda negatif sonuc almistim 23 unde de kan degerim betahcg degerim 3 idi 25 inde pozitif deger aldik cok şükür sizlerinde hizel haberlerinizi en kisa zamanda alırız insallah
Aynen ya bazılarının maşallahı var
Amin Büşra umarım hepimiz güzel haberler alırızbizde aynı 2 aydır deniyoruz
İnşallah hayırlısıyla tez vakitte alırız güzel haberler
Ben 18i 2 23 ekim 3 değeri aldim 2 uzeri deger yukseliyoe genelde öleymiş ki ben 18inden 23 unde 3 gorunce tamam yok dedim kesinaa ne güzel kaçırmışım orayı canımm. Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤
bende beta hcg 2.9değeri gördüm geçen Cumartesi ama yükselmemiş maalesef değilmişim inşallah bizede nasip olur
ay evet yumurta tetikte bekliyor sperm gideceği yolu ezbere biliyor onlarda maşşallah
bizde bi yolunu bulduramıyoruz
Bizimkiler nazlı heralde ya birtirlu gelmeye niyetleri yokay evet yumurta tetikte bekliyor sperm gideceği yolu ezbere biliyor onlarda maşşallah
bizde bi yolunu bulduramıyoruz
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlar bende aranızda yeniyim bu ay ilk defa ovu testi kullanıyorum
25 inde bir umut git ver kan nasil bekledim o kan sonucunu Allah bilir . 2 tane cunku negatif aldim kanda bide umudum yoktu supriz olduBen 18i 2 23 ekim 3 değeri aldim 2 uzeri deger yukseliyoe genelde öleymiş ki ben 18inden 23 unde 3 gorunce tamam yok dedim kesin
Doğrudur canım yanlış duymuş olabilirim aklımda bulunsun ozaman teşekkürlerYeğenim bu şekilde adet oluyor bende tam sökülemediğim zamanlarda içmişliğim var hemen kırmızıları görmüştüm
Hoş bulduk güzelimMerhaba canım hoşgeldin
Bende gecen 2 ayda kanda ogrendim negatifi esime ozellikle soyledim beni bidaja hastaneye sakin goturme diye25 inde bir umut git ver kan nasil bekledim o kan sonucunu Allah bilir . 2 tane cunku negatif aldim kanda bide umudum yoktu supriz oldu