- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.241
Merhaba kızlar bende aranızda yeniyim bu ay ilk defa ovu testi kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeğenim bu şekilde adet oluyor bende tam sökülemediğim zamanlarda içmişliğim var hemen kırmızıları görmüştümCanim benim bildiğim tarcın adeti uzatio yani kesiyor yanılmıyorsam
Ayın 18 inde doktor 19 mm yumurtan var çatlamak üzere dedi 3gün ilişki verdi. Ancak ben teste doktorun ilişkinin son günü dediği 21inde testim pik yaptı 21 inden sonra zaten ilişki olmadı . Bende şimdi doktor dediğinde mi yoksa test dediğinde mi çatladı bilmiyorum. Normal de yarın regl günüm ama yumurta geç olduğu için gecikirim bilmiyorumPik gördünmü canım
Hosgeldin canim rast gele testlerle ilgili takildigin yerlerde sorabilirsin bizeMerhaba kızlar bende aranızda yeniyim bu ay ilk defa ovu testi kullanıyorum
Öyle diyeyim bakalım gidiyor birde diyor aklımdan cikmiyorsunGit ama saati abartma de canim tatli dille anlar belki
Çok tesekur ederimHosgeldin canim rast gele testlerle ilgili takildigin yerlerde sorabilirsin bize
Bende kullanicam kilo aldinmi hiçBenle esim vitamin kullaniyoruz folik asit tarzinda bisi bende cocuk olmasini kolaylastiriyo esimdede spermler icin iyi geliyo bunlar ama sadece vitamin yan etkisi felan yok ilaclar gibi
Ben yurtdisindayim esim turkiyedeydi bazen oyle abartiyoduki kahveyi ben isden gelip onu bekliyodum goruntulu konusmak icin tatlı dille soyle anlar özlüyom sensiz duramiyom evde felan de az cilve yap kosa kosa gelsinÖyle diyeyim bakalım gidiyor birde diyor aklımdan cikmiyorsun
Hic cikmiyor adam şarkı sesi kaydedip arkadaslarina yolliyo sabah kavga ettim bigun bana yapmadin diyeKızlar benim eşim çok vasap kullanıyor sizinkiler de giriyormu
Hoş geldin canım inşallah burası da sana uğurlu gelir en kısa zamanda hamile kalırsın.Merhaba kızlar bende aranızda yeniyim bu ay ilk defa ovu testi kullanıyorum
Aslında bu gün test yaptim acaba pik olmuş mu yorumlayabilirmisinizHosgeldin canim rast gele testlerle ilgili takildigin yerlerde sorabilirsin bize
Amin inşallah cnm sizlerin arasında olmak çok güzelHoş geldin canım inşallah burası da sana uğurlu gelir en kısa zamanda hamile kalırsın.
Aslında bu gün test yaptim acaba pik olmuş mu yorumlayabilirmisiniz
Aynen benimkide bende kavga ettimHic cikmiyor adam şarkı sesi kaydedip arkadaslarina yolliyo sabah kavga ettim bigun bana yapmadin diye
Tabiki canim kac gunde bir adet oluyosun onuda soyleAslında bu gün test yaptim acaba pik olmuş mu yorumlayabilirmisiniz
Hoşbuldık canımMerhabalar canım hoşgeldin ilaç kullanmıyoruz ama yumurtlama testi yapıyoruz canım