- 29 Ekim 2019
- 2
- 3
- 35
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.201
Ben daha hamilemiyim bilmiyorum sadece bugün 30. Günüm ve test falan yapmadım merak ediyorum ama karnımda ve belimde ağrı var belim fena ağrıyorİnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha hamilemiyim bilmiyorum sadece bugün 30. Günüm ve test falan yapmadım merak ediyorum ama karnımda ve belimde ağrı var belim fena ağrıyorİnşallah
Işte cnm saati abartıyorNe gusel iste kahveye gidiyo canim fazla kizma baska mekanlara takilmiyosa sonucta kahvede erkek erkegeler saati abartmasin yeter
Topik acmakda bana ilham veren ilham kaymagim bugun burdaysak büşranin sayesinde
Sen benden betersin kız azalt bari bırakana kadar en azındanBenim bazen 2 oluyo ya bende birakmayi denicem
Amin canim evet dikkat etmemiz lazim bedenimize iyi bakmamiz lazim gecmis olsun canim iyisin dimi sikintin yokallah korusun görüyo musun, bende de 2 delik vardı...
Git ama saati abartma de canim tatli dille anlar belkiIşte cnm saati abartıyor
Azaltcam canim normalde bukadar icmiyodum sorunlae yasasim baya oyle bi cogalttim hala devam ama cabalicamSen benden betersin kız azalt bari bırakana kadar en azından
Bu ilgisiz sacma sapan yorum yapan doktorlardan nefret ediyorum bukadar kolaymi emin olmadan tani koymak ya bu ne sacmalik sacini basini yolsaydin bide kadin doktor yaptigina bakkızlar 10gün önce test yaptım çift çizgi çok şükür henüz dr.gitmedim randevuyu geç aldım kalp atışı falan anca duyuluyo fakat karın agrım vardı bayadır dünde lekelenmm olunca acilegittim dr.ultrasonla bakayım dedi bakarekn diyalog aynen şöyle bakar bakmaz......AAA bu tehlikeli bi gebelik ,ben neden?kese yok kalp atışı yok ya büyümeden ölmüş yada dış falan,ben dr hanım tekrar bakın daha küçük sanmam gözükmüyo ben lütfen dikkatli bakın ikinci gebeleğim ilkde hemen gözukmedi tamm bidaha bakayımm sonuç..........hımm evet burda bak işte kalbıde atıyo....bayanlar lütfen dr kendiniz emin oldugumuz konularda ısrar etmekten cekinmeyin korsam belkide beni neler bekliyodu drlar malesef bi çoğu işini dosdogru yapmıyo şimdi bu yasadıgımı bütüm gebelik topiklerine yazacağım ....ki kimse dr. birsey sormakddan cekinmesin
Canım onla alakası yok bi anda koyulasior zaten ona aldırma devam et sen yapmayaKuzular benim ovu koyulaşacagına gittikçe silikleşiyor.dün daha koyuydu neden böyle olduki.saat farkı etkiler mi.bugün 17.30 yapabildm.
Amin canım ricaederim hepimiz birbirimize moral destek oluyoruz iyiki varsinizİnşallah canım teşekkür ederim bu arada moral oluyosunuz bana da
Haha napalim çare bırakmıyorlar duygu sömürüsü son çareEğer sabrrdebiliyorsan dediğin gibi gitmek daha iyi stres yapmıyorsun bari kese oldu mu değer çıktı mi falan diye
Ayyyy aynı ben
Benimki de öyle işten eve evden işe hayatta bir yere takılmaz hemen eve gelir 5 i 45 dedin mi evdedir bir dksi geçmez
Soğan suyu çok işe yarıyor canım deneyebilirsin
Bende daha az iciodum kız bu sitres beni bitirdi çocuk çocuk die die çoğalttım azaltmam gerekirken ama azalticam ve birakicam insallah birlikte bırakıcaz tmmi lenAzaltcam canim normalde bukadar icmiyodum sorunlae yasasim baya oyle bi cogalttim hala devam ama cabalicam
Amin canim evet dikkat etmemiz lazim bedenimize iyi bakmamiz lazim gecmis olsun canim iyisin dimi sikintin yok
Çok şükür canım ❤ aminn hep iyi ol inşallahşimdi iyiyim çok şükür kuzum,7 aylıkken ve 8 yaşımda iki ameliyatla iyiyim ama, Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor..
Tamam len gebe olimde birakmaya sey olsunBende daha az iciodum kız bu sitres beni bitirdi çocuk çocuk die die çoğalttım azaltmam gerekirken ama azalticam ve birakicam insallah birlikte bırakıcaz tmmi len
Birakmayan top olsun tammiTamam len gebe olimde birakmaya sey olsun
Olsun valla yeterki bebis gelsinBirakmayan top olsun tammi
Birakmayan top olsun tammi
Siz gebe kalında ben başınızın etini yerim her günOlsun valla yeterki bebis gelsin
Çubuk tarçını bir taşım kaynatıp ılık ilken içerseniz bir kaç gün aç karnına hemen söktürür tabi hamile olmadığınızdan emin olmanız gerekirBen ne zaman adet olcam ya, doğal adet söktüren ne var ki kızlar