Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar 10gün önce test yaptım çift çizgi çok şükür henüz dr.gitmedim randevuyu geç aldım kalp atışı falan anca duyuluyo fakat karın agrım vardı bayadır dünde lekelenmm olunca acilegittim dr.ultrasonla bakayım dedi bakarekn diyalog aynen şöyle bakar bakmaz......AAA bu tehlikeli bi gebelik ,ben neden?kese yok kalp atışı yok ya büyümeden ölmüş yada dış falan,ben dr hanım tekrar bakın daha küçük sanmam gözükmüyo ben lütfen dikkatli bakın ikinci gebeleğim ilkde hemen gözukmedi tamm bidaha bakayımm sonuç..........hımm evet burda bak işte kalbıde atıyo....bayanlar lütfen dr kendiniz emin oldugumuz konularda ısrar etmekten cekinmeyin korsam belkide beni neler bekliyodu drlar malesef bi çoğu işini dosdogru yapmıyo şimdi bu yasadıgımı bütüm gebelik topiklerine yazacağım ....ki kimse dr. birsey sormakddan cekinmesin

kızlar 10gün önce test yaptım çift çizgi çok şükür henüz dr.gitmedim randevuyu geç aldım kalp atışı falan anca duyuluyo fakat karın agrım vardı bayadır dünde lekelenmm olunca acilegittim dr.ultrasonla bakayım dedi bakarekn diyalog aynen şöyle bakar bakmaz......AAA bu tehlikeli bi gebelik ,ben neden?kese yok kalp atışı yok ya büyümeden ölmüş yada dış falan,ben dr hanım tekrar bakın daha küçük sanmam gözükmüyo ben lütfen dikkatli bakın ikinci gebeleğim ilkde hemen gözukmedi tamm bidaha bakayımm sonuç..........hımm evet burda bak işte kalbıde atıyo....bayanlar lütfen dr kendiniz emin oldugumuz konularda ısrar etmekten cekinmeyin korsam belkide beni neler bekliyodu drlar malesef bi çoğu işini dosdogru yapmıyo şimdi bu yasadıgımı bütüm gebelik topiklerine yazacağım ....ki kimse dr. birsey sormakddan cekinmesin
Bu ilgisiz sacma sapan yorum yapan doktorlardan nefret ediyorum bukadar kolaymi emin olmadan tani koymak ya bu ne sacmalik sacini basini yolsaydin bide kadin doktor yaptigina bak

Eğer sabrrdebiliyorsan dediğin gibi gitmek daha iyi stres yapmıyorsun bari kese oldu mu değer çıktı mi falan diye
Ayyyy aynı ben 😄😄😂😂
Benimki de öyle işten eve evden işe hayatta bir yere takılmaz hemen eve gelir 5 i 45 dedin mi evdedir bir dksi geçmez 😄
Soğan suyu çok işe yarıyor canım deneyebilirsin
Haha napalim çare bırakmıyorlar duygu sömürüsü son çare 😅🤭

Azaltcam canim normalde bukadar icmiyodum sorunlae yasasim baya oyle bi cogalttim hala devam ama cabalicam
Bende daha az iciodum kız bu sitres beni bitirdi çocuk çocuk die die çoğalttım azaltmam gerekirken ama azalticam ve birakicam insallah birlikte bırakıcaz tmmi len🤭😘

X