- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 45
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.221
Yalnız 1 aydır geçmedi yoksa bu kadar takılmazdımBazen olur öyle merak etme cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız 1 aydır geçmedi yoksa bu kadar takılmazdımBazen olur öyle merak etme cnm
Haha anlaştık inadada binsin kesin bırakırız zaten kapışalım senleOlsun valla yeterki bebis gelsin
Haha tamam canım ye ye bırakalım döv biziSiz gebe kalında ben başınızın etini yerim her gün
Canim benim bildiğim tarcın adeti uzatio yani kesiyor yanılmıyorsamÇubuk tarçını bir taşım kaynatıp ılık ilken içerseniz bir kaç gün aç karnına hemen söktürür tabi hamile olmadığınızdan emin olmanız gerekir
Kızlar merhabalar bende gebe kalmaya çalışıyorum. Neler yapıyorsunuz? Aranızda duphaston hap kullananvar mı?
Doktor verdi bebeğin tutunmasına ve hormonların düzenli çalışmasını sağlıyormuş. Bende ovulasyon testi kullandımmerhaba canım, burda pek ilaç kullanan yok ama ovulasyon testiyle yumurtlamamızı takip ediyoruz, ne ilacı o peki?
Doktor verdi bebeğin tutunmasına ve hormonların düzenli çalışmasını sağlıyormuş. Bende ovulasyon testi kullandım
28 yaşındayım.3 yıllık evliyim 17 aydır bebiş istiyorum. Hiç sorun yok olmuyor ama.seninhmm anladım canım
Kaç yaşındasın ne zamandır evlisiniz
Merhabalar canım hoşgeldin ilaç kullanmıyoruz ama yumurtlama testi yapıyoruz canımKızlar merhabalar bende gebe kalmaya çalışıyorum. Neler yapıyorsunuz? Aranızda duphaston hap kullananvar mı?
Bende test kullandım bu ayMerhabalar canım hoşgeldin ilaç kullanmıyoruz ama yumurtlama testi yapıyoruz canım
Pik gördünmü canımBende test kullandım bu ay
Enfeksiyon olmadigina eminmisim canim benimde hep kasiklarim agriyodu enfeksiyon varmisYalnız 1 aydır geçmedi yoksa bu kadar takılmazdım
Bencede kapisalim ana oyle birakirizHaha anlaştık inadada binsin kesin bırakırız zaten kapışalım senle
Haha tamam canım ye ye bırakalım döv bizi
Haha tamam olurBencede kapisalim ana oyle birakiriz
Cnm iltihaplanma olabilir o zamanYalnız 1 aydır geçmedi yoksa bu kadar takılmazdım
Ben karı koca sigara içmedikleri halde çocuklarının kalbinin delik doğduğunu gördüm tabiki bu şu demek değil bol bol için ...Buyuk gorumcemde cok iciyor onun en ufak cocuguda kalbinde 6 delikle dogdu ve gelisimi geri özürlü oldu yani Allah kimsenin başına vermesin bırakmak lazım ya en kısa zamanda ben azalticam artik
Tabiki canım o Allahın takdiri ama yinede önlem almak bizden gerisi Allahtan kabulümüzBen karı koca sigara içmedikleri halde çocuklarının kalbinin delik doğduğunu gördüm tabiki bu şu demek değil bol bol için ...