Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş geldin canım inşallah batı görmezsin
Hoş geldin canım ayyy ne güzel gebelik var inşallah olmaz canım doktora gorundun mü
Günaydın tatlımmm
Dr gitmedim daha biraz korkuyorum hemde pek müsait değil yeni geldim buraya etrafı bilmiyorum esiminde işleri yoğun bu yüzden 6 buçuk haftalıkken gideyim diyorum

Kizlar bugun16. Gunum ovulasyon baya koyulasmaya basladi T yarina yumurtlamis olurum bence. Sag kasigimda da batma oluyor iyice. Dun degerlendirmistik bugun bos gecer yarin degerlendiririz umarim

5 tane grip ilacı ve ağrı kesici ...birde hamile olduğumu öğrenince folik asitle decaviti 2 gün boyunca birlikte kullandım bu gece araştırdım decavit folik asiti engelliyormus
Canim doktora mutlaka git bi kontrole nolur nolmaz diye

Kizlar bugun16. Gunum ovulasyon baya koyulasmaya basladi T yarina yumurtlamis olurum bence. Sag kasigimda da batma oluyor iyice. Dun degerlendirmistik bugun bos gecer yarin degerlendiririz umarim
Aynm 17. Gun yumurtlarsin bende 18. Gun yumurtluyom bol bol degerlendir yapisin heriflere

Kizlar ben adet vaktim gelmeden yaklaşık 6 gün önce idrar testi yaptım ve çok net çift çizgi çıktı yoksa ikiz gebelik felan olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…