- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.001
Işte onu diyorumya silik çıkıyor ama yumurtlama belirtileri hala var oyuzden yaptım testleri kontrol amaclıCanim sen pik gördün zaten simdi boyle cikmaei normal ovulasyon hep silik cikar ya
Bendede oyle oluyo canim cok dinliyosun sen kendini bi serbest birak stres yapa yapa adetin gecicek sakin kalIşte onu diyorumya silik çıkıyor ama yumurtlama belirtileri hala var oyuzden yaptım testleri kontrol amaclı
Canim 28-30 gunde oluyor ama gecen ay 35 olmustuEvet canim 3 tane testim kaldım yapıyorum negatif sanırım böyle olması gerekiyor yada hep böleydi ben fark etmedim 3 testide bitirim bari 3 gün daha yapım
Adet düzenin nasıl canım
Inanirmisin kac gundur aynısını annem de söyluyorBendede oyle oluyo canim cok dinliyosun sen kendini bi serbest birak stres yapa yapa adetin gecicek sakin kal
Ozaman testlere devam et canım yakında pik olur arada sapmalar oluyor adet düzeninde bu ayda 35 gün olursa 22 23 üncü günde olabilir yumurtlaman oyuzden düzenli takip et canımCanim 28-30 gunde oluyor ama gecen ay 35 olmustu
Hakli annen şöyle kafanada bi terlik ataydi ben burdan atamiyomInanirmisin kac gundur aynısını annem de söyluyortamam 7 kasima kadar birdaha kafaya takmicam kendimide dinlemicem artık
Haha soylıyım senin yerine atsın ozaman canımHakli annen şöyle kafanada bi terlik ataydi ben burdan atamiyom
Evet atsin canimHaha soylıyım senin yerine atsın ozaman canım❤
Hoş geldin canım inşallah batı görmezsin14.10.2019 (sat) 10.11.2019(bat)
Hoş geldin canım ayyy ne güzel gebelik var inşallah olmaz canım doktora gorundun müBenim bat 30 Ekim ama 4 gün önce idrar testi pozitif çıktı gebelik planlı değildi ilaçta kullandım inşallah bir şey olmaz yaş 28
Günaydın tatlımmmGünaydın yavrular
Günaydın canım seninde kutlu olsunGünaydın kızlar. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Ne ilaci kullandın canimBenim bat 30 Ekim ama 4 gün önce idrar testi pozitif çıktı gebelik planlı değildi ilaçta kullandım inşallah bir şey olmaz yaş 28
5 tane grip ilacı ve ağrı kesici ...birde hamile olduğumu öğrenince folik asitle decaviti 2 gün boyunca birlikte kullandım bu gece araştırdım decavit folik asiti engelliyormusNe ilaci kullandın canim
Dr gitmedim daha biraz korkuyorum hemde pek müsait değil yeni geldim buraya etrafı bilmiyorum esiminde işleri yoğun bu yüzden 6 buçuk haftalıkken gideyim diyorumHoş geldin canım inşallah batı görmezsin
Hoş geldin canım ayyy ne güzel gebelik var inşallah olmaz canım doktora gorundun mü
Günaydın tatlımmm
Canim doktora mutlaka git bi kontrole nolur nolmaz diye5 tane grip ilacı ve ağrı kesici ...birde hamile olduğumu öğrenince folik asitle decaviti 2 gün boyunca birlikte kullandım bu gece araştırdım decavit folik asiti engelliyormus
Aynm 17. Gun yumurtlarsin bende 18. Gun yumurtluyomKizlar bugun16. Gunum ovulasyon baya koyulasmaya basladi T yarina yumurtlamis olurum bence. Sag kasigimda da batma oluyor iyice. Dun degerlendirmistik bugun bos gecer yarin degerlendiririz umarim
Canım pik yakalamışsın artık gittikce siliklesir zaten normalolan buCanim pik oldu benim 25 inde yumurtlama belirtileri devam edince yapmaya devam ettim boyle silik cikiyor